Reklama

Reklama

Medvědi

Trailer 3

VOD (1)

Přírodopisný dokument z rodiny Disney sleduje rok života medvědice Sky a jejích dvou medvíďat Amber a Scouta. Příběh barvitě popisuje rok jejich života, během kterého utrží nejednu důležitou lekci. Jejich cesta napříč Aljaškou začíná na konci zimy, kdy medvědi putují z hor k oceánu a čelí nebezpečným nástrahám divočiny. Tento skvěle a trpělivě nasnímaný dokument plný napětí, roztomilých rodinných lapálií a krásné divoké přírody potěší nejen fanoušky tohoto žánru. (HBO Europe)

(více)

Videa (13)

Trailer 3

Recenze (43)

loki5 

všechny recenze uživatele

Když odhlédnu od trochu "dětského" komentáře, který mi zas tak moc nevadil jde o skvělou podívanou, která navíc výborně funguje i jako film. Když se podíváte na režiséra filmu zjistíte, že to není náhoda. Ostatně kdybych měl někdy děti rozhodně bych s nimi radši šel do kina na tohle než na Shreka 28 díl nebo novou Dobu ledovou. I dětské vtípky jsou snesitelnější v téhle podobě. Jinak už dokumenty skoro nesleduji jinak než v původním znění i když je česká verze k dispozici. 90% ()

klichem 

všechny recenze uživatele

Aj keď sa musím priznať, že nie som moc dokumentárnou dušou (podobné filmy si púšťam rada len vtedy, keď ležím v pelechu s teplotou nad 37 a ani po dvoch paralenoch sa mi stále nedá zaspať), ale tento príbeh ma naozaj zaujal! Film je natočenýkrásnym štýlom a vtiahne Vás do deja hneď od začiatku - a to až natoľko, že pri niektorých scénach som sa s medveďou rodinkou tak zžila (radova sa, či sa naopak bála) až som si nebola istá či mi nerastie na tvári medvedia srsť. Určite doporučujem a nechávam si vo svojej filmotéke aj na inokedy. ()

Reklama

Autogram 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekný príbeh, občas napínavý, občas dojímavý, a na konci s happyendom, ktorý sa takmer nekonal. V rozprávke je happyend nevyhnutný, a toto bola hraná rozprávka s medveďmi aj podľa komentára, ktorým sa štúdio Disney nezaprelo. Dospelého takýto komentár môže iritovať, ale už som videl film s rovnakými zábermi a s iným komentárom a priebehom príbehu, ktorý bol klasickým dokumentom. ()

987Castiel 

všechny recenze uživatele

Oceňujem smer akým sa Disney štúdio vybralo. Vzdelávanie mládeže a prinavrátenie znalostí o prírode je nevyhnutným krokom v lepšiemu zajtrajšku. Komentár bol pre mňa až príliš detský a takmer bez faktov, ale segment divákov vyzerá byť tak do 12 rokov, takže to dáva zmysel. Veľmi ma to potešilo a je to super oddychovka aj pre ľudí, ktorým je všetko známe. Na konci som bol prekvapený ako blízko štáb kameramanov stál pri medvedici a ostatnej divokej zvery. Na tej Aljaške sú zrejme denno denne v styku s ľuďmi a ignorujú ich aj keď sú 2 metre od ich mláďat. ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Povedený Disneyho dětský dokument o dospívání sympatických medvědích sourozenců na Aljašce, jehož primární ambicí není utopit diváky v přívalu informací a odborném žargonu, ale spíše přiblížit relativně vzdálený svět medvědů skrze roztomilý příběh a dechberoucí vizuál. Pátráte-li po informačně hutném dokumentu o medvědech, pak zalovte v jiných vodách. Zde jde vpravdě o idealizovaný rodinný příběh s dobrým koncem, který ukázuje medvědí trable s notnou dávkou nadhledu. John C. Reilly si čtení komentáře "očividně" užíval. 9/10! ()

Galerie (59)

Reklama

Reklama