Reklama

Reklama

Rande na dvě noci

Trailer 1

Po velmi politováníhodné společně strávené noci se dva cizí lidé vzbudí a zjistí, že prospali blizard, který zasypal sněhem celý Manhattan. Teď zůstali uvěznění v malém bytě a jsou nuceni se seznámit mnohem víc, než by noc strávená s náhodnou známostí vyžadovala. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (111)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Za seba hovorím, že je to jeden s tých lepších filmov Millesa Tellera. Námet už poznáme, príbeh to nemá prakticky žiadny a celé to stojí na vtipnej situácii, že on a ona sú uväznení v byte, pretože vonku je snehová kalamita. Nič prevratné, ale hlavne vtipné a o to tu predovšetkým ide. Ústredné duo dokáže spoľahlivo potiahnuť film. Mňa to bavilo, inak povedané nenudil som sa. 80% - 4* ()

sugythesugar 

všechny recenze uživatele

Dostalo ma to. Jednoduchá zápletka pre "uväznenie" dvoch ľudí (ehm ehm trochu to smrdí Orient Expresom) na jednom mieste aby sa mohli zamilovať. Je to trochu indie, trochu drama, ale najmä komédia. Povedal by som, že dosť generačná komédia. Divím sa, že mi tak dlho uchádzala. Rád si to zopakujem. EDIT po dvoch roch: Analeight Tipton. Herečka, ktorá nie je prvoplánovo sexy, ale má niečo do seba. Jej herecký tandem dotvára skvelý Miles Teller (Whiplash). Jednoduchá zápletka o dvoch ľuďoch v zvláštnych obdobiach svojho života. Chcú si jednoducho vyčistiť hlavu jednorázovým sexom. Plány im trošku skomplikuje snehová kalamita, ktorá im znemožní sa nenápadne vyplížiť a ísť domov (walk of shame). Samozrejme, že po netypickej noci majú na seba utvorené isté názory, ktoré si veľmi rýchlo a často bez servítky navzájom povedia. Ale aj tak postupne zisťujú, že majú spolu niečo spoločné. Toto režijné cvičenie, kedy sú dvaja ľudia zavretí v jednom byte, je pre Valentínky večer počas panovania koronavírusu docela dobrý tip na večerný film. ()

Reklama

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Také hrozně fajné. Miles mě opět nezklamal, Analeigh mám ráda už od ANTM. Ale nebudu si nalhávat, že je to něco víc, než to je. Ke konci se to nějak začalo zadrhávat a pak to utonulo v klišoidních vodách. Jediné pozitivum na konec bylo: "M: So, your place or mine? A: I don't have a place anymore. M: Me neither. A: You... are a catch." ()

emma53 

všechny recenze uživatele

" Co děláš v pátek večer? Žiji svůj sen:" To není špatné, mít den, který bude jen můj se svými sny, žel život je trochu jiný a těch snových dnů je pramálo. Příjemná jednohubka o bouři citů ve sněhové bouři v jednom uzavřeném bytě v NY. Hned po Milesově parádní jízdě za bicími ve filmu Whiplash to asi nebyla nejlepší volba, ale tady se Miles ukázal zase jako jiný človíček, který má také svoje bolístky na duši, ale hned tak se o nich nedozvíte. Megan, kterou si střihla Analeight Tipton byla roztomilá a krásná osoba, kde jsem nepochopila její absenci nápadníků. Byla to taková filmová střední cestička, kterých máme na výběr obrovské množství a já se obávám, že tenhle snímek upadne brzy v zapomnění. Potenciál měl tenhle snímek přece jen daleko větší, jen se s ním trochu víc pomazlit ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu tohle může být svým způsobem pro někoho v určitých ohledech i poučné. Na druhou stranu tenhle koncert převážně pouze pro dva lidi, kulhá právě na nich. Ona je vcelku fajn, zajímavá, sympatická, tak trochu nejednoznačná, on je ale docela nesympatický suchar, u něhož se ani nebudete divit, že ho ta jeho chce opustit. Prostě čistý oddechový popcorn. 2.5* ()

Galerie (61)

Zajímavosti (1)

  • Věta "I don´t know who first taught guys to do that alphabet with their tongue thing, but..." je odkaz na komika Sama Kinisona a jeho radu mužům, jak orálně uspokojit ženy. (u.mojitko)

Reklama

Reklama