Reklama

Reklama

Poslední dva roky se Ben (Kevin Hart), strážný ze střední školy, snaží dokázat detektivu Jamesovi (Ice Cube), že není blázen jenom do počítačových her, ale i do detektivovy sestry. Když Bena konečně přijmou na policejní akademii, James ho posadí na místo spolujezdce služebního auta, aby ho pořádně vystrašil a ukázal mu, že na práci u policie nemá. Události divoké noci je ale zavedou k nejnebezpečnějšímu zločinci ve městě a James na vlastní kůži pozná, že Ben nemá od prudkých slov daleko k činům. (Bontonfilm)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (184)

Ivoman 

všechny recenze uživatele

Možná to se 4 hvězdičkama přeháním, ale tato akční komedie má jen jeden výpadek někdy uprostřed filmu, jinak šlape jak hodinky. Děj nechce být žádný záhadný a tudíž si neláme hlavu s tím, že chování postav odhadnete. V roli Kevina Harta by si asi každý rád představil známější tvář, ale role mu jde a to je hlavní. Rozhodně 70%. Film si nezaslouží jednu hvězdičku, už jen kvůli použité hudbě. :-) ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Priemerna komedia, ktora sa drzi hlavna vdaka pomerne neznamemu Kevinovi Hartovi, ktory je znamy akurat tak z parodii SCARY MOVIE 3 az 5. Aj ked podobnych buddy movies bolo natocenych dost, stale ma bavia a ja verim, ze Kevin Hart dostane este prilezitost aj v dalsich komediach, aby dalej bavil divakov. Ride Along mal len jeden malicky problem, ze tie najvtipnejsie sceny boli pouzite z traileru a pri mnohych scenach si poviete: ,,Aha, teraz bude ta scena z traileru." Inac na pobavenie je to slusna komedia, ale na 4 hviezdicky by tam muselo byt nieco viac. __________ (Videl v kine 06.05.2014). ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Typická americká buddy movie, tentokrát ale menej vtipná a akčná ako jej súkmeňovci. Kevin Hart je zvláštny hlavne tým, že sa vôbec stal v Amerike hviezdou, čo aj svedčí o vkuse miestneho publika. Je až účelovo trápny a zasmejete sa ( resp. pousmejete ) nad zhruba 2-3 vecičkami, ktoré vypáli. No nič moc teda. Na takú superstar. Takže hurá na dvojku, ktorú vďaka vysokým tržbám môžme za nedlhú dobu očakávať. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Ice Cube je nesympatická kulatá huba. Film zachraňuje trhlý a svou roli si užívající Kevin Hart, díky kterému jsem několikrát doslova vyprskl smíchy. Film je povětšinou nudný, Ice a jeho machrování otravný, děj předvídatelný, ale Hart ve své roli má pár opravdu trefných hlášek. Ze začátku mi tento počin přišel jako kolosální kokotina, ale když jsem přistoupil na jejich notu jisté debility a rapové, pro mě neoblíbené, hudby, začalo se mi to líbit - což se stalo cca od druhé půle filmu. ()

NifKor 

všechny recenze uživatele

Řeknu to upřímně jedna z nejlepších komedií co jsem kdy viděl teda pro mě. Ice Cube a Kevin Hart jsou úžasná dvojka těšil jsem se až se na to kouknu, prostě tihle dva mě dostali humorem, kterého je ve filmu hodně. Né že by tam vadilo právě, že naopak moc se tam hodilo. Jízdu švárů jsem vůbec nebral vážně vypl jsem mozek a smál se vtipům. Tehle film je super a proto má 4 hvězdy8/10 ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

Reklama

Reklama