Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý raper (Vanilla Ice) a jeho tři kamarádi, kteří jsou na koncertním turné na svých nablýskaných motorkách, se musí kvůli poruše na jedné z nich několik dnů zdržet v ospalém americkém městečku, kde se moc zábavy nenabízí. Nevázaní muzikanti převrátí naruby život nejen městečka, ale i středoškolačky Kate. Netuší ale, že Katina rodina je součástí programu ochrany svědků, jejíž identita byla právě prozrazena a hrozí jí nebezpečí. Svého času kultovní film s hudbou Vanilly Ice v sobě spojuje prvky romance, akce i muzikálu. V menší roli zpěvačky se zde představila Naomi Campbell. (Sofia)

(více)

Recenze (91)

MrMir 

všechny recenze uživatele

...kdyz jsem byljeste mladej kluk.... tak sem byl z tohoto filmu u vytrzeni...pro realnejsi hodnocení bych si jej musel pustit znovu a pak mozna zmenim hvezdičky... Vanilla Ice zde predstavuje mladeho drsného frajírka s vyholenými kostičkami kolem hlavy (!!), vedoucího bandu motorkářů na sportovních mašinách, který se za něco mstí...pane jo, vždyť já už ani nevím o čem ten film je :o) v hlavě zbyly jen ty kostičky, hudba a coool Vanilla :o) ()

Lima 

všechny recenze uživatele

„Řeknu ti jedno: dej tý nule sbohem, rozdej si to s bohem:“__S velkým úspěchem odvysílaná tutovka na ´Festivalu otrlého diváka´. Rádoby rapové skřehotání, věčně vytuněný účes, pestrobarevný vohoz a plísňové kalhoty – prostě Vannila Ice reprezentuje všechno, co tak nemám rád na hudební scéně. Ale tohle všechno a k tomu dementní zápletka a zgusta přehrávající herci (z nichž někteří, ti známější, jako by si po celou dobu říkali „Bože, jaký krávovině jsem se to upsal.“) dává kompilaci něčeho, čemu se musíte každou druhou minutu tlemit a nejlépe ve společnosti podobně naladěných diváků. Navíc tenhle film je krásným obrazem módy tehdejších fríkulínů právě doznívajících 80.let a začátku těch 90-ých, dokud nepřišla Nirvana a „nenakopla dveře vnímání“, jak trefně poznamenal jeden renomovaný hudební kritik. Portrét jedné etapy a zároveň nehorázná nechtěná sranda? Sem s tím! Přestávám kérovat a jdu valit do Cukrboudy smočit lachtana, diliny! ()

Reklama

Testament 

všechny recenze uživatele

Bomba! Nejlepší hudební videoklip natažený na 100minut s Vanilla Ice. Kult z dětství. Když jsem, s otřesným dabingem, viděl tuhle"klasiku" po letech, neubránil jsem se slzám v očích. Jak se mi tohle mohlo tenkrát líbit? Ano, byl jsem mladej a blbej. Teď jsem starší a ještě blbější, a tak dávám plný počet. Určeno jen pro pamětníky!!! ()

dr.Orlok 

všechny recenze uživatele

Celý film vypadá, jako kdyby sloužil hlavně ústřednímu herci - rapperovi Vanilla Icovi k tomu, aby všem dokázal jak je hrozně stylový a nad věcí. Prostě "Cool as Ice". Proto hlavní postava jezdí se svou partou od města k městu (na motorce !!!), každou třetí větu začíná oslovením "Yo", velkou část filmu se tváří alá "Blue Steel" ze Zoolandera, vždy klepe jen jednou a je evidentní, že svým přístupem k životu předběhl čas o několik let, protože téměř nikdo ho nechápe a on se střetává jen s maloměšťáckou průměrností, která oslavuje "starou" hudbu a která není dostatečně "cool". ()

Artie

všechny recenze uživatele

Příběh by se dal v kostce popsat asi takto: Vanilla Ice je velký frajer(aspoň v roce 91) a se svými přáteli vede bohémský styl života.Na motocyklech projíždějí krajinou(cíl není zřejmý)a při poruše jednoho ze strojů jsou nuceni zastavit na nanějaku dobu v typickém uspořádaném maloměstě, kde vzbudí (jak jinak)značný rozruch. Vanilla se samozřejmě zamiluje do nejkrásnější a nejúžasnější dívky města, což se nelíbí hlavně jejímu spořádanému příteli Nickovi a jeho kamarádům. Navíc zde figurují 2 bývalí vězni, kteří se chtějí pomstít rodině oné dívky, která má skrytou identitu a 20 let se před nimi skrývá. Vanilla je sice frája, ale také charakter a nebojí se nebezpečí, a tak k překvapení všech situaci řeší ... film je z dnešního pohledu docela vtipný! ale dřív byl Vanilla fakt borec, ten jeho účes, namachrovaný projev, barevné podivné oblečení a divný řeči, jeho rap, tanec ... dobrej film ... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Snímek si vysloužil 6 nominací na Zlatých malinách, a to v kategoriích nejhorší režie, nejhorší nová ženská hvězda (K. Minter), nejhorší píseň, nejhorší film, nejhorší scénář a nejhorší nová mužská hvězda, kterou Vanilla Ice "úspěšně" proměnil. (Coldrex)

Reklama

Reklama