Reklama

Reklama

Vynalézavá reportérka si užije večírek s hezkým cizím klukem. K jejímu překvapení se však ráno probudí v neznámé části Los Angels bez mobilu, auta, občanky a peněz. A za osm hodin ji čeká nejzásadnější pohovor její kariéry! Nevyšel jí pohovor na vysněnou práci, proto se ambiciózní televizní reportérka (Elizabeth Banksová) rozhodne propařit celou noc ve městě. Ráno ji však v cizím bytě probudí zpráva od jejího agenta, že práci přeci jen získala. Má jen osm hodin na to, aby se z neznámého místa dostala bez mobilu, auta, občanky a peněz na nejdůležitější pohovor svého života! (HBO Europe)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (168)

Black-star 

všechny recenze uživatele

Snímek zobrazuje dle mého nereálnou situaci a kdyby přeci jen byla reálná tak si asi budete myslet že je to pěkně hloupá pipina. V celkovém kontextu ale je to odlehčená komedie o tom jak lidé soudí druhé podle vzhledu a toho co má zrovna na sobě, tak se po večerním flámu octne slušná ženská sama bez dokladů a peněz kdes v LA a o dobrodrůžo a absurdno je postaráno... ()

P1tr odpad!

všechny recenze uživatele

Uličkou hanby by si měl projít režisér a scénárista v jedné osobě, který dal dohromady neskutečně stupidní film a neměl dostatek sebereflexe na to, aby ho nerealizoval. Za účelem humorných situací jsem ochoten prominout slabší příběh, pokud jsou vtipy kvalitní, jenomže tento film vtipný vůbec není, tudíž dementní zápletka obzvláště bije do očí a celou dobu jsem musel myslet na to, jak jednoduché by bylo se z "prekérní" situace hlavní hrdinky dostat, pokud by se nechovala jako totální blbka. Tragičnost tohoto snímku podtrhuje fakt, že ani hrstka kvalitních a sympatických herců není schopná tento materiál zachránit. ()

Reklama

Dzusifruit 

všechny recenze uživatele

Údajná bosorka v The Uninvited a teraz "štetka zo správ" ... Slovenský dabing pridal na hodnotení z dôvodu odvážnejšieho jazyka, videné dnes na Hnojke s reklamami pred začatím trojmesačnej brigády v potravinách na gauči pri chatovaní na pokeci (divné, že?). Čo ja by som dal za to, aby sa mi dnes ešte také niečo stalo a nemusel o 5 vstávať a ešte dostať povýšenie za náhodnú ničím nepodloženú americkú moralistickú správu a ešte si nájsť lásku života. Áno, také je to jednoduché a vtipné. Nadväznosť komickosti na mieste. Žena je to skvelá. Nič viac mi netreba od "štetky zo správ". ()

+sfinx+ 

všechny recenze uživatele

Zdrcená Barbie zajde do baru, tam dopadne skoro jako Landa v Černých baronech a navíc stihne zaplést románek s ulízancem. Tím končí úvodní ubohosti a nastupuje opravdová komedie. Sice ne bláznivá, ani k popukání, ale stále se do žánru hodí a alespoň nějaké momenty (zvlášť ghetto) stojí za to. Jenže když už je všem trápením konec, zase přichází Barbie a Ken a Hollywood nezapomene dodat typickou trapnou tečku na závěr. Pominu-li prvních a posledních 10 minut, dám klidně ty 3* a zařadím to vedle dalších nenáročných oddychovek. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

elizabeth banks a jej velke komedialne solo tak trocha v style hangoveru pod taktovkou byvaleho spolupracovnika adama sandlera. humor nema daleko od sandleroviek (teda obcas tupy a utociaci na branicu na najjednoduchsom levele), ale obcas sa najde nejaky lepsi a inteligentnejsi spek (co sa vsak tak casto nestane). prihravajuce figurky su v pohode ale nikdo kdo by bol lepsi ci zapametania hodny viac ako elizabeth sa nenajde... ()

Galerie (24)

Zajímavosti (7)

  • Film se natáčel v Dowtownu v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Stanica KZLA pravdepodobne paroduje skutočnú stanicu v Los Angeles, KTLA. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama