Reklama

Reklama

Kite

Trailer 1

Obsahy(1)

Nikdy nepodceňujte dievča, ktoré už nemá čo ​​stratiť.
Hlavnou hrdinkou filmu Kite je mladá žena Sawa (India Eisley), žijúca v skorumpovanej spoločnosti, kde zločin a gangy terorizujú ulice. Keď sa jej matka a otec, povolaním policajt, stávajú obeťami brutálnej vraždy, začne nemilosrdne prenasledovať muža, ktorý ich zavraždil. S pomocou bývalého partnera svojho otca Karla Akera (Samuel L. Jackson) a tajomného priateľa z jej minulosti (Callan McAuliffe) sa stáva nemilosrdnou dospievajúcou vrahyňou, ktorá sa nezastaví pred ničím, kým nedosiahne svoj cieľ a neodhalí pravdu. (misterz)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (30)

bourec 

všechny recenze uživatele

Je vidět,že sledovat filmy je pro některý jedince obrovskej problém.Tohle je taková hodně odlehčená blbinka s docela drsnejma scénkama, a ta padesátikilová pipka je kosí fakt dobře.A že se někdo pozastaví nad debilitou a nevěrohodností tý hlavní hrdinky,jo,je potřeba ,vy troubové se nad to povznést.Navíc film má docela pěknej vizuál,a ani amatérsky to nijak moc nevypadá.Líbilo se mi to,a v poslední době tolik filmů tuhle nálepku vode mě nedostalo.60%. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Snímek co se tváří hodně akčně,ale tím,že tam obsadí gymnasty co skáčou jak klokani to asi nezachrání-a to nic proti nim.A lákadlo v podobě desetiminutové účasti Samuela L. Jacksona to taky nevytrhne,to už je i celkem trapný tohle najímání herců aby nalákali jen diváky,protože film sám o sobě nestojí za nic,v tomhle vyniká hlavně Bruce Willis.Co se týče příběhu tak nic převratného se zde neděje jen se to snaží mít nádech nějako budoucí vize společnosti.za mě celkově 45 % a dvě hvězdy. ()

Reklama

kulyk 

všechny recenze uživatele

Rok dva čtrnáct neměl Samuel dobrý, ne ne. Nejdříve se výměnou za skládací saunu upsal Finům k čurákování s parožnatým harantem, aby ,,Sejmul prezidenta", a následně si zaskočil do právě komentované mrdiny vydělat se na chléb svůj vezdejší ještě více. Jestli se mu takhle sralo všechno, tak se musel na silvestra těšít jako Ježíšek na chanuku. Nejspíše v tomto neblahém járu zaplatil daně omylem trojmo, hemoroidy se mu spustily v takovém vydání, že si na ně šlapal, a na zahradě mu vyrostl vulkán. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Bessonovský typ hrdinky, který je převzat z původního japonského anime. Navíc je to celkem jasné schéma pro film o pomstě. Po první scéně jsem si myslel, že to bude fajn béčko, které bude cool, ale bohužel další dění ukázalo, že to ono opravdu není. Jsem zvědavý na Japonskou předlohu. Do té vkládám více nadějí. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jeden z tych pripadov filmov, ktore maju famozny trailer, ale samotny film vôbec nefunguje. Akcne sceny su dost solidne, plne stavnatych gore efektov, ale postavy su hrozne divné. Vôbec nefunguje dramaticka stranka. Cely cas si hovorite WTF? A nie tym zabavnym spôsobom. Pointa zaporaka predvidatelna a Samuel L. Jackson si znova vybral slabu chvilku. Nejak takto by vyzeral Kick-Ass, keby dopadol zle. 4/10. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama