Reklama

Reklama

Poslední dva roky se Ben (Kevin Hart), strážný ze střední školy, snaží dokázat detektivu Jamesovi (Ice Cube), že není blázen jenom do počítačových her, ale i do detektivovy sestry. Když Bena konečně přijmou na policejní akademii, James ho posadí na místo spolujezdce služebního auta, aby ho pořádně vystrašil a ukázal mu, že na práci u policie nemá. Události divoké noci je ale zavedou k nejnebezpečnějšímu zločinci ve městě a James na vlastní kůži pozná, že Ben nemá od prudkých slov daleko k činům. (Bontonfilm)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (184)

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Absolutně nesourodá dvojice, kdy jeden je drsným policajtem a druhý pařmen videoher a čerstvým uchazečem na policejní akademii. Detektiv James dává Benovi jeden den a je přesvědčen, že ho jeho nadšení opustí. Zprvů má Ben velké problémy s autoritou, ale postupem času zjišťuje drobné střípky do skládačky, kterou řeší James. 40% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Typická americká buddy movie, tentokrát ale menej vtipná a akčná ako jej súkmeňovci. Kevin Hart je zvláštny hlavne tým, že sa vôbec stal v Amerike hviezdou, čo aj svedčí o vkuse miestneho publika. Je až účelovo trápny a zasmejete sa ( resp. pousmejete ) nad zhruba 2-3 vecičkami, ktoré vypáli. No nič moc teda. Na takú superstar. Takže hurá na dvojku, ktorú vďaka vysokým tržbám môžme za nedlhú dobu očakávať. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Není to žádné veledílo, akce taky moc není, ale na takové oddychové pobavení to docela stačí. Jo, Kevin Hart si až moc hraje na ukecaného Eddie Murphyho a nejde mu to, ale zase to má poměrně uvěřitelné vedení děje a vztahů (tedy až na skutečnost, proč by si taková hezká, vysoká černoška vybrala za partnera tak hloupě se chovajícího prcka), sem tam docela dobré vtipy (brokovnice, výbuch továrny, zadek auta). Ale akční to fakt není, i ten Laurence je tady zklamáním a moc nepředvede. Přesto to drží po kupě a sem tam prostě pobaví. ()

Lefty86 

všechny recenze uživatele

Mě na rozdíl od velké části diváků nevadí ty uřvaní užvanění černoši. Začal to asi Eddie Murphy a úspěšně se toho chytili a pokračovali Chrisové Rock a Tucker, nebo dnes Kevin Hart. Jenže ta postava tady je taková nemastná neslaná. Celkově Švárové nepřinesou nic moc velkýho. Nijak zvlášť vás ani nepobaví ani nenas****. Ice Cube tuhle polohu umí, ale je otázka jestli někdy předvedl nějakou jinou. Průměr, dvojku si pustím, ze zvědavosti. 50% ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Až doteď jsem asi plně nechápal pojem "Černošská komedie". Zřejmě to má znamenat, že jeden blb se chová jako tvrďák i když sere a druhý se chová jak živoucí ukázka nedosavadního stupně evoluce (aniž bych měl něco proti černochům nebo Afroameričanům - pokud se takhle nechovají záměrně, aby právě dokázali pravdivost teze evoluce). Jinak je to ale průměrná buddy-krimi-komedie, která vás neobohatí o nic jiného, než jen dva poznatky: Ice Cubovi tyhle nenáročné role kupodivu celkem sedí -a- na seznam si můžete připsat dalšího otravného černošského rádoby-komika, hned pod Tracy Morgana. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • Hlavné filmovanie sa začalo 31. októbra 2012 v Atlante a po 35-tich dňoch skončilo 19. decembra 2012. V prvý natáčací deň CBS Atlanta vyslala varovnú správu, že v štvrtok 1. novembra budú v obchodnom dome simulované prestrelky. (martin5504)
  • Po titulcích je možné zhlédnout ještě jednu scénu. (Will_X)

Reklama

Reklama