Reklama

Reklama

Když už Nick, Dale a Kurt mají až po krk toho, aby se věčně zodpovídali svým nadřízeným, rozhodnou se ve filmu Šéfové na zabití 2 začít podnikat na vlastní pěst a být vlastními šéfy. Ale prohnaný investor jim záhy podrazí nohy. Podvedení, zoufalí a bez šance na dosažení spravedlnosti právní cestou všichni tři rádoby podnikatelé zosnují pošetilý plán na únos investorova dospělého syna, za jehož výkupné chtějí znovu získat kontrolu nad svou společností. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (16)

Trailer 3

Recenze (468)

verbal 

všechny recenze uživatele

Název tentokrát naprosto dostál obsahu, protože tihle Šéfové jsou opravdu příšerní! Zatímco jednička měla alespoň nepatrně zábavnou, ucelenou a vcelku originální kostru a pár neotřelých nápadů a vtipů, dvojka útočí jen snůškou trapných, narychlo slepených a z prvního dílu vesměs recyklovaných mazlavých hoven, tak typických pro dnešní holyúdský bliják s přídomkem kokotmédie. A tak se dva trestuhodně nevyužití sympatičtí herci s nesporným komediálním talentem a jeden opravdu iritující, debilní zakrslý vřeštivý pičus, za kterého se stydím ještě teď, ponižují (tedy kromě toho pičuse, ten je ponižující už svou existencí) v ultimativně dementní hovadině, u níž mi za celých sto minut cukalo v mimických svalech výhradně jen tehdy, když jsem z pocitu trapnosti krčil obličej odporem. Myslím, že pan Válec, jakož i božský pan Omámený tohle rozhodně nemají zapotřebí. Sice to spolu se sympaticky hrajícím Kryštofem Borovicí zastavili asi tak na tři cenťáky řídkých sraček od naprostého dna žumpy, ale když vidím, jak to tu ta kohorta retardovaných smíšků zase dostala do červených čísel, nevěřícně kroutím hlavou s biblickou otázkou „Quo vadis, sysle pro tumor?“ na rtech. Alespoň se už ale vůbec nedivím, proč tu třeba takový odpudivý zhnisaný strup jako Birdman atakuje nejvyšší pozice. Nacházím se holt ve vybrané společnosti bezprecedentně vkusných a neoddiskutovatelně moudrých filmových kritiků. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kdy ti tři pochopí, že na rozjetí vlastního podnikání mají příliš poctivou tvář..? V mezích žánru docela nepředvídatelné, fungující kontrapunkt dá se říci racionálně uvažující postavy Batemana a těch dvou Homerů Simpsonů a hvězdami mazácky zahrané vedlejší role (u Spaceyho je vůbec zázrak, že se v něčem objeví). Horrible Bosses sice vstoupili do téže řeky poněkud ukecaně, ale vstoupili.. Už jen proto, že byste se někdy ocitli tváři v tvář kaviárovému požadavku (a nebylo vám to příjemné), je určitě užitečné zapamatovat si větu: „Když stojím poprvé na lyžích, nepůjdu hned na černou sjezdovku...“ ()

Reklama

Psema 

všechny recenze uživatele

Když se tak rozhlížím po zdejších hodnoceních, říkám si, že se na některých projekcích musely rozdávat tripy po kilech, anebo místo dvojky pustili jedničku. Já totiž viděl jenom zoufale debilní chumel scén, ve kterých se 90 procent vyskytovali idioti, které Chris Pine bohužel po 10 minutách nezabil. Což mě dost sejří, protože jedničku jsem si užil dost. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Skvělé, mnohem lepší než minule. Protože narozdíl od jedničky, ze které si pamatuju jenom úchylnou Jennifer Anniston a že v tom hrálo hodně zvučných jmen, se dvojkou budu bavit ještě pár dní. 22 Jump Street to sice nepřekoná letos, ale takhle na závěr roku to je více než slušná komedie, zlá, vtipná, úderná, blbá (v roztomilém slova smyslu) a opět dobře obsazená (tentokrát už svoje role zvládalo i hlavní trio a bylo to znát) takže spokojenost, pochvala a snad to do třetice dopadne ještě o fous lépe. 4* ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele

Film Horrible Bosses 2 funguje ako pokračovanie veľmi dobre. Tentokrát sa to už síce netočí okolo hrozných šéfov, ale aj bez toho je druhý diel oveľa bláznivejší, ako bol ten prvý. Určite je tu aj viac vtipných momentov (čakanie na vlak, úvodná ukážka ako funguje "kamoš do sprchy"...), ako bolo v predchádzajúcej časti, ale stále je tu niečo, kvôli čomu nemôžem dať vyššie hodnotenie... Na mysli mám príbeh... Celá druhá časť mi príde veľmi prekombinovaná a je v nej (podľa mňa) až príliš veľa zvratov, ktoré sú nútené a vo filme slúžia iba na oživenie. Ale, na druhej strane, Jamie Foxx bol opäť ako "Matkychtivej Jones" výborný. Ako záverečný verdikt, dávam 6/10. "You were all a product of generations of ball-less men who were either too weak or too frightened to stand up and take what's theirs. And one day you will pass on your empty shriveled sacks to your own pitiful offspring!" ()

Galerie (68)

Zajímavosti (24)

  • V kanceláři Berta Hansona (Christoph Waltz) můžeme ve vitríně vidět fotbalový dres Franze Beckenbauera s číslem 5. (Koldyn)
  • Charlie Day v roku 2022 uviedol, že nemá ani tušenie, či sa niekedy bude nakrúcať "trojka" šéfov na zabitie, ale ak by to bolo na ňom, nakrúcalo by sa okamžite. (Arsenal83)
  • Jako vyzváněcí píseň mobilu je použita píseň „Roar“ Katy Perry z alba „Prism“ (vydáno 2013). (noelcoward73)

Související novinky

Náhrada za Benga v záloze

Náhrada za Benga v záloze

06.11.2014

Mark Wahlberg (Transformers: Zánik) a Will Ferrell (Volte mě!) se před čtyřmi lety sešli v akční komedii Benga v záloze. Jejich stomilionové párování sice nevydělalo dost na pokračování, rozhodně ale… (více)

Reklama

Reklama