Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

První láska je nezapomenutelná. Připomíná jízdu na horské dráze, kdy člověka ovládají síly, proti nimž je bezmocný. Davidovi a Jade se právě tohle přihodilo. Podle slavného stejnojmenného románu Scotta Spencera vznikla plnokrevná romance, která vám připomene nebo ukáže, jak mocné a magické je období první zamilovanosti. David (Alex Pettyfer) a Jade (Gabriella Wilde) jsou spolužáci, čerství absolventi střední školy, ale to je to jediné, co je spojuje. Jade vyrůstala v přepychu, opečovávaná starostlivými rodiči, kteří jí nalinkovali kariéru lékařky. David má za sebou jeden drobný střet se zákonem, pracuje s tátou v jeho autodílně a na budoucnost radši nemyslí. Když mezi nimi při náhodném setkání přeskočí mohutná jiskra, nedívají se napravo ani nalevo a s nasazenými růžovými brýlemi kráčí vstříc šťastné společné budoucnosti. Neuvědomují si přitom, že existují lidé, kteří jim jejich vztah nepřejí a udělají všechno proto, aby ho zničili. Říká se, že láska hory přenáší, ale jsou věci, se kterými si poradit nedokáže. (CinemArt)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (162)

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Jsou mladí, krásní, zamilovaní, ale jejich lásce není přáno…. I přesto, že svým průběhem se film snaží dát maximálně najevo, že z lásky našich hrdinů nic nebude, tak všem, kdo film viděli bylo nad slunce jasné, že naši milenci skončí spolu. Takže nic nového od sluncem.... Snímku hraje do karet to jak byl prezentován, další podíl kladných bodů u mě získává pedatský otec a i zamotané osudy našich hlavních aktérů. Nekonečná láska není typická romantika jakou znám. Pro mě je tento filmek víc drama, které nepatrně nahlodalo mé kovové srdce.... Dávám tři hvězdy ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Dokonce i v rámci dané kategorie překvapivě sterilní a nezajímavý film, ve kterém jsem ani jednomu z těch dvou jeho city příliš nevěřil. Vše jede podle té nejotřepanější šablony, ze které ani nesnaží uhnout stranou. Což by nutně nemuselo vadit, pokud by film nabízel něco jiného jako kompenzaci. Sympatickou dvojici, humor, dobře napsané dialogy, zajímavou filmařinu, nějaké echo, které by probudilo něco z mých vlastních vzpomínek na první nebo třeba i druhou lásku, netradiční úhel pohledu, třeba víc skrz ono stigma rodinné tragédie, prostě cokoli. Bohužel tu nic takového není a jedinou zajímavou a dobře zahranou figurou zůstává Bruce Greenwood jako otec, jehož motivace je logická, pochopitelná, a u něhož jediného lze vypozorovat nějaké uvěřitelnější emoce a reakce, byť ne vždy ty správné. ()

Reklama

ChrisBa 

všechny recenze uživatele

Nerád dávam nejakému filmu takéto nízke hodnotenie, ale tento si to bohužiaľ zaslúži.. je mi jasné, že v romantickom filme bude tona klišé...je mi jasné, že to niekedy musí byť aj "sladké".. ale toto bol film, kde mi bolo trápne snáď pri každej scéne.. je neuveriteľne vidieť, že scenár a réžia boli pod taktovkou ženy.. aby chlapec tesne po maturite už na druhom rande rozprával otcovi svojej priateľky aký je on zamilovaný, ako je preňho láska nadovšetko a nič viac k životu nepotrebuje... ako poučuje otca o tom, čo je láska.. sorry, takto sa správajú chlapi len v najtajnejších snoch naivných žien.. toto sa fakt nedalo.. ()

katasta 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo vážně trochu mimo... Téměř všechny postavy a jejich charaktery byly naprosto nepochopitelné. Kluk, žádný krasavec, co má zjevně mindráky z toho, že mu utekla máma, a pro ránu nejde daleko, aby se z toho vybil. Řekne si, že sbalí nejhezčí holku ve škole, která je ale případ sama o sobě. Ta celou střední nemá páru o tom, co je studentský život a zjevně o něj ani tolik nestojí. Když však potká tohohle pana úžasnýho, tak je z ní najednou děsná pařmenka, co touží po lámání všech pravidel. Ne jen že se se svým princem skoro hned vyspí, ale dokonce je do něj tak děsně zabouchlá, že všechno ostatní hodí do koše, i když pochybuju, že by si s panem úžasňákem ve skutečnosti vůbec měla co říct... No nevěřila bych tomu, i kdybych měla zavázané oči a neviděla Gabrielliny umělé "sexy" pohyby. Dle mého to nadzdvihával jediný charakter, který byl alespoň trochu uvěřitelný a měl něco do sebe... a to je Jadin otec. Jinak zlé, zlé, zlé. P.S.: a jinak mi přijde docela vtipný, že v tom filmu vypadá Alex Pettyfer asi tak o deset let starší, než Gabriella Wilde, i když je ve skutečnosti o něco mladší :-D ()

michald99 

všechny recenze uživatele

Tak 1. hvězdička je určitě za Gabriellu Wilde, která byla to hlavní pozitivum, které přebíjelo naprosto nesympatického hlavního herce, který mě otravoval celý film a tím zajistit tomuhle filmu o hvězdičku méně. 2. hvězdička bude asi za mentálně chromého otce, jehož robotická konstrukce byla nepochybně útočit na všechny boyfriendy své dcery. A 3. hvězdička bude za hudbu, který alespoň hezky pasovala ke scénám, i když je scénář zničil. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení začalo v květnu 2013 v Georgii a skončilo v červenci téhož roku. (Cheeker)

Reklama

Reklama