Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Musíš konfrontovať svoje monštrá, len vtedy ich porazíš..." Hwayi má päť otcov a všetci sú členmi obávaného Goblin gangu, ktorý okrem obrovských kaluží krvi nezanecháva žiadne stopy na mieste činu. Je to nadaný chlapec. Od každého tatka sa čomusi priučil, a tak okrem nádhernej kresby ceruzkou dokonale ovláda i techniku boja zblízka a streľbu so zbraňou. Avšak po jednom ohavnom trestnom čine, ku ktorému bol svojimi otcami prinútený, nečakane nájde stopu k svojmu skutočnému pôvodu... (sochoking)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (43)

Pedross800 

všechny recenze uživatele

"MUSÍME BÝT MONSTRA, ABYSME MONSTRA PORAZILI" aneb jak pět gangsterů vyměklo a uneseného kloučka ušetřilo a vychovalo k obrazu svému aby je pak klouček v potocích krve odeslal na onen svět. Další korejská variace na téma pomsta a první, která šla teda velkou oklikou mimo mě. Nevím čím to, ale někdy se to stává..... a ta vychvalovaná akce tady, no to si pustte další korejské "pomstárny" a to teprve poznáte co je to gradovaná akce :-) ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

To nejlepší na konec. Film, na který jsem se těšil od prvního traileru a konečně jsem ho viděl a moje pocity nejsou a ani nemohou být jiné než kure*sky nadšené. Naprostý skvost z Koreje, kde se nešetří krvavými scénami jako v hororu, naprosto dokonalou akcí a také originálním příběhem. Hwayi se u mě zapisuje jako můj TOP film za tento rok a už na něj nedám dopustit. Ještě dodám, že finále ve skladu, byl takový masakr, že jsem řval Ty pi*o skoro co 2 minuty. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Můj nejočekávanější film roku konečně dostal anglickou podporu! Tohle je dokonalé vykreslení teenejdžerské traumatické výchovy pěti otců kriminálníků. Hwayi je hyperaktivně stylový a ultra násilný!! Zdůrazňuji ještě jednou slovo násilný! Tenhle film obsahuje více gore než všechny horory za poslední dva roky! Je to hodně nekompromisní over the top jízda, která vytře zrak i těm nejotrlejším fanouškům. Tohle nemá konkurenci, tohle je definitivně jasný vítěz v žánru Akční/Thriller za posledních 10 let. Scéna ve skladě je takovéj masakr, že jsem si myslel, že vybouchnu jako rožhavený boiler. Doporučuji všemi dvaceti prsty!! Viděno s Rollmanem. ()

haj 

všechny recenze uživatele

Od první scény začne film velmi intenzivně a celou dlouhou stopáž si udržuje tempo a napětí. Všechny postavy, i když převážně záporný, jsou zajímavý a skvěle zahraný, příběh není předvídatelnej (snad jen ten konec je trošku natahovanej) a všechno je navíc okořeněný povedenýma akčníma scénama a výbornou hudbou. Celkově pro mě moc příjemný překvapení. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Taková klasická korejčárna.. Trochu akčňák, trochu psychologické krimi, trochu melodrama a v součtu je to takový záživný nadstandard který se však ke konci už možná příliš natahuje v jakési marné snaze vyhnat to do finiše až shakespearovských rozměrů. Nebylo to špatné, bavil jsem se ale korejci umí prostě lépe...Slabší4 ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama