Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (867)

plakát

Annabelle 2: Zrození zla (2017) 

Sandberg přestože je to zatím jeho nejslabší horor (ale musel pracovat s tím, co zdědil), je pořád momentálně nejlepší hororový tvůrce západního světa. slušný hororo pro nováčky, fantastický horor pro posery, neurazí fanoušky právě Sandberga a jeho filmů..

plakát

Jedna noc (2016) (seriál) 

výborné až na ten konec. chtělo to hmatatelnější rozuzlení, lepší zakončení.. Turturro fantastický.

plakát

Kong: Ostrov lebek (2017) 

klišovitý bordel s dementními nebo nesympatickými postavami (vlastně nevím komu by z povahového hlediska šlo fandit. klišovitý SAS hrdina, křehoučká fotografka která vezme 50.cal do ruky a rázem se ji v obličeji ukžou rambo rysy, samuel fanatik a dvojka z S.O.C. obyč. dokonce i Kong dostal debilní představovačku navíc přiliš brzo. Jediná věc, která je zde lepší než v Godzille, je CGI zpracování finálového souboje. jinak tady není nic. obsahově častokrat nuda, kecy, rádoby vtipy (John C Reilly a jeho kmen... vtipne ? ne..)

plakát

Neporazitelný: Návrat krále (2016) 

tak ono.. na co jineho než na další stupen rychlosti Adkinsových otoček, se tady má člově těšit že jo..fantastické souboje, na nic jineho tato serie necílí. takže hodnotím jen fight scény.

plakát

Život (2017) 

nerozumíte survival hororům ve vesmíru.. opět zdejší pletené svetry a zhulené vodárny bydlící u maminky a ti z vás čekající na jakekoliv listky zadarmo, protože v životě nic neumíte (jen studovat výšku) promluvili :) . ano má to svoje chyby , ale je to fantastický scifi horror s perfektním prostředním dějem i koncem.

plakát

John Wick 2 (2017) 

detailnější nebo hlubší neznamená lepší.. těšil jsem se na fantasický follow up ale řekl bych, že kvalitativně je to na stejné úrovni a naopak s některými odbočkami (fishbourne) ne moc zajímavými. Úvod je perfektní a ukazuje něco, co bysme do světa obklopujícího Wicka neřekli. pořad však na hony daleko jiným podobně laděným akčnárnám i díky sympatickým záporákům. Konec respektive finální scéna byla v mém gustu, ale kamera měla být detailněji na Wicka a jeho zenpokojivý obličej namísto použitého velkého záběru z výšky.

plakát

Zakladatel (2016) 

těšil jsem se, ale podobně jako jine autobioografické filmečky, i tohle postrádá drive, zajímavější podání. jen pro opravdové fjnšmekry, kteří v nudě vidí něco víc.. Micheal Keaton bezchybný.

plakát

Instalatér z Tuchlovic (2016) 

po dlooooouhé době kvalitní upřímný čistý český filmeček který si na nic nehraje a prostě se jen snaží navodit domací atmosféru na páteční večer.

plakát

Velká čínská zeď (2016) 

perfectly simple, simply perfect.. vy sluničkáři z kavárny a zhulenci v pleteném svetru podemnou tomu prostě nerozumíte .. :)