Reklama

Reklama

Riddick: Blindsided

Animovaný / Krátkometrážní / Akční / Sci-Fi
USA, 2013, 6 min

Scénář:

David Twohy

Obsahy(1)

Krátký animovaný film je příběhem o různých tvářích zrady, přemostěním dvou filmů s Riddickem (Vin Diesel). Dějově následuje po snímku Riddick: Kronika Temna (2004) a uvádí nás do nového Riddicka (2013). (Estrellita)

Recenze (54)

gogos 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný a nevydařený animovaný doplněk k Riddickovi. Zatímco půlhodinová Temná hrozba byla celkem dobře koukatelná a přinesla docela zajímavé přemostění mezi jedničkou a dvojkou, tak Blinsided je v tomto ohledu značně zaostávající. Obsah animáku prakticky kopíruje scény z prodloužené verze Riddicka (možná i té klasické, ale tu jsem neviděl) a jestli přináší jednu či dvě nové informace, tak je to hodně. Animace je navíc celkem hnusná a celkově tak tento kraťas nemá prakticky žádnou upotřebitelnou hodnotu pro fanoušky série. Blindsided sice disponuje originálním a fajnovým dabingem původních postav a jako návnada pár měsíců před uvedením filmu mohl třeba i docela fungovat, ale jinak je jeho existence a potřeba ke shlédnutí víceméně zanedbatelná. Hoodně slabé 2*. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

http://www.youtube.com/watch?v=KK_mNtuwXG4 Zo šiestych minút sme s toho tri videli vo filme a ďalšie tri (presný stred animáku) moc toho neponúkol. Mali s toho radšej spraviť pol hodinový kraťas ako Dark Fury. Odporúčam predĺženú verziu Riddicka, tam je toho ešte viac ako v tomto nevýraznom kraťasy. 50% - 2* ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

V podstate naprosto zbytecnej animovanej kratas, kterej ma priblizit udalosti mezi druhym a tretim dilem, ale vzhledem k tomu, ze to same je i ve filmu, funguje tohle spis jako lakadlo na film. I kdyz neni moc cim, v deji se vicemene jen keca, cely to stoji a pada na Dieselovo dabingu a animace je prinejlepsim prumerna. Slabsi 3*. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Komiksovou formou výrazně ovlivněný krátký animák převypravuje flashback z filmu Riddick. Z čistě fandovského pohledu je zajímavé srovnat, jak se (zřejmě) původní podoba scénáře a dialogů změnila do finální hrané podoby. Ani na krátké detailnější nahlédnutí do světa Necromongerů ale bohužel nedojde. Riddick: Blindsided očividně vznikl jako část marketingové kampaně. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Keď si predstavím ten smiešny anime pokus o prepojenie vesmírov Dark Fury, tak táto animovaná jednohubka vyhráva na plnej čiare. Jednak atmosférou, jednak len malým výsvetlením, ktoré ovplyvný nový Riddickov príbeh a čo je hlavné umelecky je to na veľmi vysokej úrovni. Teda nie, že by anime nebolo. Ale osobne sa mi lepšie pozerá na červenú, keď je v takomto prevedení. Veľmi delikatesná jednohubka. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama