Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sam neprežíva najšťastnejšiu etapu svojho života. Príchodom nového roka sa rozchádza s priateľom a na lekárskej fakulte nemá ukončenú skúšku z kriminológie. Aby aspoň trochu pozabudla na svoje problémy, prijíma pozvanie na malú silvestrovskú párty do bytu kamaráta Marka. Dobrá nálada upadá upozornením ľudí prostredníctvom TV správ, aby neopúšťali svoje príbytky a nikoho nevpúšťali dnu. Svetom sa začína za pomoci sociálnej siete "RedRoom" šíriť nákaza, ktorá zapríčiňuje samovraždy a fyzické útoky. A nik pred ňou nie je v bezpečí. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Nuda. To je jediné co můžu napsat. Film začíná neskutečně špatně a snaží se hrát si s postavami. ALE, každá postava mi byla nepříjemná a otravná, takže strávit s nima 90 minut mě spíše vadilo. A hlavně prvních 50 minut bylo ubíjejících. Při tom některé scény měli potenciál, třeba scéna kde jeden z kluků slyší zvuky. Ale tyhle scény rychle upadnou díky nulové atmosféře. Krve je tu sice dost a posledních 10 minut je celkem solidních ale jinak je to pro mě nuda o ničem. Další šlápnutí vedle od Archibalda. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Na Silvestra vypukne nákaza, která dělá z lidí agresivní, pošahané jedince, kteří touží po krvi. A my sledujeme partu kamarádů v zabarikádovaným bytě, jak řeší tuto situaci. Za mě to bylo dost nudný, předvídatelný, námět už viděný stokrát jinde a mnohem lépe, za zmínku stojí snad jen ty dvě pěkný herečky  a trochu krvavější finále (vrtání čela - top scéna). Na plakátech je hlavní postava se sekerou v ruce, jedná se ale bohužel o scénu až v samotném závěru, kdyby se ale odehrával v tomto duchu celý film, tak jak jsem původně očekával, tak by to byla o mnoho lepší podívaná, takhle ale bohužel, na víc jak dvě * to tady nevidím. (308. hodnocení) ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Sam neprežíva najšťastnejšiu etapu svojho života. Príchodom nového roka sa rozchádza s priateľom, na lekárskej fakulte nemá ukončenú skúšku s kriminológie. Aby aspoň trochu pozabudla na svoje problémy, príma pozvanie na malú silvestrovskú párty do bytu kamaráta Marka. Dobrá nálada upadá upozornením ľudí prostredníctvom TV správ, aby neopúšťali svoje príbytky a nikoho nevpúšťali dnu. Svetom sa začína za pomoci sociálnej siete "RedRoom" šíriť nákaza, ktorá zapríčiňuje samovraždy a fyzické útoky. Nikto nie je v bezpečí. Snímok kopírujúci myšlienku "známeho" hororu "Puls". Pár momentov zaujalo, no úrodu tento "traktor" zberať nebude. Divák sa nestretne "ani" s výnimočným gore, "ani" výnimočnou atmosférou. Ostalo len pri dobrom nápade, ktorý sa rovnako "prepadol", ako jeho spomínaný predchodca. Slabší priemer - 45% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Další položka v zásuvce se snímky Neznámý signál, Puls, Cell... Bohužel položka průměrná, i když jako ztrátu času ji neberu. Sociální sítě budou asi čas od času hlavním tématem hororů, jelikož samy o sobě strašidelné jsou. A samozřejmě mobilní telefony, tablety, IPady a další IT technika. Žádný z uvedených zástupců si s problematikou médií neporadil tak dobře, jako Cronenbergův Videodrome (1983). Chvilka napětí, trocha gore (vrtání hlavy přeci jen zvládl lépe Fulci) a kopka mrtvol. Na deštivé odpoledne dostačující a snadno zapomenutelné. Lepší volbou je Puls od S. Kinga. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Antisocial není vyloženě špatný film. Nepostrádá dobrý nápad, zajímavou atmosféru a někdy i to gore. Jeho slabina je však udržet větší a intenzivnější tempo, také lokace je furt stejná a není ničím zajímavá. Kdyby se např. víc bojovalo o přežítí a méně kecalo, určitě bych hvězdu přidal. Bohužél, to tak stojí na obyčejném průměru, ale na druhou stranu se to dá v klídku zkouknout a film uteče jak voda. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama