Reklama

Reklama

Když už Nick, Dale a Kurt mají až po krk toho, aby se věčně zodpovídali svým nadřízeným, rozhodnou se ve filmu Šéfové na zabití 2 začít podnikat na vlastní pěst a být vlastními šéfy. Ale prohnaný investor jim záhy podrazí nohy. Podvedení, zoufalí a bez šance na dosažení spravedlnosti právní cestou všichni tři rádoby podnikatelé zosnují pošetilý plán na únos investorova dospělého syna, za jehož výkupné chtějí znovu získat kontrolu nad svou společností. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (16)

Trailer 4

Recenze (468)

Baxt 

všechny recenze uživatele

V podstatě nejubožejší žánrový kalibr, nebezpečně se blížící končinám, které před lety brázdilo duo Jason Friedberg a Aaron Seltzer se svým Velkým bijákem a Distater Movie. Gagy jsou do příběhu vsazeny naprosto bez řádu – za přispění křečovité retardovanosti Sudeikise a Daye nedávají rozumově smysl, nátury protagonistů nerozšiřují a vyprávění nejednou zpomalují. Nálepka černé komedie tím pozbývá významu. Se ztrátou inteligence a rozvahy už snímek není pálivě kontroverzní, ale dětinsky sprostý. Potrápí bojovníky za rasovou rovnocennost i práva gayů, pokaždé ale jen svou omezeností, ne přesností střelby. Těším se na podplacené recenze. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Ak bola jednotka dobre natočená hlúposť, dvojka je potom hlúposť na druhú, rovnako dobre natočená. Vzhladom na absurdnosť celej story číslo dva sa podarilo zopakovať a udržať pozitívny a dobrý divácky efekt. Zábava, dobré tempo a fajn komediálny rozmer. V súčasnosti sa komédie ťažšie obhajujú, tu to vyšlo. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

V prvních Šéfech na zabití zpackali sdružení mstitelé sociálních příkoří plánovanou vraždu, ve druhém plánovaný únos; to je celá změna filmového pokračování. Samozřejmě nechybí hrubozrnný slovník, vychutnávaný zejména hereckými maskoty z prvního dílu: Jamie Foxx, Kevin Spacey a Jennifer Anistonová, jejíž hrdinka lačnící po sexu by s gustem zprznila i Nymfomanku, znovu herecky převyšují ústřední trio užvaněných zoufalců. Pánská jízda; tak se přezdívá módnímu podžánru, který Šéfové na zabití 2 reprezentují. Vyznačuje se mimo jiné rádoby nekorektním humorem, jenž přitom dávno nepobouří ani řeholníky, a nepsaným pravidlem, že alespoň ve finále se musí vyprávění trochu rozhýbat, což zařídí jedna vcelku slušně vymyšlená i natočená honička aut nočním městem. Vše, co už jsme viděli stokrát. ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele

Film Horrible Bosses 2 funguje ako pokračovanie veľmi dobre. Tentokrát sa to už síce netočí okolo hrozných šéfov, ale aj bez toho je druhý diel oveľa bláznivejší, ako bol ten prvý. Určite je tu aj viac vtipných momentov (čakanie na vlak, úvodná ukážka ako funguje "kamoš do sprchy"...), ako bolo v predchádzajúcej časti, ale stále je tu niečo, kvôli čomu nemôžem dať vyššie hodnotenie... Na mysli mám príbeh... Celá druhá časť mi príde veľmi prekombinovaná a je v nej (podľa mňa) až príliš veľa zvratov, ktoré sú nútené a vo filme slúžia iba na oživenie. Ale, na druhej strane, Jamie Foxx bol opäť ako "Matkychtivej Jones" výborný. Ako záverečný verdikt, dávam 6/10. "You were all a product of generations of ball-less men who were either too weak or too frightened to stand up and take what's theirs. And one day you will pass on your empty shriveled sacks to your own pitiful offspring!" ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

V čem mě zklamala jednička, to zdárně napravila dvojka. Ta je hnedka svěžejší, místy příjemně sebeironická, obsahuje honičku s velkym H a hlavně nabízí záporáka, co předčí snad všechny ty badass postavičky z blockbusterů. A pak samozřejmě... thaaaat's your credit picture right there! *sinister giggle* ()

Galerie (68)

Zajímavosti (24)

  • Bola natočená aj scéna, v ktorej mala Julia (Jennifer Anniston) sex s pacientom v kóme v nemocnici. Hoci scéna bola nakoniec z filmu vystrihnutá, Julia na ňu stále odkazuje vo svojej poslednej scéne. (Arsenal83)
  • V roku 2015 Jason Bateman uznal, že publikum pravdepodobne jednoducho nezaujímalo pokračovanie, ktoré vyšlo cez víkend vďakyvzdania. Aj keď Bateman povedal, že sa nikto zo zúčastnených nepokúsil nakrútiť zlý film, bol to typ projektu, ktorý robili akoby „zadarmo“ pre zúčastnený tvorivý tím. (Arsenal83)
  • The New York Times napísal, že film je „jedným z najnedbalejších a najzbytočnejších hollywoodskych pokračovaní, aké boli kedy natočené, nie je špinavší ani urážlivejší ako jeho predchodca z roku 2011, je však nekonečne hlúpejší a ani z polovice taký zábavný". (Arsenal83)

Související novinky

Náhrada za Benga v záloze

Náhrada za Benga v záloze

06.11.2014

Mark Wahlberg (Transformers: Zánik) a Will Ferrell (Volte mě!) se před čtyřmi lety sešli v akční komedii Benga v záloze. Jejich stomilionové párování sice nevydělalo dost na pokračování, rozhodně ale… (více)

Reklama

Reklama