Reklama

Reklama

Poté, co Mikeyho manželka požádá o rozvod, jeho kamarádi Jason a Daniel mu slíbí, že zůstanou svobodní spolu s ním. Není nic jednoduššího a lepšího, než svobodný a nespoutaný život. Původní plán najít si někoho na nezávazný postelový aerobik se zkomplikuje, když si Mikey začne hledat náhradu za svou ženu a Jason s Danielem se zamilují. Ani jeden to ale nemůže přiznat, protože by porušil slib. Kamarádi jsou důležitější než holky, nebo ne? (Blue Sky Film)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (236)

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Vůbec jsem to po vlažných reakcích nečekal, ale hodně mi to sedlo. Není to uchcaná romantika, ani kaličská zhůvěřilost, ale vcelku fádní generační výpověď o třech kamarádech, co se jim uplně nedaří usadit a přerodit se ve větší dospěláky. Úplně 100% chápu, že to dost lidem nesedne, protože to klasický humor dávkuje hodně poskrovnu, ale kdo se v tomhle ohledu aspoň trochu někdy hledal nebo to svoje místečko v tomhle zasranym světě hledá, tak věřím, že mu to aspoň trochu něco řekne. :-) Fakt mne bavilo to něco mezi romcomem a hláškující dramédií. Ústřední chlapský trio hodně fajn, hlavně Miles Teller, ten chlapec má před sebou velkou budocnoust *:+* Píši si jméno a budu tě sledovat mladý padawane! Dívčí duo bez apriori modelek tady hodně cute. 8/10 ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

O třech emocionálních retardech. 1) Tři emocionálně nevyvinutí chlapci, které představují nevýrazný 27letý Zac Efron, dobrý, ale zde rovněž nijaký 27letý Miles Teller a černý herecky rovněž pozornost nepoutající 27letý Michael B. Jordan, se prohánějí po hezkém Manhattanu, přecházejí z jednoho pěkného bytu do jiného a jsou jednou velkou reklamou na americký způsob života středních vrstev - líbivý a prázdný. 2) A když budete dávat pozor, dostane se vám i moudrého poučení: Yeah, everybody knows you can't call a girl a hooker. Even hookers hate being called hookers. Anebo třeba: Being there for someone when they need you, that's all relationships are. No, nekupte to... ()

Reklama

javak810i 

všechny recenze uživatele

Překvapivě pohodová romantická komedie, což je jako režijní i scenáristický debut pro Toma Gormicana velmi dobré. Zápletka sice není dvakrát originální a najdou se i hluchá místa. Ovšem dívá se na to dobře a chemie mezi herci tomu dodává šmrnc. Zack Efron se snaží zbavit nechvalné "muzikálové pověsti" a docela mu to jde. Ovšem stejně jako v Need for Speed mě i zde mile překvapila roztomilá Imogen Poots. Nemůžu si pomoct, ale v něčem mi připomíná Scarlett Johannson. Takže? Za mě lepší 3* ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Celkom obstojná žánrovka, ktorej jedinou chybou je, že je príliš ukecaná. Nie je to ale preto, že by chcela veľa informácií vtesnať do celého filmu, ale preto, že sa snaží pôsobiť strašne cool a nad vecou. Gormican natočil zábavný film, ktorému bohužiaľ chýba snaha o zainteresovanie diváka. Všetci prežívame vo vzťahoch rovnaké, alebo aspoň podobné udalosti, ale svojou snahou byť stále vtipný spôsobuje, že vážne veci nás nechajú chladnými a tie na ktorých skutočne záleží a ktoré menia charaktery nielen mužských, ale aj ženských hrdinov, rovnako. A to zamrzí. Pretože počas celého filmu zaznieva niekoľko krásnych emotívne ladených scén, ktoré mohli z toho spraviť Keď Harry potkal Sally pre nové tisícročie. Bohužiaľ sa to takto zvrtne do vôd priemeru, ale slušného a bez výraznejších prešľapov. Ústredná trojka je sympatická, hlavne Miles Teller znova kraľuje. A dievčatá na spapanie - hlavne Mackenzie Davis. Úprimne by som si vybral pred Imogen Poots Addison Timlin, ale ako sa hovorí proti gustu..., len tam ma film tiež stratil a preto mi najmenej záležalo práve na osude Zaca Efrona. Ale bavil som sa. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Ale hej ušlo to. Fajn herecká zostava a fajn namiešaný príbeh, ktorý všetci už máme prečítaný po pár scénach. Ak vás zaujme hlavne trio mate vyhrané, pretože oni sú tu hlavnou atrakciou, kedže samotný príbeh nemá zas až toľko čo ponúknuť. Mohlo to byt o chlp vtipnejšie, ale nenudil som sa moc ani tak. 80% - 4* ()

Galerie (47)

Zajímavosti (8)

  • Herci před začátkem natáčení odjeli na týden do Adirondackého parku a společně si četli scénář, aby spolu lépe ve filmu spolupracovali. (Mitin)
  • Zac Efron si chtěl tímto filmem zničit svou "Disney image". (Mitin)
  • Zac Efron (Jason) musel odložiť promo vystúpenia kvôli nešťastnému pádu vo svojej vile v Los Angeles. Lekári mu museli zadrôtovať čeľusť a zašívať ranu. (kacer4)

Související novinky

Zac Efron fasuje plovák

Zac Efron fasuje plovák

12.08.2015

Téměř neuvěřitelné se stává skutkem. Nejen že dostaneme celovečerní Pobřežní hlídku, ale vážně si v ní zahrají dva populární fešáci, kteří si úspěšně budují komediální kariéry. Jeden konec pláže bude… (více)

Reklama

Reklama