Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po skončení 2. světové války a ztrátě Stevea Rogerse, známého jako Captain America, je agentka Peggy Carter uklizena mimo terén, kde vykonává nudnou kancelářskou práci za šovinistických poznámek svého nového nadřízeného. To se však změní poté, co Peggy přijme misi, na kterou by si nikdo z jejích kolegů samostatně netroufl. (Psema)

(více)

Recenze (74)

nash. 

všechny recenze uživatele

Kapitán Amerika je u ledu. A co jeho energická bejvalka? Vydařený kraťas, který odpovídá na nejednu zásadní otázku, nechybí mu napětí, akce, humor, pointa, typický skvělý dovětek a pro filmový Marvel universum podstatná informace, která může klidně posloužit jako odrazový můstek pro některý z dalších filmů. To všechno nacpáno do 15 minut a s výbornou Hayley Atwellovou v každém záběru. Super. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Marvel ví, jak na to. To už víme 5 let. A komu dát prostor tentokrát než postavě/herečce, kterou si fanoušci oblíbili a na stříbrné plátno se už s největší pravděpodobnosti v hlavní roli neukáže. Ano je to už v názvu, agentce Carterové! Ta se musí vypořádat s Capovo smrtí a čeká jí taková menší utajená mise. Určitě shlídněte...70% ()

Reklama

Darth Maul 

všechny recenze uživatele

Najzaujímavejšia postava z filmu Captain America: The First Avenger si bez najmenších pochybností zaslúžila týchto pár bonusových minút navyše. Okrem pohľadu na Peggy Carter ma potešili hravé záverečné titulky a vtipná scénka na konci. /// "Povedzte jej, že spolu so mnou povedie S. H. I. E. L. D... A Flynn, aspoň sa tvárte, že máte z tej správy radosť." ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Kraťas o agentce Carterové je parádní akcí nabušená podívaná v pěkném dobovém kabátku. Akční sekvence je hodně vydařená, hlavní hrdinka stejně jako v prvním C. Amerikovi hodně sexy, příběh pěkný. Je to skvělé doplnění k původnímu filmu. Doufám, že udělají seriál s Peggy Carterovou v hlavní roli. Za mě 90% :) ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Naprosto promrhaný potenciál Agentky Carterové na poli 13 minut doslova rozkvétá do oslnivé odzbrojivosti. Žádný filmový počin z Marvel universa prozatím nebyl natolik intenzivní a prodávající sílu ženského charakteru. Joe Johnston by se měl stydět, protože tato jednohubka strká celý jeho "kapitánský" počin do hodně hluboké kapsy. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (6)

  • Marvel One-Shot: Agent Carter byl poprvé představen veřejnosti 19. července 2013 na Comic Conu v San Diegu v USA. Do široké distribuce se pak dostal 24. září 2013 jako součást bonusového materiálu na Blu-ray vydání filmu Iron Man 3 (2013). Shodou okolností měl 24. září 2013 premiéru i jiný projekt pod hlavičkou Marvel Comics, a sice televizní seriál Agents of S.H.I.E.L.D (od r. 2013). (gogos)

Související novinky

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

18.09.2021

Druhý ročník festivalu Comic-Con Prague proběhne v termínu 15. – 17. října 2021 v pražském O₂ universu. Comic-Con Prague 2021 nabídne fanouškům sci-fi, fantasy a hororu velmi pestrý a bohatý program… (více)

Dostane agentka Carterová vlastní seriál?

Dostane agentka Carterová vlastní seriál?

21.09.2013

Na sequel Captain America: The Winter Soldier, který má premiéru 4. dubna 2014, se těšíme, proč by ne. Jen jeden fakt nás na něm rozesmutňuje – že se kvůli propasti času nemůže vrátit agentka Peggy… (více)

Reklama

Reklama