Reklama

Reklama

Bývalý člen elitních jednotek Bryan Mills (Liam Neeson) se proti své vůli ocitá znovu v akci. Bryanův sen, užívat si poklidného života, se nenávratně rozplývá. Jeho manželka Lenore je nalezena brutálně zavražděna. Z její smrti je podezřelý právě Bryan. Podaří se mu uniknout zatčení a stává se lovnou zvěří všech policejních jednotek v USA. Po jeho stopě se neúnavně vydává detektiv Frank Dotzler (Forest Whitaker). Svou vytrvalostí donutí Bryana opět použít jeho "zvláštní soubor dovedností." V nemilosrdném souboji musí Bryan dokázat svou nevinu a vypátrat skutečného vraha. V ohrožení se ocitá to jediné, co mu v životě zbylo – dcera Kim. (Bioscop)

(více)

Videa (22)

Trailer 2

Recenze (614)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Zhruba stejná ptákovina jako druhý díl. Šarm oldschool kriminálek/akčňáků ala první díl je nenávratně pryč, stejně tak kvalitní fyzická akce. Megatrotl se snaží napodobit v některých scénách a záběrech (masivní destrukce, over the top letadlo vs Porsche) Michaela Baye, ale nedaří se mu to ani z poloviny. A to ještě nutno podotknout, že v první půl hodině je to tak zmatečné a špatně sestříhané, že z toho chytne každý druhý milovník akčních scén bolehlav. Druhá polovina je výživnější, přesto však bolestivě podprůměrné. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Fakt se bavím nad partičkou erudovaných kritiků tady (nazdar šotku) kteří asi podle toho co píšou viděli poprvé v životě něco, jako je klasický blbý akční film. No a proč se na to někdo sere když se mu nelíbila dvojka a ví kdo je režisér už fakt nechápu. Takže takhle nebudu tu skákat tři metry vysoko a řvát, že je to megapecka 4* bych tomu asi nedal, ale 3* úplně z přehledem. Nemůžu si pomoct, ale přišlo mi to úplně jak kopie dvojky. v podstatě to samý v bledě modrým, akorát z lehce obměněným scénářem z takovou rádoby pointou kterou jsem pravda vytušil někdy v půlce, ale koho to sere. Akce je pravda zběsilá typickej Megavocas, ale zase platí, že koho nerozhodila dvojka, toho nerozhodí ani tohle. No a, protože už mám něco nakoukáno, tak mě nerozhodí ani taková píčovinka jako je souboj z Rusákem ve spodkách. No a samozřejmě, že úplnej detail je potom fakt, že pokud vám například takovej Čak Norek přišel ve svých filmech totálně nesmrtelnej, tak je to hovno proti tomu co přežije Lejem Nýsn. Ten působí přeci jenom aspoň o něco míň znuděně a vyčpěle než ve dvojce a aspoň trochu se snaží (dali mu za tu roli o 5 mega víc, tak proč by ne) Má tady pár solidních soubojů a v některých to nedostane úplně zadarmo. Pravda je, že tý akce tady zase až tolik není. Spíš to připomíná hlavně v první půlce krimi thriller kde občas probleskne nějaká ta přestřelka nebo letící auto. Plus jedna velmi příjemná kravinka na konci a sice souboj Neeson v autě vs startující letadlo. Takže abych to shrnul na jedničku se to nechytá, ale nepřišlo mi to nijak horší než dvojka. Spíš úplně stejná úroveň, takže i moje hodnocení bude totožný a tudíž 60% ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

První díl je naprostá špička, druhej díl je pořád hodně napínavej, hodně zábavnej průměr a třetí díl už připomíná jen protaženou epizodu nějakého akčního tv seriálu. Tady nejde ani tak o recyklaci předchozích dílů, jako spíš o recyklaci všech známých klišé, včetně scénáře, kterej je napsanej tak, aby se v něm neztratil ani Jedna, co dělal třikrát druhou třídu. Jsem docela ráda, že jsem si vymluvila kino. 40% ()

swamp 

všechny recenze uživatele

"Something terrible has happened. And I want you to hear it from me first. Your mom... she's dead. Someone murdered her in my apartment. It looks like I did it. I don't know why. I don't know who. But I'm going to find out. Listen carefully, Kim. No matter what anyone says, don't trust them." Tak tady máme další pokračování s badass Liamem Neesonem v hlavní roli. Čistý průstřel, ta třetí hvězda snad jen z nostalgie. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Pokud si dobře vzpomínám, říkal jsem u pokladny "jednou 96 hodin," ne "jednou na řetízkáč." Ani disko koule nedělá tolik odrazů, kolik jich dokáže za vteřinu vymyslet Megaton. Já bych vám rád řekl, jaké to bylo, ale nemůžu, protože když už se kamera výjimečně na pět vteřin zastavila, musel jsem rozkapat oči a najít prášek na bolest hlavy. A to než jsem vyřídil, už jsme byli zas na kolotočích... Debile jeden! ()

Galerie (31)

Zajímavosti (23)

  • Policejní auto, kterým Bryan Mills (Liam Neeson) ujede poté, co byl zatčen, vypadá naprosto nepoškozené, i když v předchozí scéně do něj nabouralo několik jiných vozů. (moznazitra)
  • Keď Kim (Maggie Grace) telefonuje so svojím otcom, ktorý práve utiekol polícii, tak sa prechádza po izbe bosá. V ďalšom zábere, keď si počas hovoru kľakne na podlahu, tak už má obuté topánky. (Nataniel73)

Reklama

Reklama