Reklama

Reklama

Australský farmář Joshua Connor má zvláštní talent pro hledání vody pod zemí ve vyprahlé krajině. Svůj instinkt bude muset využít v životním dobrodružství, aby se v cizí nepřátelské zemi dostal na místo nejděsivější bitvy první světové války a našel své tři syny. Cesta ho z australského kontinentu vede do Konstantinopole (dnešního Istanbulu), na rozhraní Evropy a Asie, doprostřed chaosu hroutícího se impéria Osmanské říše. Connor se musí zorientovat v neznámém prostředí plném exotiky. S nečekanou pomocí pak začíná soukromé válečné tažení, neméně velkolepé než to, které zde nedávno skončilo. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

Gabou506

Gabou506 (hodnocení, recenze)

Film dobrý, ale tá pesnička na konci bola úplne od veci, vôbec mi tam nepasovala :(

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Je trosku zvlastni, ze australsky ozrala a vytrznik Crowe natoci lepsi a citlivejsi film, nez nejznamjesi majitelka mezinardniho sirotcince Angelina.

Erik7595

Erik7595 (hodnocení, recenze)

janes.

Ďakujem, neprosím. I keby to bolo v BRRip, nepozriem si to a nenechám si to ujsť v kine. Stanovenie premiéry na marec avšak bola veľmi nešťastná voľba, ktorá zrejme bude stáť viacero ľudí, ktorí si radšej film stiahnu a nepôjdu si ho pozrieť do kina.

Michalek

Michalek (hodnocení, recenze)

Tohle nevypadá vůbec špatně. První Russellův režisérský kousek, že?

Uživatel TheGovernor smazal svůj příspěvek.

Gadyn

Gadyn (hodnocení, recenze)

Erik7595

asi 3, což je pro mě prostě příjemný film. Na mě zapůsobil možná malinko víc, ale to spíš přisuzuju místu, kde jsem ho viděl...

Erik7595

Erik7595 (hodnocení, recenze)

Gadyn

tak v podstate sa to ako vojnový film ani nepredstavovalo, zvlášť prihliadnuc na obmedzený rozpočet (vraj 22,5 milióna dolárov). Director´s cut dávam veľmi malé šance, úprimne skoro žiadne. Keby si mohol, ako by si hodnotil počtami hviezdičiek?

na příspěvěk reagoval Gadyn

Gadyn

Gadyn (hodnocení, recenze)

Viděl jsem to před pár dny v Istanbulu v kině. Žádná pecka ale ani žádný průser. Jestli se někdo těší na válečný film tak smola - v celém filmu tak 5 minut války. Trochu se mi zdálo, že je to jakési osekané, tak třeba časem vyjde nějaký DC.

na příspěvěk reagoval Erik7595

Erik7595

Erik7595 (hodnocení, recenze)

Rob Roy

V prípade, ak sa dozvieš o potvrdených premierach na Slovensku a v Česku, daj mi prosímťa vedieť. Pretože tieto tu uvedené premiéry sa niekolko krát zmenili a sk premiera (5. marec) sa líši podla toho, čo Bontonland odpísal v spätnom e-maily. takže ak budes mať potvrdené info alebo nejaké zdroje o sk a čr premiére, bol by som vdačný za info.. ďakujem

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Nejúspěšnější australský film roku 2014. Během tří dnů (premiéra byla 26. prosince) překonal všechny ostatní letošní australský filmy. Ale bylo to hlavně tím, že letos se domácím filmům z komerčního hlediska vůbec nedařilo, kvalitativně to byl jinak výjimečně silný rok. Jinak ohlasy jsou pěkný, ani jsem nečekal.

na příspěvěk reagoval Erik7595

Erik7595

Erik7595 (hodnocení, recenze)

MartinezZ

je možné, že sa to ešte posunie.. ako z 15. januára na máj, možno v marci.. ale take neskore premiery su aj v inych krajinach, pozri na IMDB.. niektore krajiny majú premiéru v januári, zatial čo iné aj o niekolko mesiacov neskôr.. už mi to s tým stanovením premiéry lezie na nervy, český ani sk Bontonfilm stále nevie dať definitívny dátum, ktorý sa nezmení.

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Cože? Posun až na květen? Vždyť je to film z 2014? Tou dobou už bude venku koukatelný rip, takže to distributor může s kalendáře rovnou smazat. Gratuluji.

na příspěvěk reagoval Erik7595

Erik7595

Erik7595 (hodnocení, recenze)

Official clip Dust Storm - http://youtu.be/eMsb9fklV4o a clip The Only Father Who Came Looking -http://youtu.be/K-TNKXp7gBI Oficiálna premiéra už 2. decembra v Sydney, 3. decembra v Melbourne a 5. decembra v Istanbule. Tu uvedené premiéry stanovené na 7. máj nie sú podla slov Bontonfilm cz potvrdené a rokujú s producentami na dátumoch, zatial čo slovenský Bontonfilm sk premiéru uvádza v zozname plánovaných premiér.

Erik7595

Erik7595 (hodnocení, recenze)

ambron

Čo už, ale nevadí, trailer som už videl, uvádzala ho jedna austrálska tv v rannej šou, pozeral som to cez livestream. Teším sa na to a trailer vyzerá velmi dobre.

Erik7595

Erik7595 (hodnocení, recenze)

ambron

Ten link, čo si dal, tak tam nie je trailer ale first look spred 5 mesiacov... Mimochodom ma vyjst trailer na youtube teraz okolo jednej v noci nášho času.

na příspěvěk reagoval ambron

Erik7595

Erik7595 (hodnocení, recenze)

http://variety.com/2014/film/news/seven-finds-russell-crowes-water-diviner-1201146935/ http://variety.com/2014/film/news/cannes-russell-crowe-discusses-diviner-exclusive-1201183704/ Takže podla toho, čo som zisťoval na internete, The Water Diviner by mal mať 26. decembra 2014 v Austrálií a Novom Zélande premiéru, ostatné krajiny sa pripoja krátko na to. Zatial som našiel, že by sa mal dostať do kín krajín USA, Kanada, Brazília, Nový Zeland, Austrália, Rusko, Japonsko, Čína, Južná Korea, Francúzsko, Nemecko, Benelux, Škandinavske štáty, Polsko, Taliansko, Chorvátsko, Švajčiarsko, Rakúsko, Španielsko, Grécko, Izrael a Velká Británia. Na imdb sú už niektoré krajiny aj s dátumami, avšak neviem či sú tie dátumy vôbec smerodatné.

Dyas

Dyas (hodnocení, recenze)

Vypadá to dobře :) Ten jeho hlas se hrozně dobře poslouchá. Olga Kurylenko mi tam pěkně sedí do toho prostředí, ale vůbec jsem si nevšiml, že by se ve videu objevil Jai Courtney.

na příspěvěk reagoval Wysch

Erik7595

Erik7595 (hodnocení, recenze)

Natáčanie by podľa predpokladov malo začať začiatkom decembra. Pôjde o epický dobrodružný príbeh o otcovi (Crowe) a jeho hľadaní po svojích dvoch synov stratených počas bitky pri Gallipoli v Turecku počas prvej svetovej vojny. Medzi potvrdeným obsadením je zatial okrem Crowa aj Olga Kurylenko.

Ice123

Ice123 (hodnocení, recenze)

mojedatabaze

Taky nevím proč by to tím měl posrat... Navíc nikdy nemůžeš odhadnout kvalitu filmu ze tří řádků z recenze. Ano může to být o nudném hledání dvou synů, ale také (a k tomu se rozhodně přikláním spíše) to může být plný akce, nebezpečenství a intrik ;)

movieband

movieband (hodnocení, recenze)

mojedatabaze

proč posral? náhodou mě se to vcelku líbí .. navíc 1. světová je ve filmech zmapována míň, než třeba 2WW o které je X seriálů a filmů (povedených i nepovedených)

Ice123

Ice123 (hodnocení, recenze)

Už dlouho jsem si říkal, kdy se i Crowe pustí do režírování... Snad mu to vyjde stejně dobře jako Affleckovi s The Town ;)

Související novinky

Russell Crowe jako režisér v první světové

Russell Crowe jako režisér v první světové

26.08.2013

Hádáte správně, tématem pro hercův režijní debut bude nechvalně známá bitva o Gallipoli. Během sáhodlouhého zákopového krveprolití v letech 1915 – 1916 tam v boji s Osmanskou říší padlo přes 10 000… (více)

Reklama

Reklama