Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První láska je nezapomenutelná. Připomíná jízdu na horské dráze, kdy člověka ovládají síly, proti nimž je bezmocný. Davidovi a Jade se právě tohle přihodilo. Podle slavného stejnojmenného románu Scotta Spencera vznikla plnokrevná romance, která vám připomene nebo ukáže, jak mocné a magické je období první zamilovanosti. David (Alex Pettyfer) a Jade (Gabriella Wilde) jsou spolužáci, čerství absolventi střední školy, ale to je to jediné, co je spojuje. Jade vyrůstala v přepychu, opečovávaná starostlivými rodiči, kteří jí nalinkovali kariéru lékařky. David má za sebou jeden drobný střet se zákonem, pracuje s tátou v jeho autodílně a na budoucnost radši nemyslí. Když mezi nimi při náhodném setkání přeskočí mohutná jiskra, nedívají se napravo ani nalevo a s nasazenými růžovými brýlemi kráčí vstříc šťastné společné budoucnosti. Neuvědomují si přitom, že existují lidé, kteří jim jejich vztah nepřejí a udělají všechno proto, aby ho zničili. Říká se, že láska hory přenáší, ale jsou věci, se kterými si poradit nedokáže. (Cinemart)

(více)

Videa (18)

Trailer 2

Recenze (162)

Kejt.lin 

všechny recenze uživatele

Prioritou v tomhle filmu pro mě nebyla nechutně přeslazená "Nekonečná láska", ale vztah mezi otcem a dcerou. Jeho vývoj a to, jak se k němu figuranti stavěli. Podle mě je právě vztah otce a dcery tou nejtěžší životní láskou a málo kdy se stihne za toho dlouhého bytí dojít až k fázi happy endu, jako tomu bylo i zde. Je blbý asi říkat škoda, ale vážně. Nebýt té umělé americké přeplácanosti a lásky na každém rohu, mohlo to být mnohem reálnější a lepší. I přes to si mě to (a opakuju ne díky té true love) získalo. Asi to taky nebudu mít s otcem vyřešené, což? ;) ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem něco na "volnou chvíli" - něco oddychového a chci jen říct, že toto to splnilo a ještě mě to i více než jsem si myslela - překvapilo. Je to hezké - je to něčím hodně silné a poutavé v té myšlence první lásky. Té zamilovanosti. Té touhy. Té novosti. Myslím si, že plno lidí si vzpomene na tu svoji první lásku. Film má zajímavé "výkyvy" a vtahovalo mě to do děje víc a víc. Zároveň to má moc hezký soundtrack. ()

Reklama

neo250 

všechny recenze uživatele

Pekný príbeh dvoch mladých ľudí ktorí sa do seba zamilujú a svoju lásku chcú dokázať aj pred dcérym otcom, ktorý vo svojej dcére uprednostňuje kariéru namiesto lásky. Popri hlavnom deji, sa vo filme odohrávajú aj menšie zápletky ktoré viac menej ostanú nepovšimnuté, čo je asi škoda, pretože filmu to mohlo dať úplne iný nádych. Aj ked autori asi chceli viac dať do povedomia začínajúcu lásku dvoch ľudí. Filmu dávam max 60% ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Drobné výhrady bych sice měla, ale celkově jde o příjemnou romanci, u které jsem se krásně zasnila. Ústřednímu páru jsem tu zamilovanost skutečně věřila, navíc se na oba moc hezky koukalo. Když ještě přihlédnu k bezva muzice, tak je mi pak úplně jedno, že už jsem to všechno někde viděla. I kdyby šlo jenom o nový obal stokrát zopakovaného příběhu, tak výsledný film může zapůsobit lépe než většina jeho předchůdců. A na mě to prostě zafungovalo. (75%) ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

No klasika akorát výjimečně je tu v roli "ousidera" bohatá a krásná holka. O tom krásná by se dalo spekulovat, protože mě se třeba moc nelíbila - takový rukatá, nohatá a bezprsatá. Pettyfera ve filmech taky přímo nevyhledávám, ale nevadí mi. Čili stokrát omýlaný příběh v této kategorii filmů, ale Endless love neměl nic navíc... nic, co by jej odlišilo od těch ostatních na jedno brdo... přesně Ten prvek s velkým T, který z jednoho a téhož scénáře udělá něco zajímavého. Takže takové 2-3*, možná spíš 2, když to tak sepisuju. Tři věci. Za A) Vážně jim přijde bezpečné to dělat uprostřed obýváku v domě, kde bydlí její rodiče, přičemž její otec ho nesnáší? A ještě zůstane až do rána? Za B) Její otec byl fakt strašný hajzl a hovado, ale v podstatě jako jediná postava u mě vyvolal nějaké ty emoce ač negativní a plné nenávisti. Za C) Zapamatujte si, že nejlepší nápad, kde dát někomu do džky, je před policení stanicí sotva poté, co vás propustili z vězení na kauci a osoba, které dáte do držky, je ta která za vás kauci zaplatila. Good one. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení začalo v květnu 2013 v Georgii a skončilo v červenci téhož roku. (Cheeker)

Reklama

Reklama