Reklama

Reklama

VOD (1)

Učitelka základní školy slečna Mary Meadowsová (Katie Holmes) není úplně taková, jak se zdá. Je dobře vychovaná, laskavá a starostlivá, avšak pod sladkým zevnějškem skrývá duši bdělého ochránce. Má svůj vlastní smysl pro pořádek a v kabelce svou vlastní zbraň. Způsobem sobě vlastním napravuje chyby v tomhle krutém světě jakýmikoliv prostředky. Věci se však komplikují, když se seznámí s místním policejním důstojníkem (James Badge Dale). Ta zvláštní dívka ho okouzlí a jí jeho city také nejsou lhostejné. Policista ale začíná tušit, že ona není jen tou roztomilou dívkou, která učí děti ve škole a má před domem krásnou květinovou zahrádku… (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (30)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Hm, očakával som nejakú príjemnú drámu zo školského prostredia o milej učiteľke, ktorá bude žiť životom samotárky a všetku svoju energiu venuje do svojho učiteľského poslania. Namiesto toho som dostal trochu podivnú drámu o tajomnej pomstiteľke, ktorá sa rozhodla akýkoľvek náznak nespravodlivosti potrestať po svojom. Popravde, to čo som očakával by ma určite potešilo omnoho viac. Táto krimi dráma len s minimom scénok odohrávajúcich sa v školskom prostredí mi jednoducho nesadla. No a tá (ne)činnosť polície voči tomu čo sa dialo bola tak trochu absurdná, hoci často z pochopiteľných dôvodov. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Spíš dramédie než drama a ještě k tomu netradiční, absurdní, ale mně se to líbilo možná právě proto. Ty Mariiny botičky, šatičky, bílé podkolenky, kabelčička a mamička........... Mary umíš bezvadně stepovat a toho chalána se drž, těch je dneska pomálu a obzvlášť ty takového potřebuješ. Pa pa miss Meadows ()

Reklama

PP66 

všechny recenze uživatele

Jak říká šerif "jsi jako Marry Poppins v Pulp Fictions". A jak říká pedofil "jsme jak dva hrášky v jednom lusku, jsme oba stejní". Ano, zase jeden z "ujetých filmů" , které mě navštívili tento rok. A je v něm hluboká pravda i pochybnosti - Oběť i agresor v zárodku mají k sobě hodně blízko - je otázkou, jak svá traumata zpracují, zda-li pro dobro či zlo své, tohoto světa. A Katie Holmes to odehrála skvěle!;o) Viděno v rámci Challenge Tour 2015. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

to co v traileru vypadalo jako Mary Poppins od Tarantina a člověk se celkem dost těšil na solidní nářez je v reálu pouze hodně zvláštním a pomalým filmem o zvláštní samotářce,která tu a tam vezme spravedlnost do svých rukou.To proč se tak děje se sice ke konci dozvíme,ale jakkoliv mohlo jít o opravdu emotivní moment,za mě to tvůrci moc neustáli a větší emoce se tak nekonají.Jediné,co tak stojí za zapamatování je solidní výkon Katie Holmes,která se sice v hlavních rolích moc neobjevuje,ale tady jsem jí její podívínskou učitelku celkem věřil...50% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle se mi líbilo. Ten příběh se možná vyvíjí trochu moc jednoduše, ale Katie Holmes vytvořila úchvatnou postavu, která je prostě k zulíbání. Krásná, roztomilá a nádherně šílená. Tohle je něco, co nemusí fungovat, ale v tomhle případě to funguje skvěle. Bavil jsem se, protože je to absurdní, ale zároveň nesmírně reálné. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se ve městě Cleveland (Ohio, USA). (BMW12)
  • Film bol natočený za 17 dní. (Astonko)
  • Celosvětová premiéra proběhla 21. dubna 2014 na filmovém festivalu Tribeca v New Yorku. (BMW12)

Reklama

Reklama