Reklama

Reklama

Rande na dvě noci

Trailer 1

Po velmi politováníhodné společně strávené noci se dva cizí lidé vzbudí a zjistí, že prospali blizard, který zasypal sněhem celý Manhattan. Teď zůstali uvěznění v malém bytě a jsou nuceni se seznámit mnohem víc, než by noc strávená s náhodnou známostí vyžadovala. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (111)

sugythesugar 

všechny recenze uživatele

Dostalo ma to. Jednoduchá zápletka pre "uväznenie" dvoch ľudí (ehm ehm trochu to smrdí Orient Expresom) na jednom mieste aby sa mohli zamilovať. Je to trochu indie, trochu drama, ale najmä komédia. Povedal by som, že dosť generačná komédia. Divím sa, že mi tak dlho uchádzala. Rád si to zopakujem. EDIT po dvoch roch: Analeight Tipton. Herečka, ktorá nie je prvoplánovo sexy, ale má niečo do seba. Jej herecký tandem dotvára skvelý Miles Teller (Whiplash). Jednoduchá zápletka o dvoch ľuďoch v zvláštnych obdobiach svojho života. Chcú si jednoducho vyčistiť hlavu jednorázovým sexom. Plány im trošku skomplikuje snehová kalamita, ktorá im znemožní sa nenápadne vyplížiť a ísť domov (walk of shame). Samozrejme, že po netypickej noci majú na seba utvorené isté názory, ktoré si veľmi rýchlo a často bez servítky navzájom povedia. Ale aj tak postupne zisťujú, že majú spolu niečo spoločné. Toto režijné cvičenie, kedy sú dvaja ľudia zavretí v jednom byte, je pre Valentínky večer počas panovania koronavírusu docela dobrý tip na večerný film. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Taková milá, vtipná a nevtíravá jednohubka. Bavila jsem se, Miles Teller se narodil pro role obrovských sympaťáků, se kterýma byste šli rádi na pivo. Škoda akorát té klišoidní a násilné závěrečné půlhodinky, která už je jakoby úplně z jiného filmu, přitom tvůrcům se nabízelo tolik variant, kam film nasměřovat a oni si vybrali tu nejjednodušší. ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Hodně příjemná malá romantická komedie, která splní přesně to, co čekáte. Chemie ústřední dvojice funguje na výbornou. Není to zbytečně hloupé a i když šablonovité, tak celkově hodně sympatické. Rande na dvě noci ukáže, co se všechno může stát pokud během Vaší známosti na jednu noc město postihne obrovská vánice a vy nemůžete ráno rychle prchnout. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Two Night Stand bych rozdělil na dvě části. Tou první je zdařilá humorně laděná a v rámci žánru poměrně originální konverzačka. V té druhé film sklouzává do klasického klišé - hádka, omluva a happy end, což je trochu škoda. Analeigh Tipton mi moc nesedí, ale tady mi nijak zvlášť nevadila. Těšil jsem se na Milese Tellera, jeho role pohodových týpků mě naopak hodně baví. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Za seba hovorím, že je to jeden s tých lepších filmov Millesa Tellera. Námet už poznáme, príbeh to nemá prakticky žiadny a celé to stojí na vtipnej situácii, že on a ona sú uväznení v byte, pretože vonku je snehová kalamita. Nič prevratné, ale hlavne vtipné a o to tu predovšetkým ide. Ústredné duo dokáže spoľahlivo potiahnuť film. Mňa to bavilo, inak povedané nenudil som sa. 80% - 4* ()

Galerie (61)

Zajímavosti (1)

  • Věta "I don´t know who first taught guys to do that alphabet with their tongue thing, but..." je odkaz na komika Sama Kinisona a jeho radu mužům, jak orálně uspokojit ženy. (u.mojitko)

Reklama

Reklama