Reklama

Reklama

Máma

(seriál)
Ukázka z filmu 51
USA, (2013–2021), 60 h 24 min (Minutáž: 19–22 min)

Hrají:

Anna Faris, Allison Janney, Mimi Kennedy, Beth Hall, Jaime Pressly, Matt Jones, William Fichtner, Sadie Calvano, Spencer Daniels, Nate Corddry, French Stewart (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(170)

Christy chtěla být v mládí psycholožkou, jenže teď si jako matka samoživitelka vydělává na živobytí jako číšnice v restauraci. Především se ale potýká se závislostí na alkoholu. Sice už je pár měsíců střízlivá, ale podle jejích vlastních slov to byla nejhorší doba jejího života. Navíc není jedinou problémovou osobou ve své rodině... (TV Nova)

(více)

Videa (114)

Ukázka z filmu 51

Recenze (101)

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Tento seriál eviduji mnoho let jeho neustálým opakováním v televizy. I tak jsem jej "z nouze" začal občas sledovat až letos a opravdu to není něco extra. V každém díle se člověk občas pousměje, ale mnohdy i nevěřícně kouká co že jako má být ten vtip. herecké obsazení za mne též nevystupuje z šedivého průměru. Celkově to na víc jak 2z5 věru není. ()

Steny94 

všechny recenze uživatele

Tento podarený seriál som začal pozerať hneď od momentu, kedy vyšiel jeho pilot. Veľmi ma nenadchol no povedal som si, že mu dám šancu a počkám si čo sa z neho vyvinie. Po asi štyroch častiach, kedy mi ešte stále táto bláznivá rodinka neučarovala, som ho prestal sledovať a mal som ho iba ako jeden z nevymazaných priečinkov v počítači. Raz som sa však nudil a povedal som si, že sa k nemu vrátim. A som za to neskutočne rád, kedže sa z Mom stáva jeden z mojích najobľúbenejších sitcomov. Každou epizódou sa situácie a humor vylepšujú a chémia po pár dieloch naozaj začína fungovať. Teraz každý týždeň čakám na ďalšiu časť, kedže viem, že tento seriál ma rozhodne rozosmeje. Mám rád hlavné postavy (Bonnie je topka), tak ako aj tie, ktoré vystupujú iba v niektorých dieloch. Toto nízke hodnotenie chápem, kedže priemerný začiatok veľa ľudí odradí, no je to naozaj jeden z tých seriálov, ktorý každou časťou dozrieva a je viac a viac zaujímaví a vtipný. Som naozaj zvedaví, ako to pôjde ďalej a snáď sa dočkáme čo najviac sérií. Možno sa po čase táto komédia vyzdvihne do červených čísel. Rozhodne na to má! ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Značka Chuck Lorre púta pozornosť, čo si budeme hovoriť. Keď som si prirátal obsadenie v zložení Anna Faris (kráľovná série Scary Movie), Allison Janney (trefná už vo filme Krása na zabití), Sadie Calvano (ideálny typ pre sympatickú / "sympatickú" dcéru), French Stewart (po dlhých rokoch od Takoví normální mimozemšťané dostal znova priestor pre svoj prižmúrený pohľad), tak sa nedalo neskúsiť ženský ekvivalent za Dva a půl chlapa. Bohužiaľ po prvých pár dieloch sa nosná kostra v podobe babka, matka, dcéra úplne rozpadla a scenáristi sa vydali tuctovým smerom (humor navyše začali zabíjať vážne príbehové vsuvky). Pritom to celkom dobre fungovalo, držalo pokope a všetko osviežovali rozhovory medzi Christy a bisexuálnym šéfom. Vo výsledku niečo ako nevyžderené 2 $ocky skrížené s Dva a půl chlapa bez Charlieho Sheena. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Sitcom Máma se nijak nevymyká z průměru, což je škoda, protože potenciál docela má. Jsem za polovinou první řady. Občas se objeví díl, který mě baví více a táhne je většinou máma (babička), které jsem na chuť ale přišla až po několika dílech. Co mě rozčiluje jsou ty předěly klasickou hudbou. Co mě potěšilo byla přítomnost Justina Longa. //28.10.2015 Výrazně zvedám hodnocení, protože sleduju díl za dílem a nějak nemůžu přestat! Doporučuju nezatracovat po prvních dílech a dát tomuto počinu šanci, protože potom si určitě na hlavních hrdinkách najdete to svoje (a třeba i na přicmrdácvačích). Přesně jako já. Bonnie mě baví! ()

peeteno78 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejoblíbenějších seriálů všech dob. Miluju všechny postavy, hlavně Christy a Bonnie. Anna Faris i Allison Janney hrají skvěle, úžasně připravený příběh. Třešničku tomu všemu dodává, že i přesto, že jde o komediální seriál, najdou se zde také velice smutné i dramatičtější scény. Za mě jednoznačně 100% ()

Galerie (1 302)

Zajímavosti (21)

  • Adam (William Fichtner) má vedle sebe na polštáři ovladač od televize a ten mezi střihy mění svoji polohu. (SONY_)

Reklama

Reklama