Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První láska je nezapomenutelná. Připomíná jízdu na horské dráze, kdy člověka ovládají síly, proti nimž je bezmocný. Davidovi a Jade se právě tohle přihodilo. Podle slavného stejnojmenného románu Scotta Spencera vznikla plnokrevná romance, která vám připomene nebo ukáže, jak mocné a magické je období první zamilovanosti. David (Alex Pettyfer) a Jade (Gabriella Wilde) jsou spolužáci, čerství absolventi střední školy, ale to je to jediné, co je spojuje. Jade vyrůstala v přepychu, opečovávaná starostlivými rodiči, kteří jí nalinkovali kariéru lékařky. David má za sebou jeden drobný střet se zákonem, pracuje s tátou v jeho autodílně a na budoucnost radši nemyslí. Když mezi nimi při náhodném setkání přeskočí mohutná jiskra, nedívají se napravo ani nalevo a s nasazenými růžovými brýlemi kráčí vstříc šťastné společné budoucnosti. Neuvědomují si přitom, že existují lidé, kteří jim jejich vztah nepřejí a udělají všechno proto, aby ho zničili. Říká se, že láska hory přenáší, ale jsou věci, se kterými si poradit nedokáže. (Cinemart)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (162)

theSaint 

všechny recenze uživatele

Ani nevím proč, ale chtěl jsem tuhle přeslazenou letní jednohubku okomentovat. A když jsem se tak podíval na komentáře, tak jsem zjistil, že naprosto dokonale mě už předběhl CASTOR a že lépe bych to nevyjádřil ani kdybych se na hlavu stavěl. Snad jen dodám, že Gabriella Wilde je naprosto rozkošná.. o to víc, že vystupuje jako inteligentní, vzdělaná a movitá dcerka, které je lhostejná společenská rovnost, která dává vale zažitému pokrytectví a které jde čistě jen o tu lásku. Boří mýty o tom, že jí podobné touží mít po svém boku pouze movitého vola, který ji nebude milovat ani z poloviny, jako romantický/odevzdaný automechanik. Což jí dělá rozkošnou ještě víc samozřejmě. No a to je pro chlapa, který má v sobě nějakou tu romantickou strunu (a má rád sexy roztomilé blondýnky), obzvlášť sympatické, že. ()

salalala 

všechny recenze uživatele

Absolutně zbytečná a nezajímavá romantika, která je bohužel strašně naivní a klišovitá. Feste tomu nedokáže dodat tempo a spád a navíc za sebe kupí jednu předvídatelnou scénu za druhou. Postavy jsou jasně definované a opět černobílé. I proto se někdy musí chovat zcela nelogicky a prvoplánově. Není tu opravdu nic, co by nějak utkvělo, případně vytrhlo z nudy, která velmi brzy převezme vládu a do konce ji v podstatě nikomu nepředá. Alex Pettyfer se sice snaží, jenže nemá moc co hrát, ale je alespoň sympatický, oproti němu Gabriella Wilde je dost unylá a nevýrazná a příběh jí toho taky moc nedovoluje. Nejlepší tak jsou oba tátové v podání Roberta Patricka, který je tu ale málo, a Bruce Greenwooda, jenž pro změnu získal nesympatickou postavu, ale udělal s ní, co šlo. Endless Love je zřejmě určená opravdu jen těm, kteří ještě neprožili první lásku a dokážou věřit tomu, že právě ta může být navždy. Naivita toho filmu je totiž dost evidentní. 40% ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

No klasika akorát výjimečně je tu v roli "ousidera" bohatá a krásná holka. O tom krásná by se dalo spekulovat, protože mě se třeba moc nelíbila - takový rukatá, nohatá a bezprsatá. Pettyfera ve filmech taky přímo nevyhledávám, ale nevadí mi. Čili stokrát omýlaný příběh v této kategorii filmů, ale Endless love neměl nic navíc... nic, co by jej odlišilo od těch ostatních na jedno brdo... přesně Ten prvek s velkým T, který z jednoho a téhož scénáře udělá něco zajímavého. Takže takové 2-3*, možná spíš 2, když to tak sepisuju. Tři věci. Za A) Vážně jim přijde bezpečné to dělat uprostřed obýváku v domě, kde bydlí její rodiče, přičemž její otec ho nesnáší? A ještě zůstane až do rána? Za B) Její otec byl fakt strašný hajzl a hovado, ale v podstatě jako jediná postava u mě vyvolal nějaké ty emoce ač negativní a plné nenávisti. Za C) Zapamatujte si, že nejlepší nápad, kde dát někomu do džky, je před policení stanicí sotva poté, co vás propustili z vězení na kauci a osoba, které dáte do držky, je ta která za vás kauci zaplatila. Good one. ()

mat.ilda odpad!

všechny recenze uživatele

Nekonečná přehlídka samoúčelně použitých (po)hlavních znaků teen-romance, nasázených do děje stylem amatérského turnaje v šipkách, a to jsem ještě neviděla všechno, protože zkuste něco sledovat s očima v sloup! Jisté je, že byl odvolán určitě renomovaný aranžér uprostřed práce na výloze, aby uplatnil svůj um ve vystavování Gabrielly Wilde a když spolu se stylistou dali hlavy dohromady, sami museli být uchváceni, jakých to vizuálních lapaček, vystavěných na přednostech prototypní krásky a za přítomnosti odlesků plápolajícího krbu, vykouzlili,,, škoda, že nepřizvali i učitele tance, protože horší kopyto jsem neviděla. Evidentně nízký rozpočet - v pozadí zřejmě hrálo rádio a na Alexe Pettyfera nevyšly služby kadeřníka, proto si šílenou patku á la sedmdesátá léta musel ulíznout sám, maskér od Benjamina Buttona nebyl k mání, takže bylo téměř nemožné uvěřit, že na svém posledním dortu sfouknul sedmnáct svíček, ale já bych nezoufala, když si zajde na kožní s raz, dva... třema :-O bradavicema, bude mít určitě šanci ještě nějaký ten romantický cajdák natočit. Jinak k ději - dejte dohromady Romea a Julii s čímkoli od Rosamunde Pilcher, přidejte Beverly Hills 90210 s kapkou Hříšného tance a řádně okořeňte falešnými úlety, k tomu stokrát použitý stín mrtvého, dokonalého bratra, otce despotu přes vzdělání a původ, matku, co si zaslouží ukroutit hlavu za to, že ji nepoužívá, nenávistnou ex-girlfriend, proletářské vyhlídky, trestní rejstřík se škraloupem a konečné odmaskování po zkoušce charakterů... uf, ale doběhli mě - těšila jsem se na Jade s podlitinami a kručícím žaludkem v nějaké zašvábené špeluňce, až zvolí život s variantou B, ale to bychom byli už v jiném žánru... Má uctivá poklona před obchodním duchem Shany Feste, že dokázala přimět producenty k podškrábnutí takového paskvilu. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Modernejšie poňatie "klasiky" od Zefirelliho, ktoré síce oplýva gýčom a klišé, ale celé to na diváka pôsobí milo a miestami aj zaujímavo. Originál mal ale lepšiu atmosféru a nedržal sa tak kŕčovito sterilného scenára. Dosť mi vadili občasné totálne nelogickosti, ako napr. keď hlavná 17-ročná hrdinka príde na párty a povie, že toto som prešvihla....ako by mala 60 a život jej práve končil....a pod. Hlavný párik sympatický. Nenadchne, ale aj poteší. Priemer v rámci romantiky. 55 % ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení začalo v květnu 2013 v Georgii a skončilo v červenci téhož roku. (Cheeker)

Reklama

Reklama