Reklama

Reklama

The Superheroes Hangover

Krátkometrážní / Komedie
Francie, 2013, 5 min

Obsahy(1)

Superman, Batman a Spider-Man se ráno probudí se strašnou kocovinou a vůbec nic si z předchozího večera nepamatují. Před sebou však vidí zničený New York. S pomocí Profesora Xaviera, který se párty taky účastnil, se jim podaří vzpomenout si na divokou noc. (TwoFace)

Recenze (53)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

A kdy přijdou kurvy? Robin by měl přijít každou chvilku…Komiksové hrdiny moc nemusím, ale tahle párty, jo tak to bylo něco jiného…vcelku povedený snímek, který je plný nejen slušného ale samozřejmě i trapného humoru, ale jo – člověk se u toho pobaví. Je vidět, že ten chlast je vážně velké svinstvo, ale zase bez něj by nebyla taková prdel a naši hrdinové si to užili do syta. No obyvatelé baráku a hlavně města už si to sice nemyslí… ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„S velkou mocí přichází…velký kočky!“ Snímek sice ne tak úderný a co do potenciálu využitý jako třeba geniální Den, kdy Země přestala masturbovat, přesto je ve své krátkosti stále hodně střelený, vtipný s pár dobrými narážkami. Mile mě překvapila technická/triková stránka. Za mě to budou slušné 4*, věrnější fanoušci superhrdinů (než jsem já) třeba ještě 1 hvězdu přihodí. „Co to máš s hlasem?“ - „Asi jsem moc křičel.“ ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

PinokKio díky za odkaz ke studijnímu materiálu jak se řádně připravit na párty! "Zase jsme se ožrali, co?" ... "Nevím" ... "Co to máš s hlasem?" ... "Asi jsem moc křičel" ... "oh merde!" :-))) ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Srdce mi krvácí pro tu pekelně vystresovanou hrdličku. Supermane! Spidermane! Hastrmane! Asi vám někam dva prstíčky strčím tak, že se vám to nebude líbit! ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Ucházející - ve všech smyslech toho slova. Žádný zázrak to určitě nebyl, když se na zemi mělo přestat masturbovat, byla poenta daleko smysluplnější. ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Descraquesov predchádzajúci film bol jednoducho lepší, to mi nevyhovorí nikto. Toto je podobne primitívne, ale nezasmial som sa takmer ani raz. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Ďalší parádny kraťas od partičky francúzov Suricate. Chcete vedieť ako to dopadne, keď supehrdinovia usporiadajú party? ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

Takhle podobně to vypadá, když nás sezve na párty drahý přítel Hulk, Mačeta a největší z hrdinů. Zkrátka katastrofálně, máme za sebou zatím jen likvidaci Berouna a kus nějaký Prahy, nicméně, příště má dodat matroš Supermelčák a to teprve bude jízda, frantíky si dáme ke svačině...ne svoje, ty umělce umělý. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Perfektní nápad, nevyužitý potenciál a téměř nulová zábava. Bohužel. Předešlý masturbační kraťas byl mnohem vydařenější. * ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Naprostá zhovadilost, které ovšem podlehnete. Pro mě asi největší švanda bylo slyšet mluvit superhrdiny francouzsky, dodalo to tomu pařmenskému koloritu tu správnou výšku. ()

Reklama

Reklama