Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý automechanik a bývalý sportovec Dwayne žije v malém chladném městě Cut Bank ve státě Montana. Touží po lepším životě, ale když se rozhodne ze svého rodného místa odejít, spustí se sled tragických událostí, které navždy změní jeho život i život tohoto města. (Courtemanche)

Videa (1)

Trailer

Recenze (24)

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"AIN'T YOU DERBY MILTON? I THOUGHT YOU WAS DEAD!" ---------- Ja ten americký zapadákov proste milujem. Či už je to pokojná vecička ako The Dukes of Hazzard, alebo menšia vyvraždovačka, trošku pripomínajúca Fargo. Sem tam jeden steak, sem tam pekná servírka a nakoniec jeden neumytý psychoš. Táto kombinácia funguje neustále. Minimálne u mňa. Ďalšia vec, ktorá je na Cut Bank super je, že ti neustále pripomína Vianoce. Vieš, ako keď si bol malý fagan, nemohol si sa dočkať Štedrého Večera a odhalenia, čo je vlastne v balíčku. No, tu to máš rovnako. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kdyby to nemělo tak podivný scénář, který se snažil být až moc komplikovaný, tak je to celkem dobrý, venkovský thriller, který má zajímavé postavy. Například pošťák Bruce Derna je výborný, šerif Johna Malkoviche také. Jenže i když je vrah také docela zajímavou postavou, celé je to vedeno ke konci, který prostě nebaví. Nakonec ani ten průběh není velká zábava. ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mi přišlo k chuti a nejen proto, že mi podomní obchodníci taky lezou krkem. Zapadlá studená prdel kdesi v Montaně a v jednom z mnoha přilehlých národních parků dělala medvíďata brajgl. V tu chvíli se zrodil člověk, který dokáže pěkně zamíchat kartami v jakkoliv chytře promyšleném plánu, který se ale od začátku sype jak písek v hodinách. Správně vyšinutej človíček mi ve své mnohomluvnosti a vyřídilce připomínal Javiera Bardema v No Country for Old Men. A ačkoliv se to tváří jako Dwayneův příběh, hlavní postavou je tu Derby, který vlastně jen prochází dějem. Zajímavě postavený příběh se zajímavými postavami, které ztvárňují zajímaví herci. Plus za Malkoviche, Thortona i Platta, potud za kvalitní ***. Jedna extra hvězda za Stuhlbargova mimoně. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Vidlácký thriller, jehož hlavním motivem měl být důmyslný podvod, který je ale na první pohled neskutečně hloupý a člověk se musí divit, že tohle někdo příčetný vůbec zkusil. To muselo vypadat blbě už na papíře a nejspíš si toho někdo všimul a proto poslal do amerického vidlákova odpovídajícího místního psychopata, aby to tam trošku rozčísnul. Sice tenhle slepenec psychotického vraha a podvodu působil občas nekompaktně, ale nakonec se na to koukat dalo, na čemž mají velkou zásluhu herci, kteří se tu sešli ve víc než slušné sestavě. Thrillerová jednohubka, u které se vyplatí vypnout mozek. 55% ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Film mal celkom zaujímavý príbeh, o ktorom som si na začiatku myslela, že sa bude uberať úplne iným smerom, mal tu správnu atmosféru a herci boli výborní ... skvelý Dern, vždy precízne hrajúci Malkovich, Stuhlbarg, ktorý mi smrdel až do obývačky a ani Liam s Teresou mi film nepokazili. Bavilo ma. 3,5* ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Napriek tomu, že sa dej filmu odohrával na severe USA, tak celé jeho natáčanie prebiehalo v kanadskej provincii Alberta. (MikaelSVK)

Související novinky

Nový Star Trek našel režiséra

Nový Star Trek našel režiséra

16.07.2021

Na Star Trek v podání Quentina Tarantina si zřejmě budeme muset ještě pár let (jestli vůbec) počkat, mezitím ale studio Paramount a produkční společnost J. J. Abramse Bad Robot odklepli nový film z… (více)

Reklama

Reklama