Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První láska je nezapomenutelná. Připomíná jízdu na horské dráze, kdy člověka ovládají síly, proti nimž je bezmocný. Davidovi a Jade se právě tohle přihodilo. Podle slavného stejnojmenného románu Scotta Spencera vznikla plnokrevná romance, která vám připomene nebo ukáže, jak mocné a magické je období první zamilovanosti. David (Alex Pettyfer) a Jade (Gabriella Wilde) jsou spolužáci, čerství absolventi střední školy, ale to je to jediné, co je spojuje. Jade vyrůstala v přepychu, opečovávaná starostlivými rodiči, kteří jí nalinkovali kariéru lékařky. David má za sebou jeden drobný střet se zákonem, pracuje s tátou v jeho autodílně a na budoucnost radši nemyslí. Když mezi nimi při náhodném setkání přeskočí mohutná jiskra, nedívají se napravo ani nalevo a s nasazenými růžovými brýlemi kráčí vstříc šťastné společné budoucnosti. Neuvědomují si přitom, že existují lidé, kteří jim jejich vztah nepřejí a udělají všechno proto, aby ho zničili. Říká se, že láska hory přenáší, ale jsou věci, se kterými si poradit nedokáže. (Cinemart)

(více)

Videa (18)

Trailer 2

Recenze (162)

jasanka 

všechny recenze uživatele

První polovina pěkná - typický slaďák, prožívání první zamilovanosti, první skutečné užívání si života. Chvílemi mi to připomínalo Zápisník jedné lásky. Nicméně druhá polovina byla až moc překombinovaná, s příliš mnoha zvraty. Ale pár byl sympatický, vedlejší postavy také, akorát otec by potřeboval odbornou pomoc. Lepší 3*. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Drobné výhrady bych sice měla, ale celkově jde o příjemnou romanci, u které jsem se krásně zasnila. Ústřednímu páru jsem tu zamilovanost skutečně věřila, navíc se na oba moc hezky koukalo. Když ještě přihlédnu k bezva muzice, tak je mi pak úplně jedno, že už jsem to všechno někde viděla. I kdyby šlo jenom o nový obal stokrát zopakovaného příběhu, tak výsledný film může zapůsobit lépe než většina jeho předchůdců. A na mě to prostě zafungovalo. (75%) ()

Reklama

ChrisBa 

všechny recenze uživatele

Nerád dávam nejakému filmu takéto nízke hodnotenie, ale tento si to bohužiaľ zaslúži.. je mi jasné, že v romantickom filme bude tona klišé...je mi jasné, že to niekedy musí byť aj "sladké".. ale toto bol film, kde mi bolo trápne snáď pri každej scéne.. je neuveriteľne vidieť, že scenár a réžia boli pod taktovkou ženy.. aby chlapec tesne po maturite už na druhom rande rozprával otcovi svojej priateľky aký je on zamilovaný, ako je preňho láska nadovšetko a nič viac k životu nepotrebuje... ako poučuje otca o tom, čo je láska.. sorry, takto sa správajú chlapi len v najtajnejších snoch naivných žien.. toto sa fakt nedalo.. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Dokonce i v rámci dané kategorie překvapivě sterilní a nezajímavý film, ve kterém jsem ani jednomu z těch dvou jeho city příliš nevěřil. Vše jede podle té nejotřepanější šablony, ze které ani nesnaží uhnout stranou. Což by nutně nemuselo vadit, pokud by film nabízel něco jiného jako kompenzaci. Sympatickou dvojici, humor, dobře napsané dialogy, zajímavou filmařinu, nějaké echo, které by probudilo něco z mých vlastních vzpomínek na první nebo třeba i druhou lásku, netradiční úhel pohledu, třeba víc skrz ono stigma rodinné tragédie, prostě cokoli. Bohužel tu nic takového není a jedinou zajímavou a dobře zahranou figurou zůstává Bruce Greenwood jako otec, jehož motivace je logická, pochopitelná, a u něhož jediného lze vypozorovat nějaké uvěřitelnější emoce a reakce, byť ne vždy ty správné. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Shana Feste nie je zlá režisérka, jej Country Strong mám rada. Ale Endless Love bolo také sladké až presladké a predvídateľné ako len typické romantické filmy môžu byť. Hotová rozprávočka. Jedno ale musím uznať: veľmi dobrý výber songov a Alex Pettyfer pre mňa očarujúci. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení začalo v květnu 2013 v Georgii a skončilo v červenci téhož roku. (Cheeker)

Reklama

Reklama