Reklama

Reklama

Když už Nick, Dale a Kurt mají až po krk toho, aby se věčně zodpovídali svým nadřízeným, rozhodnou se ve filmu Šéfové na zabití 2 začít podnikat na vlastní pěst a být vlastními šéfy. Ale prohnaný investor jim záhy podrazí nohy. Podvedení, zoufalí a bez šance na dosažení spravedlnosti právní cestou všichni tři rádoby podnikatelé zosnují pošetilý plán na únos investorova dospělého syna, za jehož výkupné chtějí znovu získat kontrolu nad svou společností. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (468)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

3 kreténi, co se chovaj jak kreténi, se rozhodnou unést jednoho parchanta, a přitom kecaj a dělaj takový píčoviny, až je vám z toho trapně, ale tvůrci patrně čekali, že se tomu člověk zasměje. Dost nechápu, že se k tomu upsaly i nějaký známější jména. Nebýt scény se sprchou, do 2/3 jsem se nezasmál; aspoň ten závěr byl o něco lepší. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

I Laughed so hard! Za mě o třídu ještě výše než první díl. Vtipný a zajímavý scénař doplněn vynikajícími hláškami na úrovni + skvělý výběr mých oblíbených hvězd. Chris Pine zde opět záři( ten herec se čím dál zlepšuje už ve Stretchovi byl k popukání), skvělá sexuálně posedlá Jennifer Aniston a Matky chtivéj z téhle komedie dělají výborný koktejl. Potěší i zajímavé zvraty a hlavně můj oblíbenec Keegan-Michael Key. Příjemné překvápko po dlouhé době. 85% ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

S dvojkama je to občas těžké. Tohle mi nějakou třetinu přišlo hodně slabé, jako by to nemohlo chytit dech, pak najednou naskočila dvacetiminutovka nepřetržitého třeskutého vtipu, kdy jsem přemýšlel, že jednička byla překonána, jenže pak se to zase zlomilo. Nakonec si z toho pamatuji zase jen toho Spaceyho a Anistone (s rychlým sestřihem její noční akci v ordinaci aka vyléčím buznu). ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„PROČ JSTE SE NARODILI? PROČ JSTE SE VY TŘI NARODILI? KDYŽ SE NA VÁS DÍVÁM, JAKO KDYBYCH SE DÍVAL NA VELKOU PROPAST DEBILITY. CHCI ŘÍCT... DIVÍM SE, ŽE VÁS VAŠI NEUDUSILI, KDYŽ JSTE JEŠTĚ BYLI…“ /// Trio podřízenejch z prvního dílu zase bere spravedlnost do svých rukou. Bohužel teď sledujeme spíš trio dementů, který zkurví, na co šáhne. A to má bejt vtipný. Vono se to „nesere“ jako v jedničce. Tady se to „sere“ dementně. Jako když partičku nesvéprávnejch vypustíte z ústavu mezi spoluobčany. Takže spíš trapný. Jakožto obdivovatel inteligentního humoru radím – bič pryč! Ovšem anální a trapní fajnšmekři, tohle je prdel pro vás! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Páč trik s kartáčkem se nevokouká. 2.) Ptáky si třídím podle abecedy. 3.) Thx za titule ,,wacko“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ ne ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Čtyři hvězdičky dávám poté, co jsem zavřel obě oči a přihlédnu k tomu, že je to vlastně nejlepší americká komedie, jakou jsem v tomto roce viděl. Po těch několika zklamáních aspoň nějaká komedie, která je víc vtipná a zábavná než trapná. Přesto si myslím, že je dvojka natočená s cílem vytřískat co nejvíc z úspěchu jedničky a možná i pro pobavení všech herců, mám pocit, že si natáčení všichni náramně užívali. Ústřední trojice je skupinka neskutečných packalů a idiotů, ale nelze s nimi nesympatizovat. Kevin Spacey a Christoph Waltz jsou ve svých vedlejších rolích neodolatelní a i na tak malém prostoru dokáží předvést maximum. Je to slabší než jednička, ale přesto tomu ty čtyři hvězdičky ještě dám, trojku ale prosím raději ne. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (24)

  • Keď sú traja hlavní hrdinovia v kancelárii a hádajú sa o „únose“, v záberoch možno vidieť schému Shower Buddy na vrchu stola v tvare USS Enterprise. Ide o poctu Chrisovi Pineovi (Rex), ktorý si zahral v troch filmoch Star Trek. (Arsenal83)
  • Bola natočená aj scéna, v ktorej mala Julia (Jennifer Anniston) sex s pacientom v kóme v nemocnici. Hoci scéna bola nakoniec z filmu vystrihnutá, Julia na ňu stále odkazuje vo svojej poslednej scéne. (Arsenal83)

Související novinky

Náhrada za Benga v záloze

Náhrada za Benga v záloze

06.11.2014

Mark Wahlberg (Transformers: Zánik) a Will Ferrell (Volte mě!) se před čtyřmi lety sešli v akční komedii Benga v záloze. Jejich stomilionové párování sice nevydělalo dost na pokračování, rozhodně ale… (více)

Reklama

Reklama