Reklama

Reklama

Tensión sexual, Volumen 1: Volátil

  • Francie Sexual Tension : Volatile

Obsahy(1)

Od uznávaného filmára Marca Bergera a spolurežiséra Marcela Mónaca prichádza pulzujúca a vzrušujúca jazda, ktorá spája šesť intímnych zážitkov mužov v rôznych formách mužského spojenia. (dwdb)

Recenze (5)

thommas 

všechny recenze uživatele

Krátké povídky nevyvážené kvality. Extrémně talentovaný Marco Berger hypnotizuje dokonalým Los Brazos Rotos nebo prazárodkem celovečerního Hawaii El Primo na straně jedné, prokládajíc dějově pubertálnější a filmařsky lacinější povídky Marcela Mónaca na straně druhé (Ari, El Otro). V závěru se role obrací: Mónaco jako by se pokoušel vybudovat Bergerovu atmosféru, jenže nakonec neví, kudy ven (Amor) a Berger se motá v plytkém scénáři (Entrenamiento), ale zase z něj umí vtipně vybruslit. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Marco Berger je svým způsobem génius. Do svých filmů dokáže posbírat ty nejvíc sexy, hezké a zajímavé Argentinské týpky, kteří umí i výborně hrát a prostě jim řekne, ať se tak nějak nenápadně osahávají:) I v tomto případě je to silně homoerotické, nasáklé sexuálním napětím a se záběry kamery, která se detailně zaměřuje na mužské rozkroky a přirození. Segment Ari: Mladý klučina se zakouká do tatéra a spolu s pravidelnými návštěvami u něj se začíná probouzet i jeho fantazie. Ten tam musel teda nechat majlant:) Segment El primo: Jeden z nejlepších příběhů. Téměř beze slov, ale všeříkající. Scéna s prohlížením fotek je geniální. Get horny?:) Segment El otro: Není nad kamarádskou výpomoc. Rychlokurz předstíraného sexuálního aktu stál opravdu za to. Get horny again?:) Segment Los brazos rotos: Týpka po těžkém úrazu navštíví ošetřovatel, který mu věnuje profesní péči. Blízký kontakt s druhou osobou patří mezi jeho běžnou činnost, v tomto případě se však z jeho obličeje dá vyčíst něco jiného... Segment Amor: Mladý páreček se ubytuje v malém hotýlku a společnost jim dělá fešný pracovník. Segment Entrenamiento: Dva nabouchaní borci spolu trénují a později skončí focením jeden druhého. V posteli mají i koťátko, how cute:) Fotky posílají nějakým kočkám a jeden z nich chce pořizovat stále další fotky. Tento příběh mi přišel jak vystřižený z nějakého porna. Týpci tak i vypadali:D Jeden z nich měl i tričko Marvel, tak jako v Taekwondu. To fandu potěší:) Tensión sexual, Volumen 1: Volátil je jako Pýcha a předsudek gay žánru. K ničemu tu prostě nedojde. Mezi nikým. Nenaštvalo by Vás to?:) Tolik chemie, erotického napětí ve vzduchu, ale všechny příběhy mají otevřený konec. Berger to měl natočit tak, že každý by nakonec podlehl svým opravdovým touhám. Dokáže skvěle pracovat s mužskými těly, přitažlivostí, náznaky, detaily, letmými doteky, ale tady to prostě utnul v nejlepším. ()

petrsv 

všechny recenze uživatele

6 povídek o sexuálním napětí mezi muži. Ari - klukovi se líbí tatér Ari, proto si od něho nechá udělat tetování. El Primo - vzájemná přitažlivost mezi bratranci. El Otro - správný kamarád vždy pomůže. Los Brazos Rotos - nepříjemná situace se zlomenýma rukama možná není tak moc nepříjemná. Amor - pro pohodové ubytování je vždy potřeba také ochotný personál. Entrenamiento - dva sportovci se snaží sbalit holky. (gaytitulky.info) ()

katakomb 

všechny recenze uživatele

Premisa: pokud se chcete podívat na civilní film, kde jsou vidět penisy a hledáte trochu erotiky s příběhem a s herci na jejichž kvalitách ale tolik nezáleží, tak je to film pro vás.. Upřímně řečeno jsem zklamanej z tohohle vcelku dobře hodnocenýho filmu-série několika krátkých povídek. Herci připomínali spíš konkurz na roli, kompars nebo kombinaci obojího a rádoby autentická "toulavá" kamera spíš budila dojem amatérismu. Nejvíc rozpaků mi ale přinášely obecně ty situace - v každé povídce šlo o poměrně banální příběh, ale z toho filmového zpracování jsem měl dojem jako ze špatného béčkového erotické filmu nebo jako z předehry špatného pornofilmu. To zpracování házelo na všechny situace stín nepravděpodobnosti, až to bylo do očí bijící: není přece standardní, aby tatér zákazníkovi ukazoval tetování na boku a přitom mu bylo vidět až do žaludku, stejně tak mi nepřijde reálné, že by se host sprchoval spolu se správcem ubytování. Ty dvě hvězdičky jsou za příběh u bazénu, který působil docela kompaktně a tím, že se tam skoro nemluvilo naopak dost výmluvně, ale hlavně tam byl moment překvapení a alespoň nějaký zvrat, druhá pak za pečovatele a pacienta, kde také nepadlo ani slovo - a vlastně to byl jediný příběh, ze kterého jsem cítil to "sexuální napětí"! Nahota prosím, nejsem puritán, ale tomuhle snímku nedodala většinou ani moc artovosti, ani jiné hodnoty. Mělo-li to být pásmo povídek o sexuálním napětí, pak se měli zvolit herci, kteří to umí lépe zahrát. Bohužel za mě to není v ničem jiné než prvotina Plán B. ()

Reklama

Reklama