Reklama

Reklama

VOD (1)

Vlivný, ale idealistický politik Colin Pryce (Nicolas Cage) se v roce 2010, během devastující ropné katastrofy v Mexickém zálivu, ocitá v těžké osobní situaci. Musí se totiž vyrovnat s vlastním zhrouceným životem poté, co mu sexuální skandál zcela zničil politickou kariéru. (Magic Box)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (67)

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Někdo to tady už psal a já souhlasím. Pokud by tenhle film byl z produkce HBO, tak by měl pravděpodobně silně našlápnuto směrem k červeným číslům a zdejší hodnotitelé by ho vyzdvihovali jako zajímavé drama... Vzhledem k tomu, že jsem vůbec nic nečekala, jsem byla mile překvapena. Ta hodina a půl celkem rychle utekla a na to, že se jedná o téma, které zrovna mě osobně moc nelákalo, to nebylo ani trochu nezáživné. Společné scény Cage s Fondou byly skvělé. Takže zatímco tady většina odborníků máchá jednou hvězdou a mele něco o nudě, vopruzu a nekvalitě, já v tom viděla komorní drama člověka, který nechtěl dělat kompromisy... Slabší 4. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Abych si to ujasnil. Cena moci je taková, že přefiknete roztleskávačku a svoji asistenku, za což zaplatíte i nadále fungujícím manželstvím a vyhranými volbami? No, to by mě teda složilo... Úplně vidím, jak se studenta prvního ročníku politologie ptají, proč zrovna politika, a on odpovídá, protože kdysi viděl Cenu moci a řekl si, že to bude príma život. Nemám nic proti jednoduchosti, co mně ale vadí hodně je zbytečnost. Vlastně nejvíc jsem se pobavil až u zdejších komentářů typu "kdyby to byla produkce HBO, je to červený." Je jedno, jestli myslíte film nebo řepu, obojí je k smíchu. ()

Reklama

Gary 

všechny recenze uživatele

Film má 90 minut (ne 78 minut). Obavy byly na místě: Debutující režisér, obsazení vytažené z herecké sušičky (Connie Nielsen) a samozřejmě Nick Cage na plakátě, který vypadá jako Lord of War v ropě. Překvapivě na mě ale vykouklo zručné drama se zajímavým námětem a herecky naprosto zvládnuté (i Peter Fonda válí!!). Jediný problém je, že kdyby tenhle stejný film vyplivlo z obrazovky HBO, bylo by k němu přistupováno úplně jinak. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Život je otázka kompromisu, už jen za poselství by si zasloužil film lepší hodnocení. Nicolas hraje tyhle zkrachovalce dobře, no ono už mu nic jinýho v jeho věku pomalu nezbývá. Přesto, že šlo o ohromnou tragédii, která postihla zdejší stát, tak žádný soudní drama nečekejte. Jsou týpkové co by to zahráli líp, aby bylo pořádný dusno, ale zase by nezvládli toho zkrachovalce, nebo by jste jim to tak nevěřily..Hrátky s mocí, tahání nitek, šedá eminence, hroší kůže politiků, splachovací charakter, nic nového snímek nenabízí. " Je to skvělá myšlenka, jen to v praxi nejde". ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Slabounké tři a to jsem k filmu opravdu velmi vstřícný. Sám pořád nemůžu Nicolase zařadit. Buď je jeho agent úplný tupec, nebo nemá on dobrou ruku na scénáře. Skáče od žánru k žánru a kvalita filmů je jak na horské dráze. Tady jsem nepochopil ten přerod z moralisty, na tupou ovci naverbovanou dříve opovrhovaným konglomerátem. Celý scénář měl jakousi obrácenou šťávu :-( ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • Príbeh sa odohráva na pozadí skutočnej havárie ropnej plošiny Deepwater Horizon v roku 2010. (kacer4)
  • Nakrúcanie začalo v júni 2014 v New Orleans. (kacer4)

Reklama

Reklama