Reklama

Reklama

Robot Overlords

  • Velká Británie Our Robot Overlords (neoficiální název)
Trailer 1

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (22)

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem vkládala naději, že Overlords nebude taková hovadina, jak ukazuje hodnocení, ale bohužel s docela dobrým startem se ukazuje, že po druhé polovině opravdu nevíte, jak víc kroutit hlavou a chytat se za čelo. Možná pro děti a moji babičku zajimavé, ale objektivně řečeno, není to film pro dospělé. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Dospělí prohráli válku a nyní musí děti zachránit svět. Na ulicích vládnou roboti a lidi jsou uvězněny ve svých domovech. Kdo jde ven riskuje, že bude valorizován nebo být nabrán smrtelným Sniperem. V ruinách Británie se skupina dětí vydá připojit se k Resistance. V patách jim je jejich starý učitel změněný robot kolaborátor Mr Smythe. Nad průměr snímek od podobných nízkorozpočtových snímků povyšuje živé žertování a energická akce.. Připomíná to kulisama Doctor Who, ale pro děti je to asi zábavnější a má to pro ně srdce. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Tedy i na spotřební dětské dobrodružství byla tohle hodně velká blbina. Ale trošku se tím dějová prázdnota a pitomost daly omluvit, protože považovat film třeba už za "young adult" scifárnu, šel bych s hodnocením snad ještě níže. Jako kdybych viděl druhé Bojiště Země z anglického venkova ve formě seriálového pilotu. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Zase tak hrozné mi to nepřišlo. Velká podívaná to není, ale některé scény jsou dobré. I když nevím, proč to nemohlo být trochu drsnější. Když už se bere takové téma, možná je přítomnost dětí přece jen trochu kontraproduktivní a sci-fi pak vyzní prostě jako pohádka pro děti. A tím tenhle film je, ničím jiným. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Kde se tady vzala Gillian nebo kde se tady vzal Kingsley, to mi zustane asi navzdy zahadou... Trapny film plny nesympatickych detskych postav a spatnych hereckych vykonu. Primarne zrejme urceny detem/mladezi. Ale uprimne pochybuju, ze by na to nekdo z nich se zajmem koukal. Tak jednu hvezdu pro moji oblibenou Gillian... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Vo filme sa objavili štyri verzie robotov a dve robotické materské lode. (fefee)

Reklama

Reklama