Reklama

Reklama

Když už Nick, Dale a Kurt mají až po krk toho, aby se věčně zodpovídali svým nadřízeným, rozhodnou se ve filmu Šéfové na zabití 2 začít podnikat na vlastní pěst a být vlastními šéfy. Ale prohnaný investor jim záhy podrazí nohy. Podvedení, zoufalí a bez šance na dosažení spravedlnosti právní cestou všichni tři rádoby podnikatelé zosnují pošetilý plán na únos investorova dospělého syna, za jehož výkupné chtějí znovu získat kontrolu nad svou společností. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (16)

Trailer 3

Recenze (468)

claudel 

všechny recenze uživatele

Čtyři hvězdičky dávám poté, co jsem zavřel obě oči a přihlédnu k tomu, že je to vlastně nejlepší americká komedie, jakou jsem v tomto roce viděl. Po těch několika zklamáních aspoň nějaká komedie, která je víc vtipná a zábavná než trapná. Přesto si myslím, že je dvojka natočená s cílem vytřískat co nejvíc z úspěchu jedničky a možná i pro pobavení všech herců, mám pocit, že si natáčení všichni náramně užívali. Ústřední trojice je skupinka neskutečných packalů a idiotů, ale nelze s nimi nesympatizovat. Kevin Spacey a Christoph Waltz jsou ve svých vedlejších rolích neodolatelní a i na tak malém prostoru dokáží předvést maximum. Je to slabší než jednička, ale přesto tomu ty čtyři hvězdičky ještě dám, trojku ale prosím raději ne. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Jednička byla lepší, protože tam bylo více psychopatických šéfů :) Chris Pine se sice snaží, ale já se těšil hlavně na zloducha Waltze, který je pochříchu nevyužitý. Samotné ústřední trio funguje dost podobně jak v prvním díle. Občas se jim povede dobrej vtip, ale nějaká extra komediální chemie mi tam chybí. Navíc mě docela otravoval ten koncept, že fousatej skrček a Jason Sudeikis jsou dementi a Jason Bateman je furt uklidňuje. Ale jako nenudil jsem se. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Zvláštní, ale jedničku této neotřelé komedie jsem viděl poměrně nedávno a pokud to srovnám, u dvojky jsem se bavil o něco více. Obsazení dále naboptnalo a to ne nějakými béčkovými herci. Tady se jede první liga v podobě oscarového Christophhera Waltze, který opět dokázal, že je velice univerzální herec a zahraje takřka cokoliv a správně švihlého Chrise Pinea. Hlavní trojice opět nešetří s počtem absurdních situací a ačkoliv se sází na, vesměs přitroublé, gagy, na mě to kupodivu fungovalo a poměrně často jsem se smál. A co se si pamatuji, tak i více, než u právě u prvního filmu. A když už se to nějaké nové komedii povede, má u mě rozhodně velké plus. PS : Neskutečně jsem byl potěšen z návratu Jennifer Aniston a hlavně Kevina Spaceyho...80% ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

3 kreténi, co se chovaj jak kreténi, se rozhodnou unést jednoho parchanta, a přitom kecaj a dělaj takový píčoviny, až je vám z toho trapně, ale tvůrci patrně čekali, že se tomu člověk zasměje. Dost nechápu, že se k tomu upsaly i nějaký známější jména. Nebýt scény se sprchou, do 2/3 jsem se nezasmál; aspoň ten závěr byl o něco lepší. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Skvělé, mnohem lepší než minule. Protože narozdíl od jedničky, ze které si pamatuju jenom úchylnou Jennifer Anniston a že v tom hrálo hodně zvučných jmen, se dvojkou budu bavit ještě pár dní. 22 Jump Street to sice nepřekoná letos, ale takhle na závěr roku to je více než slušná komedie, zlá, vtipná, úderná, blbá (v roztomilém slova smyslu) a opět dobře obsazená (tentokrát už svoje role zvládalo i hlavní trio a bylo to znát) takže spokojenost, pochvala a snad to do třetice dopadne ještě o fous lépe. 4* ()

Galerie (68)

Zajímavosti (24)

  • Kvůli erotickým scénám a vulgárnímu jazyku dostal film klasifikaci R, tedy mládež do 16 let smí na film pouze s doprovodem. (jenik71)

Související novinky

Náhrada za Benga v záloze

Náhrada za Benga v záloze

06.11.2014

Mark Wahlberg (Transformers: Zánik) a Will Ferrell (Volte mě!) se před čtyřmi lety sešli v akční komedii Benga v záloze. Jejich stomilionové párování sice nevydělalo dost na pokračování, rozhodně ale… (více)

Reklama

Reklama