Reklama

Reklama

Rande na dvě noci

Trailer 1

Po velmi politováníhodné společně strávené noci se dva cizí lidé vzbudí a zjistí, že prospali blizard, který zasypal sněhem celý Manhattan. Teď zůstali uvěznění v malém bytě a jsou nuceni se seznámit mnohem víc, než by noc strávená s náhodnou známostí vyžadovala. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (111)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Spoilery - jako vážně, tak to nečtěte před zhlédnutím. Náhodou mě Two night stand něčím překvapilo. Nečekala jsem, že má přítelkyni a nečekala jsem, že tam dají opravdovou scénu se sexem. Miles je fajn pohodář a sympaťák. Analeigh není špatná, má hezký zadeček, ale taková herečka, co lehce zapadne do zapomnění. Že skončí spolu čekal úplně každý, ale jakým stylem to asi ne. Co uděláte, když neznáte příjmení slečny, která se Vám líbí a zablokovala si vás na seznamce? Nevíte? No přece zavoláte fízly, že vykradla vedlejší byt a dáte jim její nickname a necháte ji zatknout. Pak vám přece odpustí, když za ní zaplatíte kauci a donesete balónek a kytici. Nebo taky ne, že? ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Taková ta oddychovka pro všechny, co mají rádi netradiční teen komedie (ono hrdinové už teen nejsou, ale sorry, chovají se tak). Především konverzačka, která nenudí, je to v podstatě two man/woman show a stopáž nějaká hodina a 20 minut je strašně fajn. Jen ten konec byl trochu hodně WTF (nechat holku zabásnout, protože chcete zjistit její příjmení je trochu moc a když mu ona během minuty odpustí, to je taky trochu moc). ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Two Night Stand bych rozdělil na dvě části. Tou první je zdařilá humorně laděná a v rámci žánru poměrně originální konverzačka. V té druhé film sklouzává do klasického klišé - hádka, omluva a happy end, což je trochu škoda. Analeigh Tipton mi moc nesedí, ale tady mi nijak zvlášť nevadila. Těšil jsem se na Milese Tellera, jeho role pohodových týpků mě naopak hodně baví. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Jedna za Tellera. Ten týpek je v pohode. A druhá za Tipton, ktorá je ultimate jerk off girl. Ak bol ten zadok jej tak chváľte pána. Každopádne to je asi tak všetko. Nichols ako keby ani nevedel o čom sú vzťahovky. Veľmi povrchný a v emóciach chladný film. Bez pamätnej scény, bez nejakej hĺbky. Skoro celý film sa nachádzame v byte hrdinu a nevieme o ňom nič. A rovnako je to aj u nej. Vychádza mi z toho že sú obidvaja veľmi neusporiadaný ľudia, ale to je asi všetko. Je to bez nápaditosti a vtipu a doslova sa to dá dopozerať len kvôli ústrednej dvojici. Ale aj to si viem predstaviť inak. Také Awkward tiež s Tellerom, bolo spravené dospelejšie a krajšie a to bol vcelku priemerný film. Je mi ľúto tomu dať tú jednu hviezdu, ale bolo to fakt veľmi na tesno. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Neviem prečo, ale Milesa Tellera akosi nedokážem vystáť. Jeho intonácia, mimika a gestikulácia ma proste za každým hrozne iritujú. Keby sa v jeho roliach predstavili iní herci, určite by to dosť pomohlo väčšine filmov, a zaiste aj tomuto. Príbeh bol síce priemerný, keďže to bola skôr čoraz obľúbenejšia konverzačka, ale scenár bol podľa mňa vcelku vydarený. Ale to herecké obsadenie, no fakt mi to nesadlo. Navyše ani tá konverzácia nebola zas až tak super, pretože sa to do veľkej miery točilo len okolo sexu. Aspoň že záverečná pol hodina stála za to, keď obe postavy odhalili chtiac nechtiac svoje osobnosti a životy. Ale aj tak, na viac ako 2* to veru nevidím. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (1)

  • Věta "I don´t know who first taught guys to do that alphabet with their tongue thing, but..." je odkaz na komika Sama Kinisona a jeho radu mužům, jak orálně uspokojit ženy. (u.mojitko)

Reklama

Reklama