Reklama

Reklama

Poker Night

  • USA Poker Night
Trailer

Obsahy(1)

Stan Jeter (Beau Mirchoff) sa stal novým detektívom v mestečku Warsaw v Indiane. Práve sa mu skončila poučná pokerová noc, v spoločnosti svojho veliteľa Calabresa (Ron Perlman) a ďalších špičkových kriminalistov pôsobiacich v tomto mestečku. Stačilo však malé zaváhanie a on sa stáva bezmocnou hračkou v rukách psychopata v maske, zatvorený v akejsi pivnici. Aby si zachránil život, musí si spomenúť na všetko, čo sa počas onej noci od svojich oveľa skúsenejších kolegoch naučil, zopakovať všetky ich finty, ktoré by mu mohli pomôcť, a zároveň sa vyhnúť chybám, ktoré takmer zahubili jeho mentorov. Ak bude chytrejší ako jeho väzniteľ, má šancu vyslobodiť nielen seba, ale aj ešte niekoho, na kom mu nemenej záleží... (beso74)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (75)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Bizarní a zamotaný úlet s originální formou vyprávění, který stojí na hraně temného, místy zatraceně děsivého thrilleru a hodně černé komedie. Překvapí nepříliš známý Beau Mirchoff v titulní roli, potěší Ron Perlman v tradiční póze drsňáka. Možná, že by filmu prospěla kratší stopáž, ale i tak se jedná o víc než solidní debut. 70% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Blbější krimi jsem hodně dlouho neviděl. Debilní policista - mě fakt sral - dělal všechno špatně, styl vyprávění připomíná rozbitý kaleidoskop (i když bych ho nakonec akceptoval, ale vadil mi) a k tomu pomatenec v neskutečně trapné masce (fakt mu nic lepšího na palici navléknout nemohli?). Zkušenější kolegové radí Stanovi, co můžou, jenže ten blb dělá stejně všechno naopak. Není mi líto ani jedné mrtvoly ve filmu, ba co dím, klidně by jich mohlo být více a navrch bych přihodil scénáristu s režisérem v jedné osobě. Jedna hvězda je z milosti... ()

Reklama

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Skládačkovej krimi thriller, kterej se nezdá, ale mozku umí dát pěkně zabrat. Jako každá podobná žánrovka, je to lehce zmatený ze začátku, příběhy, flashbacky. Ale kdyby to nebylo, tak by ani nemělo smysl na to koukat, takže to je nejspíš lichotka. Naštěstí to včas začalo zapadat do sebe a nestala se z toho nějaká slátanina vymyšlená za jeden večer. Už hodně dlouho jsem se s timhle typem nepotkal, takže jsem asi nadmíru spokojenej, vzhledem k tomu, že mě zaujal hlavně název a plakát filmu. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Byť první půlka mi byla poměrně nesympatická a lehce jsem se ztrácel, v té druhé mě film slušně přikoval k židli a bavil jsem se slušně až do konce. Perfektní maska( Sorry Collector), slušné dialogy, fajn historky, po dlouhé době neotravné flashbacky, násilí, temnota, poker a dokonce i lehce zvrácené. 70% ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Tak tahle Pokerová noc mě bavila. Inspiraci sice nepopře v jiných příbuzných krimi thrillerech, důležité však je, že se mu svými prostředky daří diváka překvapovat a mezitím si tvořit i vlastní ksicht. Na to, že budget nebyl příliš vysoký, tak se debutujícímu Francisovi nemůže upřít snaha. Má to celkem fajn casting (veterána Perlmana a hlavně Eklunda, jenž opět dokazuje, že...), příjemný look, efektivní flashbacky a nelineární vyprávění, které dost podporuje tuhle zajímavou hru s divákem. Její rádoby rafinovanosti podtrhne nohy až samotný závěr, kde bohužel vyplavou na povrch citelné trhliny, obzvláště v rovině logiky a chování některých vedlejších postav (scéna se snipery totální mindfuck). I přes ne úplně zvládnuté ukončení je Poker Night rozhodně neurážející žánrovkou, která dokáže jak napínat, tak i nečekaně pobavit. Třeba ono premiérové představení záporáka v masce je lahůdkové - skvělý a osvěžující nápad. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama