Reklama

Reklama

Projekt minulost

  • USA Project Almanac (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Když brilantní student (Jonny Weston - Rezistence) se svými kamarády objeví plán stroje, který je může poslat zpátky časem, možnosti se zdají být neomezené. Přepisují historii, aby vyhráli v loterii, váleli u zkoušek a pořádali mejdany jako nikdy předtím. Změnou minulosti však ohrozí budoucnost našeho světa. Mohou napravit škody, které napáchali, než bude příliš pozdě? (Magic Box)

(více)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (255)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tyhle Time Loop filmy mám celkem v oblibě a Welcome to Yesterday je podaný zábavně a je škoda, že do žánru Thriller příliš nezasáhne. První půlka je poměrně zdlouhavá, jakmile začne pokus fungovat přichází na scénu vynikající zábava především ze školního prostředí, ale finále mi přišlo bohužel příliš překombinované a chaotické, ze kterého jsem neměl příliš pozitivní dojem. Fajn postavy, fajn myšlenka i fajn zábava, ale ambice byly výše. 65% ()

gegina31 

všechny recenze uživatele

Film od kterého jsem díky hodnocení nic nečekala. Totálně mě překvapil. Hodnocení je zbytečně nízké. Vůbec jsem nemusela přemýšlet, kolik dám hvězdiček, protože tam nebylo vůbec co řešit. Samozřejmě u filmů o cestování časem se člověk na konci nevyhne přemýšlení nad tím, jestli tam dávalo všechno smysl a jestli scénáristé něco nepodcenili, nevynechali nebo nepřehnali, ale to prostě člověk nemůže řešit. Jinak to byla i parádní komedie a to v dobrém slova smyslu. ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Film,který jsem viděl jednou jedinkrát a tak to taky zůstane.Myslel jsem,že to bude daleko promyšlenější,ale toho jsem se nedočkal.Ani to sci-fi k tomu filmu nesedí.Herci byli docela nesympatičtí,ani je pořádně neznám.Kdyby si dali tvůrci větší práci s příběhem,neboť základní kostra ve filmu fungovala,mohlo to skončit lépe.Takto to je jen film,u kterého jsem po pěti minutách úplně zapomněl,že jsem ho viděl.I ta akční kamera tomu moc nepomáhala.Nápad dobrý,zpracování nic moc.Hodnocení:55% ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že první polovinu filmu jsem se příšerně nudil. Myslím, že celé to vyrábění, testování, objevování a já nevím co ještě mohlo proběhnout rychleji. Větší prostor pak mohly dostat postavy. Respektive jejich nabytí věcí, zážitků a dalšího, aby až se to celé pokazí, museli všichni litovat , že o to vše mohou přijít a divák s nimi. Když jsem se tedy prokousal možná 2/3 filmu konečně to začalo mít spád a posledních snad 20 minut to celé, alespoň u mě zachránilo. Zběsilé napravování škod bylo působivé. Škoda jen, že finální pointa nebyla tak nějak víc "kulervoucí". Nakonec tu 4tou dám i když jen tak tak. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"To máme ve sklepě stroj času?“ No jasně, takže můžeme změnit školní výsledky, finanční situaci, mezilidské vztahy a ještě si to pořádně užít. To je skvělé a já se přitom hodně bavil. Jenže pak se, světe div se, vyskytly problémy a zábava odešla neznámo kam. Hledal jsem ji všude, díval jsem se do skříně i pod koberec, ale všude samá moralita. ()

Galerie (97)

Zajímavosti (7)

  • V scéne, v ktorej tínedžeri sledujú na notebooku haváriu lietadla, ide o skutočné zábery lietadla B-52, ktoré havarovalo v roku 1994 a pri ktorej zahynula štvorica dôstojníkov Air Force. (beso74)
  • Jedna z postáv sleduje na notebooku film Bill & Ted's Excellent Adventure (1989), ktorý sa taktiež venuje stroju času. Dvaja tínedžeri sa v ňom snažia zostrojiť ako projekt do školy práve takýto stroj. (beso74)
  • Herci mali na to, aby sa naučili svoje repliky, len 5 dní. (beso74)

Související novinky

Bay a jiná galaxie

Bay a jiná galaxie

31.08.2014

Zatímco Michael Bay (Transformers: Zánik) stále neodhalil, co hodlá do budoucna režírovat, jeho producentská kariéra nabírá další a další projekty. Po letošních Želvách Ninja a thrilleru Očista:… (více)

Reklama

Reklama