Reklama

Reklama

Rande na dvě noci

Trailer 1

VOD (1)

Po velmi politováníhodné společně strávené noci se dva cizí lidé vzbudí a zjistí, že prospali blizard, který zasypal sněhem celý Manhattan. Teď zůstali uvěznění v malém bytě a jsou nuceni se seznámit mnohem víc, než by noc strávená s náhodnou známostí vyžadovala. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (111)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Sice jsem Analeigh Tipton nevěřil tu problémovou holku, co si nemůže najít kluka, ale po pár minutách, až vyprchalo takové to trapné nevědomí, že se s Milesem Tellerem (kterého furt extra nemusím, ale vybírá si dobré role) určitě hodně sblíží, velice příjemná oddychovka a jeden chladný večer se všemi atributy dobré feel good romanťárny...85% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Jedna za Tellera. Ten týpek je v pohode. A druhá za Tipton, ktorá je ultimate jerk off girl. Ak bol ten zadok jej tak chváľte pána. Každopádne to je asi tak všetko. Nichols ako keby ani nevedel o čom sú vzťahovky. Veľmi povrchný a v emóciach chladný film. Bez pamätnej scény, bez nejakej hĺbky. Skoro celý film sa nachádzame v byte hrdinu a nevieme o ňom nič. A rovnako je to aj u nej. Vychádza mi z toho že sú obidvaja veľmi neusporiadaný ľudia, ale to je asi všetko. Je to bez nápaditosti a vtipu a doslova sa to dá dopozerať len kvôli ústrednej dvojici. Ale aj to si viem predstaviť inak. Také Awkward tiež s Tellerom, bolo spravené dospelejšie a krajšie a to bol vcelku priemerný film. Je mi ľúto tomu dať tú jednu hviezdu, ale bolo to fakt veľmi na tesno. ()

Reklama

hroubek 

všechny recenze uživatele

Two Night Stand vypadalo zajímavě v traileru a hlavní hereckou dvojici můžu, takže jsem si řekl proč to nezkusit. Max Nichols začne se zajímavými záběry a titulky, které mě hodně pobavily a pak se vrhne na zápletku. Zápletka není složitá a ani zas tak originální, ale hlavní herecká dvojice jí zvládne utáhnou skoro po celou délku filmu(až na ten konec, který není nejhorší, ale dovedu si ho představit jinak). Filmu rozhodně pomáhá, že nemá přepálenou stopáž, a že dialogy a děj mají svižné tempo a nestačí začít nudit. Obyčejný milý film na večer, který rozhodně neurazí a může jen a jen potěšit. ()

Morzael 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejmilejších romantických komedií, co jsem za poslední dobu viděl. Nenucená, upřímná, vtipná a propojuje můj dětský sen o uváznutí někde kvůli sněhové bouři s naivními romantickými představami (a taky s tím, že ta holka je zajímavá a fakt kočka). Navíc dávám plusové body za vskutku originální vyřešení problému, jak kontaktovat někoho, jehož znáte jen křestní jméno. ()

venison 

všechny recenze uživatele

"Páni, ten chlap je vůl." - "Jak to myslíš?" - "Seznámili jste se na střední, ne? Takže si myslí, že seš určitej typ a myslí si, že potká stejnej typ holky znova, až bude připravenej. Ale až bude takovou už nenajde. Nemá ani tušení jak seš vzácná.." Romantická komedie "Rande na dvě noci" je především odpočinková slaďárna pro ženušky.. Super sexy holka má trable v lásce, tak se rozhodne (na základě motivace kamarádky) pro sexseznamku a z rande na jednu noc se shodou strašlivého počasí stane rande na dva dny.. No a Ti dva se zamilujou.. A aby to nebylo tak jednoduchý, tak tam prostě musí dojít k "drobným" komplikacím.. Prvoplánové už podle názvu, ale sympatický "kluk od vedle" Miles Teller to dost zachraňuje.. Jo a pak taky striptýzová sekvence.. Tak trošku pohádka se zajímavým základem o tom, že by spolu partneři měli především komunikovat.. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (1)

  • Věta "I don´t know who first taught guys to do that alphabet with their tongue thing, but..." je odkaz na komika Sama Kinisona a jeho radu mužům, jak orálně uspokojit ženy. (u.mojitko)

Reklama

Reklama