Reklama

Reklama

Poslední dva roky se Ben (Kevin Hart), strážný ze střední školy, snaží dokázat detektivu Jamesovi (Ice Cube), že není blázen jenom do počítačových her, ale i do detektivovy sestry. Když Bena konečně přijmou na policejní akademii, James ho posadí na místo spolujezdce služebního auta, aby ho pořádně vystrašil a ukázal mu, že na práci u policie nemá. Události divoké noci je ale zavedou k nejnebezpečnějšímu zločinci ve městě a James na vlastní kůži pozná, že Ben nemá od prudkých slov daleko k činům. (Bontonfilm)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (184)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Většinou Kevina Harta snáším a jeho uječený humor mi nijak nevadí, ale tady pomyslnou čáru otravnosti dalece překročil. Velký podíl viny na tom nese unylá režie Tima Storyho, která se v podprůměrné akci nezmůže na víc než bezkrevnou rutinu a v natahovaných dialogových etudách nezvládá herce jakkoliv usměrnit, ani vlít trochu šťávy do předvídatelně plytké "Training Day" premisy. Ta jednotvárnost děje, postav a keců keců keců je úmorná. ()

Lefty86 

všechny recenze uživatele

Mě na rozdíl od velké části diváků nevadí ty uřvaní užvanění černoši. Začal to asi Eddie Murphy a úspěšně se toho chytili a pokračovali Chrisové Rock a Tucker, nebo dnes Kevin Hart. Jenže ta postava tady je taková nemastná neslaná. Celkově Švárové nepřinesou nic moc velkýho. Nijak zvlášť vás ani nepobaví ani nenas****. Ice Cube tuhle polohu umí, ale je otázka jestli někdy předvedl nějakou jinou. Průměr, dvojku si pustím, ze zvědavosti. 50% ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Kevin Hart i Ice Cube jsou moji oblíbení herci, spojit je do jednoho komediálního filmu se jevilo jako geniální nápad a záruka skvělé zábavy spojené s drsnou akcí. Zpočátku to vypadalo nadějně, postupně se ale snímek začal měnit v cosi nudného, nezajímavého a nevtipného, nemluvě o naprosto nefungující chemií mezi ústřední dvojicí. Hodina a půl se neskutečně vlekla, nijak mě nezaujaly ani vedlejší postavy, byť třeba John Leguizamo nebo Laurence Fishburne ještě jakžtakž ušli. Přišlo mi to strašně zbytečné a o ničem, Cube i Hart mají rozhodně na víc. 3/10. ()

divak84 

všechny recenze uživatele

ice cube se opět rozhodl postavit se za kameru a opět to dopadlo tak jak to dopadnout mělo - bídně. ten jeho stupidní, hard ass drsňácký ksicht neobstával ani u NWA ani ve videoklipech, byť si bral na pomoc dr dre, ale tady , zvlášt když vtipkuje o výšce sveho (ne)partnera a sám je menší než většina dalších postav, je spíš k smíchu. o ničem film, nudnej, strašně se to táhne, Hart je sice otravný ale aspon je trošku svůj. divim se, že takovej leguizamo (ale asi má dluhy) se do takoveho paskvilu nechal naverbovat. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Priemerna komedia, ktora sa drzi hlavna vdaka pomerne neznamemu Kevinovi Hartovi, ktory je znamy akurat tak z parodii SCARY MOVIE 3 az 5. Aj ked podobnych buddy movies bolo natocenych dost, stale ma bavia a ja verim, ze Kevin Hart dostane este prilezitost aj v dalsich komediach, aby dalej bavil divakov. Ride Along mal len jeden malicky problem, ze tie najvtipnejsie sceny boli pouzite z traileru a pri mnohych scenach si poviete: ,,Aha, teraz bude ta scena z traileru." Inac na pobavenie je to slusna komedia, ale na 4 hviezdicky by tam muselo byt nieco viac. __________ (Videl v kine 06.05.2014). ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • James Payton (Ice Cube) ve filmu řídí Dodge Charger SRT-8 o obsahu 5,7 litru. (Mitin)
  • Během rozhovoru o gangsterovi Omarovi se Ben ptá, zda má jizvu na tváři. Jde o odkaz na postavu jménem Omar Little. Omar je zápornou postavou seriálu The Wire s jizvou na tváři. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama