Reklama

Reklama

Sígři ve výslužbě

(pořad)

Obsahy(1)

Jejich životem je rebelie. Jejich zbraní je vtip. Jejich důchod je šest tisíc korun a MHD mají zdarma. Dohromady je jim šest set padesát let a nic jim není svaté. Sígři vyrážejí do ulic a jejich kapačky jsou plné smíchu! Eva Holubová, skrytá kamera a partička lidí, která odmítá stárnout. Původní belgický formát Benidorm Bastards (vysílaný v řadě zemí) je unikátní kombinací prvků skryté kamery a skečového pořadu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

OliverCZ 

všechny recenze uživatele

Myslím, že z tohoto námětu se dalo vytěžit o mnoho víc. U některých scének mi nedělá problém se hlasitě zasmát, jindy to je tak trapné, že se chytám za hlavu. Baví mě sledovat i pobavené a nechápající výrazy kolemjdoucích. Momentálně jediný pořad z produkce Nova, který je pro mě koukatelný, to asi proto, že je námět převedený z Americké televize. Není nutno říkat, že v horši podobě než originál. 50% ()

čmelda5 odpad!

všechny recenze uživatele

Přiznávám se, neviděla jsem ani jeden díl, ale stačí mi to, co vidím téměř každý den v ukázkách, abych si o tomto "novém typu zábavy" udělala obrázek. Co to zase ta Nova (?) vymyslela za .íčovinu (promiňte mi ten výraz)? Myslela jsem, že po éře Ordinace a podobných nesmyslů nemůže přijít nic horšího, ale tahle trapárna mě vyvedla z omylu. Mimochodem, Eva Holubová mě taky dost zklamala, že se upsala takovému dílu... Zlatý starý estrády a silvestrovský večery, kde byla zábava a humor vážně zábavná, vtipná a hlavně (ve většině případů) inteligentní!!! ()

Reklama

Bránolog odpad!

všechny recenze uživatele

Takže...čekal jsem na Kriminálku Miami a řekl si, že to zkusím skouknout, co nám to zase barrandovští umělci připravili za perlu. Čekal jsem sračku, ale že až tolik...Holubovou v tramvaji jsem vůbec nepochopil, její stylizace do nebydláka byla trapná až Bůh bránil a z asi dvaceti skečí jsem se jednou pousmál. Ze studijních důvodů jsem kouknul na jeden díl a stačilo (nadosmrti). ()

Zaynab 

všechny recenze uživatele

S podobným typem pořadů mám většinou problém, nazvěme jej například etickým. Skryté kamery jsou totiž založeny na tom, že obětí se stávají ti hodní/milí/ochotní. Proto by bylo jednoduché dát automaticky odpad a za scénky typu důchodce si přisedne k mladíkovi/mladé slečně na lavičku a něco mu/jí buší do hlavy a nakonec prohlásí, že šlo o vtip, by si to nepochybně zasloužil i tento novácký přejatý formát. Nicméně druhou část Sígrů ve výslužbě tvoří relativně zábavné scénky, které vycházejí opravdu z toho, že si důchodci dělají legraci sami ze sebe. A pro to mám pochopení, ba dokonce to obdivuji. Takže kdyby tvůrci více materiál sestřihali a vynechali trapnosti (co je vtipného na tom, že babky anglicky na hlaváku prosí kluka o pomoc s určením nástupiště a nakonec se mu vysmějí slovy "My jsme Češky jako poleno, to koukáte"?), možná bych dal i 2-3 hvězdy, takhle za jednu. P. S. S naší společností, kterou často kritizujeme my sami, případně ji pomlouvají sociologové, psychologové a podobní, to asi není tak špatné, protože 1) těch obětí s výše uvedenými vlastnostmi se našlo hodně a 2) sígrům ještě nikdo, pokud je mi známo, fyzicky neublížil. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Dědečkové a babičky baví, či nasírají v ulicích mladé lidi. Po prvních dvou dílech jsem byl naprosto ohromen. Něco tak vtipného jsem dlouho v televizi neviděl. Moje bránice byla neusátle v permanenci. Dokonce jsem byl schopen překousnout, že pořad uvádí někdo tak nepříjemný, jako Eva Holubová. Bohužel s příchodem dalších dílů se scénky brutálně opakují. Tvůrci se nezmohli na více, než na drobné obměny původních fórků, čímž samozřejmě pořad výrazně ztrácí na vtipnosti. Kdyby si nedal po 8. dílu pauzu, tak bych šel s hodnocení ještě mnohem níž. Zatím to budou 3*. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama