Reklama

Reklama

Poté, co teroristé sestřelí letadlo Air Force One, prezident Spojených států (Samuel L. Jackson) zůstává napospas divočině. Je tu jediný člověk, který ho může zachránit – 13letý kluk jménem Oskari z domorodého kmene, který se chystá složit zkoušku dospělosti. Jeho úkol spočívá v přežití v nehostinné krajině Laponska. Chystá se vystopovat jelena, ale místo toho narazí na nejmocnějšího muže planety v dosti prekérní situaci. S teroristy v patách se musí nesourodé duo Oskariho a prezidenta USA spojit a uniknout svým lovcům. Je jen na prezidentovi a jeho novém pomocníkovi, aby přežili nejvypjatějších 24 hodin svého života. Hon na prezidenta právě začal... (Indigo Film)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (247)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet €8,5miliónaTržby USA $24,572Tržby Celosvetovo $5,102,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $490,928 //počet predaných kusov 35,110Tržby za predaj DVD v USA $704,077 //počet predaných kusov 57,382║ nevyužilo to svoj načrtnutý potenciál v plnom rozsahu ale aj tak celkom slušné béčko, ktoré aspoň miestami troška bavilo /50%/ ()

Stružák odpad!

všechny recenze uživatele

Chápu, že od tohodle filmu člověk nic moc čekat nemůže, že si to spousta lidí představuje jako typický americký béčko... Pokud bych měl film hodnotit, jak moc naplnil i moje očekávání, byly by to klidně poctivý tři čtyři hvězdy. Pravda je, že jsem se párkrát zasmál. Bohužel se tady ale člověk směje tomu, jak moc je ten film špatnej a to určitě nebyl režisérův záměr. Snad každý klišé, který si člověk dokáže představit, se v Big game objeví. Původně jsem chtěl ocenit jakž takž solidní scénář, ale pak jsem si uvědomil, že tu stejně zůstalo pár věcí nevysvětlenejch, několik věcí nesmyslnejch... Na druhou stranu, tohle je fakt TAK MOC blbý, že se na to klidně někdy podívám znovu. :-D ()

Reklama

LadyPupu odpad!

všechny recenze uživatele

Bylo to myšleno jako parodie nebo ne? Prezidenta zavřou do batiskafu a šup s ním ven z Ér fors van. Za letu. Po dopadu se skamarádí s klukem s prasečíma očičkama a dobrodružství může začít. S jelenem na zádech, mrazákem v oblacích i ve vodě a spoustou brilantních hlášek: "Nestačí jen vypadat drsně, my musíme být drsní ". Číst ty komentáře tady bylo daleko zábavnější než celej film. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Jako je dobré se v životním období, kdy se nudíte jako spermie na kníru úlisného enderáka a máte pocit, že už na vás zapomněl i ten poslední intervijůk z Cuku, pustit do objevných výprav v oblasti cizozemských kinematografií. Ty vaše pocity zmaru to tak nějak dokreslí, řekl bych. V tomto veledíle Fin bouchnul pár akcií krachující nokie a zakoupil herce, co umí i hrát. Nasadil přírodu, která jej moc nestála, protože jí má venku po kokot, pak vyhlásil soutěž miss laponské bezpohlavní děcko, vítězi dal do batohu parohy - a bylo. Ah, málem bych vynechal to klíčové - k točbě použil scénář, dílem vyvěštěný z útrob vyvrhlého losa, dílem sepsaný nějakým retardovaným nerdem na houbičkách, co většinu života věnoval sledování pecek od studia Asylum. Pokud tedy jste v situaci, kdy máte kupříkladu bebí a vaše snížená pohyblivost vedla ku společenské exkluzi, neváhejte a směle vpřed. Nebudu spoilerovat, nechci vám kazit ten milý pocit, plynoucí ze zvýšeného množství oxidu uhličitého v krvi, až se budete houpat na kšandách. Vyražte za světlem. ()

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Není nic špatného na debilním béčku s dostatkem nadsázky. Ještě před třemi lety bych od tak neskutečně retardovaného námětu s hvězdným obsazením nic jiného než nadsázku nečekal. Pak se však z nějaké hromady hoven připlazil rok 2013 s hned dvěma čuramedánovinami z Bílého domu a veškerým mým předpokladům nenávratně vymrdal sny a iluze. Tudíž mě příliš nepřekvapuje, že je Big Game ryze debilní. A když říkám debilní, tak nemyslím příjemně debilní, nýbrž zbuzněle debilní (jeden příklad za všechny - třináctiletý severský šikmoočko vášnivě cucá svraštělý sáček černýmu prezidentovi a naopak, metaforicky samozřejmě). Ledaže by nadsázka byla v té zbuznělé debilitě, ale tu tam zkrátka skrz svou jiskřivou auru heterosexuality nevidím. Každopádně je to škoda. Režisérův předchozí snímek Rare Exports byla tak nějak zajímavě nudná konina, tohle je prostě jenom debilní, sračkovité a skrz naskrz trestuhodné plýtvání slavnými ksichty. ()

Galerie (123)

Zajímavosti (9)

  • Hudbu k filmu nahral Bratislavský symfonický orchester. (filip289)
  • Scéna, kde je prezident zakrytý dekou a vezie ho chlapec, v pozadí je nočná obloha, je odkazom na najslávnejšiu scénu z filmu E.T. mimozemšťan (1982). (megajalec)

Související novinky

Samuel L. Jackson jako prezident

Samuel L. Jackson jako prezident

07.09.2023

Akčních filmů není nikdy dost, zejména těch, ve kterých hraje Samuel L. Jackson prezidenty, kteří se musí pomocí zbraní uvnitř luxusní limuzíny bránit proti útočníkům, kteří se je snaží zabít. Přesně… (více)

Reklama

Reklama