Reklama

Reklama

Poté, co Mikeyho manželka požádá o rozvod, jeho kamarádi Jason a Daniel mu slíbí, že zůstanou svobodní spolu s ním. Není nic jednoduššího a lepšího, než svobodný a nespoutaný život. Původní plán najít si někoho na nezávazný postelový aerobik se zkomplikuje, když si Mikey začne hledat náhradu za svou ženu a Jason s Danielem se zamilují. Ani jeden to ale nemůže přiznat, protože by porušil slib. Kamarádi jsou důležitější než holky, nebo ne? (Blue Sky Film)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (236)

kocik1 

všechny recenze uživatele

Pokud jste někdy viděli prvorepublikové Jedenácté přikázání, nemohou vám (Ne)zadaní nabídnout navíc nic jiného než pár scének z (ne)veřejných záchodků. Dodívat se dá bez větší újmy, ale už právě kvůli těmto rádoby vtipným omletým fórkům doporučuji spíš zopáknout si Huga Haase. I když: na žehlení to stačí, však víte.....:-) ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Vtipné, vztahové, klučičí, sympatické, neurážející. Takový film na pohodu dalo by se říct. Ničím neuráží ,pokud nejste úplně zatvrzelý a studený ve vztazích milostných i přátelských. Nemuselo se přemýšlet, všichni byli sympatičtí, žádá větší zápletka, bez hluchého místa. Za týden už nebudu vědět o čem to bylo. ..a tak na tý lavičce málem umrznul než před půl třetí ráno nešla asi náhodou kolem.. ()

Reklama

Morzael 

všechny recenze uživatele

Solidní až výrazně nadprůměrná žánrovka, která si nehraje na nic, než co byste od ní očekávali. Trojička hlavních herců do svých rolí sympaticky sedla, byla sranda, byla romantika, bylo klisché, takové fajnové podívání, která vám dá přesně to, co od tohoto typu filmů očekáváte v poctivé porci. Navíc se vám nikdo nesnaží procpat žádné hluboké morální poselství, ale spíš odlehčený pohled na vztahy té naší "sobecké generace". ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Brrrrrr, to jsou rozpaky! Od podobných HATLAMATLAPATLATIN obvykle očekáváte alespoň pár vtipných narážek na současné scénu nebo pár nekorpulentních obnažených zrzek! Místo toho je vám naservírovaná strava o kolejní kvalitě, jež se těžko kousá a nutí vás dojíždět pravidelně na rodnou hroudu! POMO a Tomáš Tvrdý tento film dozajisté ocení, ale nás běžné smrtelníky vážně neuspokojí pohled na bezzubého Efrona, kterak se snaží svými vtípky zavzpomínat na dobu, kdy na High School hrát basket a patnáctileté dívky nutily své matky do dotování nákupů plakátů či deodorantů s jeho ksichtem! Celosvětový výdělek k 17. 4. 2014: $26,068,955, což je 3,26 násobek budgetu ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

No hereckýho obsazení jsem se bál, ale nedopadlo to až tak hrozně. Každej byl ňákej a proto asi tvořili dobrou trojku. Každopádně největší pozitivum, že to nebylo o teenagerech, který si užívaj a postupem dostanou rozum, bylo to mnohem dospělejší. O dost vyspělejší dialogy, mělo to hlavu i patu, to se moc nestává poslední dobou u ne přímo romantickejch komedií. Lichotim tomu, ale i tak to nebylo nic výstavního. Kupodivu se aspoň povedl název od český distribuce. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (8)

  • Scénář byl přítomen v Blacklistu (seznam nejlepších nerealizovaných scénářů) roku 2010. (Hal_Moore)
  • Natáčelo se v New Yorku v lokacích Manhattan a Brooklyn. (Terva)
  • Zac Efron si chtěl tímto filmem zničit svou "Disney image". (Mitin)

Související novinky

Zac Efron fasuje plovák

Zac Efron fasuje plovák

12.08.2015

Téměř neuvěřitelné se stává skutkem. Nejen že dostaneme celovečerní Pobřežní hlídku, ale vážně si v ní zahrají dva populární fešáci, kteří si úspěšně budují komediální kariéry. Jeden konec pláže bude… (více)

Reklama

Reklama