Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z malého městečka se za tajemných okolností ztrácejí lidé. Svědci tvrdí, že na vlastní oči viděli ducha žraloka, který se vždy objevuje tam, kde se nachází voda. (LIVINGDEAD)

Recenze (64)

borec999 

všechny recenze uživatele

Nápad o vraždiacom žraločom duchovi je dosť bláznivý sám o sebe, bláznivejšia je však ešte jeho modifikácia, kedy duch môže zaútočiť odvšadiaľ kde je len trocha vody- čiže nie ste v bezpečí na záchode, v bazéne ani pri oprave vodovodného potrubia. Stále málo? No dobre, ak neodoláte a napijete sa vody, prostredníctvom tejto vody vás žraločí duch môže posadnúť. Syfy jednoducho tentokrát nesklamalo a doručilo ultrazábavný úlet, ktorý funguje najmä kvôli vyššie spomenutým šialeným nápadom, ktoré spôsobujú že žralok útočí z tých najnepravdepodobnejších miest, a to dokonca aj na postavy ktoré by ste to nepovedali (nebude ušetrený nikto, ani deti).Plusom je i krátka dĺžka, pri ktorej sa stále niečo deje a nesmiem zabudnúť oceniť aj krvavosť a kreativitu niektorých úmrtí. V rámci možností žánru sa nemôžem sťažovať. Presne som vedel do čoho idem, a to som cca aj dostal. Ideálny párty film pre podnapitú spoločnosť/ ideálny film na druhý deň ráno, keď vytriezvujete a potrebujete pozerať niečo pri čom netreba zapájať mozog. Lepšie 2* 40%. ()

Terezasch odpad!

všechny recenze uživatele

Pro mě skutečné utrpení. Kamarád se mi snažil namluvit, že je to prý sranda. Z čehož jsem usoudila, že má velmi zvláštní smysl pro humor. Do srandy to má daleko. Směšné to tedy je, ale nikoli vtipné. Dávejte si pozor, ať nespadnete hlavou do plastového kbelíku. Mohl by v něm totiž číhat duch žraloka, a rozemlít vás na kaši. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

No ty kráso, nestačil jsem zírat co zase SyFy vypustili do světa. „Haló rybko, rybko“… Upřímně mi už poslední dobou začali všechny ty filmy o žralocích lézt krkem, protože scénáristi začínají vymýšlet jednu větší kravinu za druhou. Ani ve snu by mě ovšem nenapadlo, že se někomu může zrodit v hlavě šílená myšlenka, že by mohl zabíjet duch (žraločí). To tu vážně ještě nebylo a myslím si, že ve stupiditě už to snad ani nic nepřekoná. No možná dvojka, která by měla spatřit světlo světa letošní rok. Proto jsem očekával další průser (a on opravdu nastal), ale kupodivu jsem tu narazil i na několik zábavných okamžiků. Sledovat všechny ty komické vraždy a digitální efekty vážně stálo za to. Jako horor to stojí za hovno, ale pro zasmání dobré. Asi nejvíc se mi ovšem líbily představitelky sesterského dua..(více na: http://solo-solosworldofhorror.blogspot.cz/2014/01/ghost-shark-2013.html ) ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Ten začátek mě úplně rozsekal! Ten granát a ta Chilly omáčka! XD Žraločí duch! No to snad není možný... Taková originalita myšlená vážně! :DDD Což se bohužel nedá říci o českém překladu názvu.... -_- Jinak to není tak špatné... a tupé jak tu všichni hateři píšou. Navíc to má jedno z nejroztomilejších GORE co jsem kdy ve filmu viděl! :D Závěrečná Myšlenka... Asi mu moc nezáleželo na velikosti kaluže což? :) ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Toto bolo niečo nenormálne !!!! Ešte slabšie nápady, ešte horší herci, ešte viac CGi ktoré vyzerá vždy zle ale oni ho tam musia natlačiť čo najviac a až príliš zlý príbeh sa ktorým stojí opäť Syfy. Partia Redneck rybárov vážne zraní žraloka. polomŕtvy dopláva do jaskyne a tam zomrie. Jaskyňa je prekliata a tak vráti ducha žraloka späť na svet. Ten sa ocitá späť na zemi vo forme ektoplazmi ktorá sa vie dostať všade kde je voda. Takže nechýbajú brutálnosti ako sa partia detí hrá pri hydrante a s vody čo strieka ich Ghost shark rozseká na kúsky, Chlapík sa napije vody a Ghost shark ho roztrhne na polovicu. Táto snímka má najsmiešnejšie vraždy aké som zatiaľ v kinematografií videl , nával smiechu prichádza v každý moment (prepáč Braindead) Keď nechám tieto hovadiny byť celé to je jedno veľké klišé alá asylum... Drsný policajt, pijan ktorý vie o čom je reč, hrozné interiéri ešte horšie exteriéri atď... ale sranda to je to sa musí nechať. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (5)

  • Mladík v myčce, který ukradl červeného Mustanga, má při mytí čelního skla bikinami otevřené okénko na straně řidiče, ale v dalším záběru je hned zavřené. To se stane vícekrát. (Johnny.ARN)
  • Žralok, kterého vyrobil tým Shark City Ozark, je replikou Bruce a vzdává hold filmu Čelisti (1975). (Johnny.ARN)
  • Původně byl vybrán tehdejší hlavní trenér fotbalistů LSU Les Miles, avšak musel odstoupit kvůli konfliktům v rozvrhu. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama