Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sam neprežíva najšťastnejšiu etapu svojho života. Príchodom nového roka sa rozchádza s priateľom a na lekárskej fakulte nemá ukončenú skúšku z kriminológie. Aby aspoň trochu pozabudla na svoje problémy, prijíma pozvanie na malú silvestrovskú párty do bytu kamaráta Marka. Dobrá nálada upadá upozornením ľudí prostredníctvom TV správ, aby neopúšťali svoje príbytky a nikoho nevpúšťali dnu. Svetom sa začína za pomoci sociálnej siete "RedRoom" šíriť nákaza, ktorá zapríčiňuje samovraždy a fyzické útoky. A nik pred ňou nie je v bezpečí. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Lepšie než Pulse, tam som dal tri v podstate len Veronike Marsovej, Antisocial ma baví celý. Jednak je to napínavé a odohráva sa to v uzavretom priestore, na viac sú tam pekné halucinácie a má to dobrý soundtrack. Ubiehajúcou stopážou, vyplynie na povrch pár nedostatkov; 1. Herci (no dobre, tí prehrávajú od začiatku), 2. Pointa. Tú už použil Cronenberg; ale vcelku som spokojný, nenudil som sa ani sekundu. 65% ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Antisocial není vyloženě špatný film. Nepostrádá dobrý nápad, zajímavou atmosféru a někdy i to gore. Jeho slabina je však udržet větší a intenzivnější tempo, také lokace je furt stejná a není ničím zajímavá. Kdyby se např. víc bojovalo o přežítí a méně kecalo, určitě bych hvězdu přidal. Bohužél, to tak stojí na obyčejném průměru, ale na druhou stranu se to dá v klídku zkouknout a film uteče jak voda. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých očekávaných hororů lehce zklamal. Trailer mě nalákal na pořádný gore fest a ono to ve skutečnosti je spíše atmosférická a znepokojivá jednohubka. Plusem je, že téměř od začátku se film svižně rozjede a nepoleví až do konce,takže nuda nehrozí,konec je naštěstí slušný masakr alá Resident Evil. Ve výsledku celkem spokojenost,ale nic,co by mě rozhodilo. Dá se doporučit. 65% ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Iba priemerný horor, ale pozrieť sa to dá bez problémov a uraziť by snáď nemal. Neznámy vírus, každý likviduje každého, skupina ľudí zatvorená v jednom dome sa snaží prežiť, občas to niekoho chytí, takže ho treba spacifikovať či rovno zlikvidovať, a to je asi tak všetko. Celkom dobré gore a ku koncu našťastie aj dostatok akcie, ináč nič, z čoho by som bol nejaký nadšený. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Další položka v zásuvce se snímky Neznámý signál, Puls, Cell... Bohužel položka průměrná, i když jako ztrátu času ji neberu. Sociální sítě budou asi čas od času hlavním tématem hororů, jelikož samy o sobě strašidelné jsou. A samozřejmě mobilní telefony, tablety, IPady a další IT technika. Žádný z uvedených zástupců si s problematikou médií neporadil tak dobře, jako Cronenbergův Videodrome (1983). Chvilka napětí, trocha gore (vrtání hlavy přeci jen zvládl lépe Fulci) a kopka mrtvol. Na deštivé odpoledne dostačující a snadno zapomenutelné. Lepší volbou je Puls od S. Kinga. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama