Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sam neprežíva najšťastnejšiu etapu svojho života. Príchodom nového roka sa rozchádza s priateľom a na lekárskej fakulte nemá ukončenú skúšku z kriminológie. Aby aspoň trochu pozabudla na svoje problémy, prijíma pozvanie na malú silvestrovskú párty do bytu kamaráta Marka. Dobrá nálada upadá upozornením ľudí prostredníctvom TV správ, aby neopúšťali svoje príbytky a nikoho nevpúšťali dnu. Svetom sa začína za pomoci sociálnej siete "RedRoom" šíriť nákaza, ktorá zapríčiňuje samovraždy a fyzické útoky. A nik pred ňou nie je v bezpečí. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Keď som začal pozerať tento film,tak som čakal celkom iný dej a nie aký mi bol naservírovaný.Je to o partičke mladých ludí,ktorý oslavujú v jednom dome novy rok a všade okolo začne prenikať tajomný vírus,po ktorom ľudia sú veĺmi agresívni.Zostanú izolovaný v tom dome,len netušia že ten vírus sa pohybuje cez socialnu siet a tak aj u nich skor či neskor ten vírus prepukne,začnú sa navzájom likvidovať.Film ma celú dobu držal v napatí a na mňa posobil tiesnivou atmosférou.Tie iluzie čo videli všetci nakazený boli na veľmi dobrej úrovni.A pripomínal mi Pontypool ale tento film ma bavil viac lebo tu sa stále niečo dialo.Čo ma vytočilo bola finálna pointa s vŕtačkou,aby si niekto sám vŕtal do hlavy,to bolo riadne nedomyslené.A herci boli úžasne zlí.No a takýchto filmov je veľa a aj lepších a musím vzápatí dodať že aj oveľa horších.Najprv som chcel dať 3* ale poslednej dobe som videl veľa debilných filmov a tento bol dosť pozerateľný tak dávam vyššie hodnotenie. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Nuda. To je jediné co můžu napsat. Film začíná neskutečně špatně a snaží se hrát si s postavami. ALE, každá postava mi byla nepříjemná a otravná, takže strávit s nima 90 minut mě spíše vadilo. A hlavně prvních 50 minut bylo ubíjejících. Při tom některé scény měli potenciál, třeba scéna kde jeden z kluků slyší zvuky. Ale tyhle scény rychle upadnou díky nulové atmosféře. Krve je tu sice dost a posledních 10 minut je celkem solidních ale jinak je to pro mě nuda o ničem. Další šlápnutí vedle od Archibalda. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Není toho moc, co by se dalo pochválit. Některý momenty jsou lepší, některý horší. Ten nápad byl na jednu stranu celkem zajímavý, ale na druhou stranu mi to přišlo nedomyšlený, nelogický a mírně ujetý. Jak dějově, tak atmosféricky a zpracováním ten film taky značně pokulhává. Místy jsem se i nudil, už mě asi takový kousky nedokážou udržet v pozornosti tak dobře jako dřív. 2 hvězdy a to jsem ještě dost mírný. 35% ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Iba priemerný horor, ale pozrieť sa to dá bez problémov a uraziť by snáď nemal. Neznámy vírus, každý likviduje každého, skupina ľudí zatvorená v jednom dome sa snaží prežiť, občas to niekoho chytí, takže ho treba spacifikovať či rovno zlikvidovať, a to je asi tak všetko. Celkom dobré gore a ku koncu našťastie aj dostatok akcie, ináč nič, z čoho by som bol nejaký nadšený. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Námet celkom fajn a hlavne aktuálny. Je zaujímavé ako to dobre vypáli, keď sa zoberie nejaký problém, ktorý sa následne filmovo spracuje úplne bez okolkov, ako keby ste išli robiť operáciu mozgu s mechanickým cestárskym kladivom - úplne doslovne. Zožierajú vás sociálne siete? Šíria sa ako rakovina?.... No nech sa páči, natočí sa o tom film. Len škoda, že scenár mohol túto myšlienku trochu lepšie prehĺbiť a pretvoriť ju do zmysluplnejšieho scenára. Tiež by som pridal na napätí a zlepšil hororové prvky. Takto sa síce miestami atmosféra vydarila, no rozhodne to v tomto smere malo naviac. Priemer. 60/100 ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama