Reklama

Reklama

Cesta krokodýlů

  • Česko Mutantní krokodlaci z bažin (více)
Trailer

Obsahy(1)

Dvě soupeřivé rodiny z louisianských mokřin musí dát stranou své problémy, aby vyzrály nad novým druhem nesmírně nebezpečného aligátora, který v důsledku chemické havárie zmutoval v monstrózního požírače lidí. V tomto filmu o obrovském tvorovi uvidíte Jordana Hinsona a Victora Webstera. (Universal Channel)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Jako ze začátku hodně vtipnej sranec, ale pak to nějak omrzelo. Vtipných c¨situací je zde spoustu, ale není to tím, že by to bylo záměrně vtipné (a nebo přece jen je?). Efekty jsou opět krásně slabé, postavy se chovají vážně až to bolí, ale to je u těchto filmů klasika. Na takový film musí mít člověk zrovna náladu aby ho dal až do konce, já ho dal a znovu už to vidět nemusím. 15% :) ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle asi napsaly a namalovaly děti ze základní školy. A nebýt viditelného stáří herců, myslel bych si, že to děti i hrály. Ochotnický "horror" k smíchu (ale vtip se zdržením krokodýla pejskem byl dobrý), který se od příjezdu "zaříkávače" mění už v ubohou parodii. Vtipné také je, že češi odflákli i překlad a vydávají aligátora za krokodýla. ()

Reklama

F.Sucre odpad!

všechny recenze uživatele

Další dobrota z nočních vysílání Nova Cinema pod názvem "Mutantní krokodlaci z bažin" mi nedala spát. Vlastně se většina filmu odehrává na jednom místě kam lidé jezdí hledat předchozí oběti krokodýlů z bažin. Myslim, že když si namažu na chleba hovna a proložim to šunkou tak ta první věc bude reprezentovat celý film, šunka závěrečné titulky a dvě části chleba jsou filmy Jezero a Nezvratný osud, jehož scénáře se místní tvůrci snaží viditelně napodobit. ()

Esgalnor odpad!

všechny recenze uživatele

Skvělý film na páteční večer ve dvě ráno, z otupělosti vás zcela jistě probudí mizerné hraní herců a triky "na úrovni". Rozhodně pobaví ve skupině tří a víc lidí, možná mnohem víc než některé z osvědčených komedií typu Prci prci prcičky. Vtipných scén je tu taková spousta, že v jednom člověku to po chvíli omrzí. Avšak nevím zda byl záměr vyvolat smích, ale neříkejte mi, že někdo vážně chtěl tímhle někoho vyděsit. A teď vážně. Myslím, že dobré na filmu je... nic. Zápletka tak mizerná a trapná až to bolí, avšak ještě víc vás budou bolet herecké "výkony" všech herců (takže jejich smrt nebo zkrokodlakování vás spíš potěší), triky vás na nějakou dobu oslepí svou hrůzností, z kamery vás začne bolet hlava, a než film dokoukáte, skončíte v nejbližší nemocnici. Tohle by měli zakázat. ()

Idée_fixe 

všechny recenze uživatele

Hehe, fakt hukot. :-D "Odpad" dát prostě nemůžu, neboť řada scén mě fakt pobavila, rozesmála. Za všechny kupř. vystřelující ostny, předhození psíka, majitelka toho psíka všude křepčící s cigaretou (myslím, že ji neodhodila dokonce ani když brala do zaječích před těmi krokejši :)), měnící se lidi v krokodýly (z toho jsem si málem cvrkla do textilu), identifikace taťky-krokejše převážně na základě zlatého zubu... a ve finále poklidně klokotající život krokodýlo-lidské rodinky na břehu říčky (nemělo být to mimčo napůl krokodýl nebo tak něco? Příp. ta holka... - vždyt s tím borcem spala až poté, co byl už nakažen, ne? :))... etc, etc. Mazec. :-D Už jsem viděla plno stupidnějších quasi hororů, tenhle byl vlastně i docela sranda a zábava, dobrá oddechovka, když to člověk nebere moc vážně, ale fakt jen pro pobavení. :-) A mimochodem - nevím, co ta holka viděla na tom policajtovi, mně by se tedy mnohem víc líbil ten vousáč, co ji na začátku vezl + balil, já bych se jím možná sbalit nechala, být na jejím místě. ;-D Jenomže pak se, chudák, taky proměnil, aniž by si užil... :( :-D Fakt sranda. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Baton Rouge a v St. Amant v Lousianě. (rafix)

Reklama

Reklama