Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (483)

plakát

Hra na oliheň: Výzva (2023) (pořad) 

Po vyřazení více než poloviny hráčů to začalo být zajímavý a konec mě odrovnal. Bylo to dramatičtější než celý původní seriál. WOW !

plakát

Stáří není pro sraby (2022) 

Kupodivu na český film jsem se bavil od začátku do konce. Všechny tyhle herecké ikony dostat do jednoho filmu musela být parádní práce. Do důchodu mám daleko, ale všichni tihle herci jsou prostě koukatelní. Díky Tomáši za nostalgii ... !

plakát

Dexter - Nová krev (2021) (série) 

Krásný návrat a super konec. Za deset let může Jack Alcott klidně začít novou éru nového Dextera.

plakát

Jú jú hakušo (2023) (seriál) 

Ač neznám předlohu, ani mě nezajímá u takové věci hloubka postav a podobné píčoviny, které zajímají zdejší "cenzura cenzura", tak jsem se královsky bavil a spíše zíral, co dokáží v japonsku vytvořit. V émerice by to mělo přístupnost určitě R. Krásná krvavá řežba. Fantastická choreografie soubojů. CGI lepší než v některých émerických blockbusterech. Obrovská plejáda postav, kde každá ovládá něco jiného. Prostě paráda. Doufám, že budou pokračovat.

plakát

Občanský průkaz (2010) 

Film o pár mladých máničkách, který se chtěly vzepřít době. Jako kdyby za 40 let natočil někdo film o mrdkách co se přilepovaly k silnicím. U filmu mě udrželo jen hraní neherců. Pointa, že největší mánička je fízl byla skvělá. Takových je dneska mraky. A vrací se to v daleko brutálnější podobě než v tomto filmu, kde se prostě té době postavilo doslova pár lidiček a odnesli to vlastně hodně levně. Vždy se na to musí dívat člověk svým úhlem pohledu. Každý má jiný.

plakát

Vlastníci (2019) 

Jako člověk se v tom skoro pozná, je to přehnané, vtipné a opět český film, kterému scénárista nedokázal vymyslet konec a pointu. Opět se zaštítí tím nesmyslem, že chce, aby si konec každý divák domyslel sám. Prostě novodobý český film. Pokud se nejedná o film o skutečné události, která má začátek i konec, tak tyto filmy prostě neumí skončit. Scénáristovi došel dech a nazdar.

plakát

Případ mrtvého nebožtíka (2020) 

Začíná se snad zjevovat možnost české Bláznivé střely ? Nahláškováno, herci parodují sami sebe, velice slušný počin. Pár hluchých míst tu a tam samozřejmě je, ale i tak, scénář super. A nedáte si kávu ?        :-)

plakát

Krematorium (2024) (seriál) 

Po 5ti dílech. Seriálu Světlu vstříc ze stejného prostředí to nesahá ani po kolena. Vyprávění alá Aristokratka dobře, Lábus dobře, ale zpracování ? Vtipy ? Herci ? Všechno špatně.

plakát

Osmy (2014) (TV film) 

Tohle vážně natočil Strach ? Takovou nudu s pár vtípkama, který pokud si člověk nedává majzla prostě vyšumí ? Nazvat tohle komedií je prasárna. Je to tragikomedie o chátře 77, která si myslela, že k něčemu byla. Byli jen hovna a vedla je estébácká krysa Havel. Fakt k popukání. Jedna hvězdička za Trojana a ostatní obsazení. Scénář a zpracování patří do odpadu.

plakát

Expend4bles: Postr4datelní (2023) 

Nevím co se vám na tom nelíbilo. Sice to byla onemanshow Jasona Stahama, ale dobrá řežba a můžou pokračovat dál dle libosti.