Reklama

Reklama

Marvel One-Shot: All Hail the King

Novinář Jackson Norris přichází do vězení, aby natočil dokument o Trevoru "Mandarin" Slatterym, který je vězeňskou celebritou. Celá událost však nabere zcela jiné obrátky poté, co se ukáže, že Jackson Norris vlastně novinář vůbec není... (gogos)

Recenze (72)

Echelon1 

všechny recenze uživatele

Videné už dávnejšie a musím povedať, že dobrý krok od MARVEL ako ospravedlniť, že takého skvelého záporáka vymenili za chlápka v obleku. Avšak, aj tak zo skutočného hľadiska je škoda nevyužitého potenciálu Bena, naozaj bol v IM3 skvelý. Určite sa MARVEL Mandarina a jeho magické prstene nepokúsi niekedy použiť. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Som fanúšikom Marvelu, ale Iron Man 3 ma nijako intenzívne nechytil. Jednou z jeho najlepších súčastí bol Ben Kingsley ako ultimátny gauner Mandarin a absolútne šialený zvrat súvisiaci s touto postavou, z ktorého sa dodnes niektorí ľudia na planéte Zem nespamätali. Kingsley kraľuje aj v tomto kraťase. Jeho dej sa odohráva v base, kde Mandarin skončil. Uvidíme aj Sama Rockwella z Iron Mana 2. Na konci sa dočkáme vcelku očakávateľného napojenia na univerzum v tom zmysle, že skutočný Mandarin zrejme naozaj existuje. ()

Reklama

Mouchal 

všechny recenze uživatele

Kingsley si roli vyčpělého herce Mandarína musí totálně užívat, protože z něj sálá až do nebe volající pozitivní energie a to i přesto, že je vlastně zavřen ve vězení. Pohled na jeho (bohužel) neúspěšný seriál z jeho "mládí" dokáže pobavit a zakončení příslibem nějaké pořádné akce působí jako krásná tečka. Jen škoda, že to hlavně asi z důvodu omezených financí museli takhle utnout. Každopádně filmík pobaví, pár věcí se i dozvíte a přesně to je jeho účel. Marvel holt boduje nejen na stříbrném platně a na televizních obrazovkách, ale už i na poli příjemných kraťasů. 75% ()

Rufete 

všechny recenze uživatele

"And you will never see me coming..." Po skončení třetího Iron Mana jsem si strašně přál víc Mandarina a tady to je. Ze všech one-shotů je tenhle nejlepší, má to humor, dostatečně zajímavou pointu a možná i budoucnost. Mandarin (nebo spíš Trevor) je geniální a naprosto chápu, proč je fanoušky tak oblíbený. Škoda jen, že v tom třetím Iron Manovi neměl větší prostor. Co víc říct, dávám plný počet, protože si to tenhle kraťas zaslouží. ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

"Kiss my rings bitch." "And you will never see me coming..." "Three words: the lovely drugs." Ben Kingsley je proste geniálny, a toto je doteraz asi najlepší Marvel One-Shot vôbec. Geniálne navnadí, rozosmeje a na konci nahodí luxusnú udičku pre diváka, ktorý si povie jediné - čo bude ďalej? 85% ()

Galerie (5)

Zajímavosti (7)

  • Na konci filmu se na scéně objeví Sam Rockwell jako Justin Hammer, padouch z filmu Iron Man 2 (2010). Ten je umístěn ve stejném vězení jako Trevor "Mandarin" Slattery (Ben Kingsley). (gogos)
  • V jedné ze scén si můžeme všimnout tetování na Trevorově (Ben Kingsley) krku. Jedná se o štít Captaina Ameriky (Chris Evans), ale místo hvězdy má písmeno A symbolizující anarchii. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama