Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Musíš konfrontovať svoje monštrá, len vtedy ich porazíš..." Hwayi má päť otcov a všetci sú členmi obávaného Goblin gangu, ktorý okrem obrovských kaluží krvi nezanecháva žiadne stopy na mieste činu. Je to nadaný chlapec. Od každého tatka sa čomusi priučil, a tak okrem nádhernej kresby ceruzkou dokonale ovláda i techniku boja zblízka a streľbu so zbraňou. Avšak po jednom ohavnom trestnom čine, ku ktorému bol svojimi otcami prinútený, nečakane nájde stopu k svojmu skutočnému pôvodu... (sochoking)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,MUSÍME BÝT MONSTRA, ABYSME MONSTRA PORAZILI.…“ /// Výchova chlapců v Koreji, aneb jak se z chlapce stává muž (tamtéž)… Technicky dokonalej a příběhově uvěřitelnej mix žánrů (kromě komedie) (a sci-fi a …), dělá z filmu o klučinovi, jenž pět fotrů měl, výživnou podívanou. Nemíchaj se jen žánry, ale hlavně pocity. Thrillerový psycho, krvavá akce, rodičovská poetika na asijskej způsob – tohle je ta pravá korejská filmařina (a ne tohle!), která neuvěřitelně graduje ve finále, který city barví na rudo. Já se dobře bavil a dlouho přemejšlel o 5*. Ale furt si nejsu jistej… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že ani 5 fotrů není zárukou, že neskončím jako sirotek. 2.) Chci se jako rodič přesvědčit, že nevděčný parchanty nemám jen já. 3.) Thx za titule ,,LAnGI“. /// PŘÍBĚH ***** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ ** ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Překvapení z čista jasna ... Jednoduchá zápletka. Banda gangsterů, šmejdů, vrahů, únosců a psychopatů si žije svým vlastním životem a živí se tou nejhorší kriminální činností. Při jedné akci unese malé dítě, chlapečka. Akce se příliš nevydaří a gangsteři stojí před rozhodnutím ho zabít nebo nechat žít .. ale ! Nechají ho žít, avšak přísně jej hlídají, dělá jim "pucfleka", mají ho na běžnou práci, úklid apod. Při tom ale ho začínají v dospívajícím věkům učit technikám zabíjení ... Tento človíček bez sebevědomí, osobního názoru a se svými temnými psychickými démony (které má každý člověk, jen někdo více a někdo méně) jednoho dne zjistí, jaká je jeho minulost, jak se mezi kriminálníkyo malý dostal, jak je banda zorganizovaná díky zkorumpovanému policajtovi atd. Jedna neúšpěšnáakce, které je již přímo přítomen ho dovede až na hranice toho nejsilnějšího psychického tlaku a utrpní ... a temný démon pomsty se v něm probudí naplno. Pak začne libová, vymazlená, drsná, krvavá "revenge" jízda plná krve, mrtvol, soubojů, zabíjení atd. Velmi povedený akční film!! Problém jsem měl trochu s hlavním hrdinou, protože to je fakt klouček ze školy, nevýrazná tvář. Jinak vše parádní, choreografie "fightů" super, akce super a hlavně opravdu notná dávka násilí, brutality a krve ... V tomto filmu není nikdo ušetřen a divák neví kdo padne a kdo ne. V podstatě zajímavost na filmu je, že ač korejský, zapomeňte na barvičky, načančané prostředí, krásné záběry, estetiku i těch krvavých scén .. nikoliv. Toto je špinavý, "sleazy", nekompromisní krimi akčňák, který vaše oči vizualem rozhodně "nerozradostní" ... o to více ale působí reálně. Krásné 4*!! ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Celkom originálna zápletka, kde sa únoscovia rozhodnú vychovať unesené dieťa. A samozrejme sa z neho pokúsia urobiť jedného z nich. Chýba tu však nejaká väčšia uveriteľnosť jednotlivých vzťahov. Ťažko uveriť, že by takýmto spôsobom žijúca skupina ľudí mala takto povrchné vzťahy. Slušná prvá polovica filmu sa prehupla do postupného, kecami doprevádzaného, "šokujúceho" rozuzlenia. Nezachránili to ani akčné scény, ktoré nehýria kreativitou ani krvavosťou. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Celkem drastické zklamání. Po všech místních komentářů jsem čekal pořádnou vybíjenou, kde hlavním prvkem v akci budou souboje s pořádnou choreografií. Já nevím. Možná je to Berandalem, ale ty souboje (pouze 2 za celej film) jsou dost velký podprůměr na můj vkus. Navíc jsou krátké a nemají co nabídnout. Přestřelky jsou na tom určitě lépe, ale ani tam nejsem úplně spokojený. A přitom první polovina vypadala naprosto dokonale, s humorem, ta druhá už působí trošku mizerně a ani konec mi nepřijde ideální. 5/10 ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Další revenge film v podání Korejců, který si rozhodně netyká s klasickými Hollywoodskými klišé ... a i když to tady bylo skloňováno snad ve všech jazycích, tak si ani já nemůžu odpustit neodcitovat památnou a pravdivou hlášku, díky které se tento film pro mě stal nesmrtelnym: You have to become the monster to make the monster go away. ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama