Reklama

Reklama

Poté, co teroristé sestřelí letadlo Air Force One, prezident Spojených států (Samuel L. Jackson) zůstává napospas divočině. Je tu jediný člověk, který ho může zachránit – 13letý kluk jménem Oskari z domorodého kmene, který se chystá složit zkoušku dospělosti. Jeho úkol spočívá v přežití v nehostinné krajině Laponska. Chystá se vystopovat jelena, ale místo toho narazí na nejmocnějšího muže planety v dosti prekérní situaci. S teroristy v patách se musí nesourodé duo Oskariho a prezidenta USA spojit a uniknout svým lovcům. Je jen na prezidentovi a jeho novém pomocníkovi, aby přežili nejvypjatějších 24 hodin svého života. Hon na prezidenta právě začal... (Indigo Film)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (247)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Helander je ten největší zabiják výtečných námětů na světě.Svůj první film o mega velkém a ještě zlejším Santovi totálně vodesral a teď se mu úspěšně povedlo zabít námět na film, který se mohl stát doslova parádním a svěžím akčním dvd béčkem.Nečekám od těhle filmů, že u nich budete mrtě drtit své KvíKvé, ale když napíšete scénář, který by neďál problém ani dawnovi po lobotomii, máte zaděláno fakt na slušný průser.Postava prezidenta je tady zbytečně zdegenerovaná na úplného debila, retardovaný klučina s lukem vás co repliku přívádí k šílenství a celé to má vypravěčský um poloslepého dyslektika, co předčítá Babičku v domově důchodců a nevšímá si, že půlka jeho posluchačů už umřela.Akce je totálně fádní a jsou tu vlastně asi jen tři scény, které stojí za to, děj se prakticky neposune víc jak o pár metrů, kdy jde prezident s malým dawnem pár stovek metrů lesem, potkaj mrazák, potkaj zlý hošany, udělaj parkrát pif-paf a je konec.Čekal jsem průser, ale ne dementní sračku.Každý akčnák se Segalem za posledních 15 let má větší koule.Helander je prostě debil a kdyby natočil nabušenou honičku po drsný přírodě, kde prezident hází padouchy ze skály a klučina (spíš holčina) lukem provrtá hlavu nejednoho proradného agenta, mohlo tu být skvělé béčko.Bohužel jak jsem napsal asi už třikrát, Helander je prostě debil a každej, kdo jde na tohle do kina za dvě čenta je ještě větší debil.20%. ()

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Není nic špatného na debilním béčku s dostatkem nadsázky. Ještě před třemi lety bych od tak neskutečně retardovaného námětu s hvězdným obsazením nic jiného než nadsázku nečekal. Pak se však z nějaké hromady hoven připlazil rok 2013 s hned dvěma čuramedánovinami z Bílého domu a veškerým mým předpokladům nenávratně vymrdal sny a iluze. Tudíž mě příliš nepřekvapuje, že je Big Game ryze debilní. A když říkám debilní, tak nemyslím příjemně debilní, nýbrž zbuzněle debilní (jeden příklad za všechny - třináctiletý severský šikmoočko vášnivě cucá svraštělý sáček černýmu prezidentovi a naopak, metaforicky samozřejmě). Ledaže by nadsázka byla v té zbuznělé debilitě, ale tu tam zkrátka skrz svou jiskřivou auru heterosexuality nevidím. Každopádně je to škoda. Režisérův předchozí snímek Rare Exports byla tak nějak zajímavě nudná konina, tohle je prostě jenom debilní, sračkovité a skrz naskrz trestuhodné plýtvání slavnými ksichty. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Přátelé i nepřátelé čekají v řadě, aby mě bodli do zad." A peníze, sex, Bůh či viceprezident způsobili, že nejmocnější muž světa byl zrazen, loven a vláčen v mrazáku. Já jsem kost od dobráka, takže bych podobnou pouť dopřál všem minulým i budoucím americkým prezidentům ihned po inauguraci. A těm, kteří by si při pobíhání po Laponsku v dešti kulek ušpinili oblek, bych dal na výběr mezi pohledem na tuto instruktážní hovadinu nebo katapultem z potopeného letadla. Tohle prostě nelze brát vážně, ale ani při béčkovém pohledu na věc mi z toho víc než dvě hvězdy na noční obloze nevysvitnou. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kde byla nadsázka? V tom mrazáku? Když renomovaný britský herec Jim Broadbent učinil s hubou mastnou od svačiny promptní analýzu teroristické hrozby, věděl jsem, že bude veselo. Zajímalo by mě, kolik týdnů saunování s panem Koskenkorvou trvalo, než tu roli přijmul.. Pokud by se sestavoval žebříček filmů, které by kvůli své demenci měly být uznány nesvéprávnými, toto pojednání o hrdinném synovi vzešlém z lásky muže a sobí samice by bylo hodně vysoko.. ()

*CARNIFEX* odpad!

všechny recenze uživatele

Zachráň si svojho prezidenta, alebo ako v mládeži vybudovať vlastenecký "feel". Áno, áno aj malý chlapec s prakom v ruke môže dokázať zázraky, len nesmie disponovať rozumom Rain Mana, lebo potom by sa putovanie lesom mohlo zmeniť na rátanie šišiek na jedličke, a to by bolo rovnako v piči, ako tento americký hnus ... ()

Galerie (123)

Zajímavosti (9)

  • Scéna, kde je prezident zakrytý dekou a vezie ho chlapec, v pozadí je nočná obloha, je odkazom na najslávnejšiu scénu z filmu E.T. mimozemšťan (1982). (megajalec)

Související novinky

Samuel L. Jackson jako prezident

Samuel L. Jackson jako prezident

07.09.2023

Akčních filmů není nikdy dost, zejména těch, ve kterých hraje Samuel L. Jackson prezidenty, kteří se musí pomocí zbraní uvnitř luxusní limuzíny bránit proti útočníkům, kteří se je snaží zabít. Přesně… (více)

Reklama

Reklama