Reklama

Reklama

Režisér filmu Sejmi eso vás zavede do světa Kevina Stretche, řidiče hollywoodské limuzíny, muže s temnou minulostí. Když se Stretchovi ozve nechvalně proslulý gangster, aby od něj dostal zpět půjčené peníze, Stretch v naději na slušnou odměnu vezme práci, kterou mu nabídne jeho klient – miliardář. Výstřelky výstředního klienta ale brzy vyústí v divokou noc plnou dobrodružství, sexu a nebezpečí, po které je jasné, že s návratem peněz to až tak snadné nebude. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

italka63 

všechny recenze uživatele

Já se toho nebojím, já ty čtyři hvězdičky dám, neboť film to byl místy velmi zábavný, šofér limuzíny, ten obyčejný mladý týpek sekající latinu po bouřlivém období alkoholu a drog, se chtěj nechtěj zaplete se svou minulostí a ke všemu potká velmi bohatého , leč velmi výstředního klienta, kterému ze zoufalství tuhle noc začne sloužit, ve vidině obdržení dýška v hodnotě šesti tisíc babek, které musí vrátit aby měl v životě klid, Chris Pine ho hrál a byl bomba. Akce, humor a neuvěřitelné roličky Raye Liotty a Davida Hasselhoffa, tak ty mě odbouraly. Takový film na pohodu. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Škoda, že si s tým nedal Carnahan viac roboty. V rámci svojho žánru rovnaký polotovar ako MEDZI VLKMI v tom svojom. A pritom mal Šofér našliapnuté na bohovsky skvelú zábavu. Mám rád filmy typu ZBESILÝ ÚTEK či EXPRESNÁ ZÁSIELKA, kde jednu bláznivú scénu strieda druhá, kde sa odpočítava čas... Viem tomuto druhu filmu všeličo odpustiť, ak to je podriadené adrenalínovému vyzneniu... Tentoraz však ide o príliš nezáväznú zábavu, síce symptickú a dobre obsadenú, ale s nepríjemne deravým scenárom... ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Neskutečně divoká road movie jízda, při které mi oči vyskakovaly každou minutu z důlků ! Čekal jsem akční film a dostal jsem perfektní thriller na téma: závod s časem, který osobně miluji a preferuji, pač tyhle flicky mi vždy vlijou adrenalin do krve. Plusem je rozhodně neočekávaně velká účast známých herců, doporučuji si nic nečíst, nezjišťovat o to více budete překvapeni, dále dialogy!! v jednu chvíli neuvěřitelně inteligentní či vypjatě vygradované a hned v zápětí velmi vtipné a zábavné, že jsem líbal pomalu koberec! Chris Pine zde zahrál zřejmě svou životní roli, takhle šíleného a mysteriózního chlápka, člověk nevídá denně. Jazyk mám na stole ještě teď, překvápko roku. 80% ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Road movie limuzínou v noci a jen po Los Angeles... To tu ještě nebylo. Teda možná bylo, ale já o tom nevím:-) Nehká, na nic si nehrající jednohubka, která má za úkol pobavit a né si hrát na bůch ví co. A mě film opravdu bavil! Na to, že jsem na něj koukal opravdu pozdě v noci, jsem u jeho sledování ani nezívnul. Za mě 77% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ten film by určitě mohl být lepší, jsou zde podivné zvraty a finále je takové tupé, nudné, ale stejně to má šťávu a docela jsem se bavil. Patricka Wilsona mám rád a někteří herci mě tu doslova potěšili. Takže ano, scénář není žádný zázrak, ale jsou zde momenty, které pobaví. David Hasselhoff pobaví všude a Chris Pine je zase jednou skvělý magor. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie trvalo 21 dní a stálo 5 miliónov amerických dolárov. (Da_reba)
  • Vedenie štúdia Universal chcelo, aby mala postava Rogera Karosa (Chris Pine) oholenú bradu, pretože sa báli, že diváci herca nespoznajú alebo im príde atraktívny, no režisér to odmietol. (Da_reba)

Související novinky

Mizerové 3 s novým režisérem?

Mizerové 3 s novým režisérem?

10.06.2015

Michael Bay má plné ruce práce. Momentálně točí akční thriller 13 Hours a do budoucna ho chce urvat hned několik projektů. Nejhlasitěji o něj bojují válečný akčňák Sabotage, sci-fi Time Salvager a… (více)

Reklama

Reklama