Reklama

Reklama

Nadpřirozený thriller, zabývající sa otázkami života, lásky a víry na pozadí apokalyptického světa. Skupina blízkých přátel se sejde na svatbě, ale oslava je zmařená sérií katastrofických událostí, které připomínají apokalypsu předpovězenou v bibli. Ti, kteří zůstali naživu, musí nyní čelit děsivé, nejisté budoucnosti. Podaří se jim přežít a vyrovnat se s otázkami víry a všudepřítomným chaosem? (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (101)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Proklamované pánbíčkaření šlo v tomto případě úplně mimo mě, takže s odhlédnutím od tohoto se formou jedná o zběsilé lítání sem a tam ve stylu Rothova Aftershocku. Ten ale dílo Boží skryl fikaně za přírodu, takže survivalově dokázal alespoň průměrně pobavit....tohle bohužel moc ne. 40% ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem původně dát "odpad!" , ale protože mám rád apokalyptický filmy,tak tu jednu hvězdu obětuju. Co se týče filmu, herci docela sympatičtí,ale.......lekačka žádná, příběh hodně pokulhává a má spoustu hluchých míst a jediný co mi zo toho vyšlo je,že pokud nevěříte v boha, tak všichni umřete a ikdyž věříte,tak věříte málo. Kdyby se trochu rozvinulo téma "fallen angels", určitě by z toho byl zajímavější film. 15% ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

** a půl. The Remaining v sobě skrývají velký potenciál, který však zůstal značně nevyužit. A zrovna v tomto případě bych uvítala jeho využití na maximum. Jezdci apokalypsy se tak ani v podstatě nemají šanci ukázat v plné síle. Jejich řádění je nám ukázáno jen v několika málo scénách a divák pořád čeká na víc, kdy se ty pravé běsy rozpoutají naplno. Jenže děj se spíše zaměřuje na skupinku mladistvých ukrývajících se v kostele, a jejich diskuse o víře, citech a chybách. Mně to nijak zvlášť nevadilo, protože se alespoň pořád bavili "o něčem" a scénář nebyl zase tak hrozný. Ale děje se tak na úkor samotného děje, což chápu, bude k velké nelibosti spoustě divákům. Kdyby byl příběh vyvážen a větší prostor byl věnován apokalyptickému běsnění, mohl být film mnohem lepší. Takto se na něj díky krátké stopáži dá dívat, ale člověk čekal mnohem víc. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Nechápu, že tady každému vadí, že to je prý "panbíčkářská propaganda". Říká se snad filmu o konci světa z ryze vědeckého pohledu "ateistická propaganda"? Přece biblická apokalypsa je legitimní alternativou toho, jak by to celé mohlo skončit. Podle mého názoru je teorie velkého třesku nebo evoluční teorie přinejmenším stejně fantastická a nepravděpodobná, jako teorie stvoření. Vždyť nejeden neznaboh se uchyluje k Bohu, když už cítí, že je s ním konec. Třeba dlouholetý první komunista v naší zemi Gustáv Husák si ke své smrtelné posteli nechal přivést kněze, aby mu dal poslední pomazání a jeho lze jen těžko podezřívat, že by byl hluboce věřícím člověkem. Nejinak je tomu i v tomto filmu, kdy se na konci všichni přikloňují k Bohu. Na tomto filmu mi vadí daleko víc to, že po výborném začátku to pokračuje dost nudnou pasáží a sráží to hodnotu až do podprůměru. Takže mé pocity jsou rozporuplné a tak nemohu hodnotit moc vysoko. Škoda. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Všem doporučím místo tohoto křesťanského agitačního výplachu se podívat na 19tý díl Simpsonů ze 16té série - Díky bohu je den zkázy. Přesně tam je vše, akorát zábavnější. Dokonce Homer se díval na podobně stupidní film v kině. Nanebevzetí, apokalypsa, kostel, Ježíš.....Určitě ti všichni, co zůstali na Zemi byli hříšní teplí budhisti. ZAP! Hodnocení OST: Pěkný peklo to vidět natož poslouchat. 1/10 ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se ve Wilmingtonu v americkém státě Severní Karolína. (Terva)

Reklama

Reklama