Reklama

Reklama

Robot Overlords

  • Velká Británie Our Robot Overlords (neoficiální název)
Trailer 1

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (22)

mac000 

všechny recenze uživatele

Je to film, určený především pro dětské diváky. A jako k takovému je třeba k němu přistupovat. Dobro zde je dobro a zlo je zlo, obojí lze naprosto jednoznačně rozlišit. A děti st stávají zachránci. Celkový dojem je však dosti slabý a nepomůže tomu ani Andersonová s Kingsleyem i když dělají co mohou. Škoda... ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem vkládala naději, že Overlords nebude taková hovadina, jak ukazuje hodnocení, ale bohužel s docela dobrým startem se ukazuje, že po druhé polovině opravdu nevíte, jak víc kroutit hlavou a chytat se za čelo. Možná pro děti a moji babičku zajimavé, ale objektivně řečeno, není to film pro dospělé. ()

Reklama

tuwanakha 

všechny recenze uživatele

Obstojný film na jedno shlédnutí, který ničím neurazí. Blonďatá Gillian Anderson v roli matky hlavní postavy předvádí svůj standart, stejně jako Ben Kingsley v roli jednoho z mnoha svých nejednoznačných zloduchů. Dětští herci ničím výrazně nepřekvapí, ale také nic zvlášť nezkazí. Největším problémem je bohužel odbytý scénář Jona Wrighta, který působí, jako kdyby ho Jon napsal v 80. letech a nyní ho vytáhl s šuplíku a jen lehce oprášil. Ale i tak stojí za tři hvězdyr. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Zase tak hrozné mi to nepřišlo. Velká podívaná to není, ale některé scény jsou dobré. I když nevím, proč to nemohlo být trochu drsnější. Když už se bere takové téma, možná je přítomnost dětí přece jen trochu kontraproduktivní a sci-fi pak vyzní prostě jako pohádka pro děti. A tím tenhle film je, ničím jiným. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Dospělí prohráli válku a nyní musí děti zachránit svět. Na ulicích vládnou roboti a lidi jsou uvězněny ve svých domovech. Kdo jde ven riskuje, že bude valorizován nebo být nabrán smrtelným Sniperem. V ruinách Británie se skupina dětí vydá připojit se k Resistance. V patách jim je jejich starý učitel změněný robot kolaborátor Mr Smythe. Nad průměr snímek od podobných nízkorozpočtových snímků povyšuje živé žertování a energická akce.. Připomíná to kulisama Doctor Who, ale pro děti je to asi zábavnější a má to pro ně srdce. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Vo filme sa objavili štyri verzie robotov a dve robotické materské lode. (fefee)

Reklama

Reklama